Hoe Pixel 6-telefoonknoppen in te stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Pixel 6-telefoonknoppen in te stellen
Hoe Pixel 6-telefoonknoppen in te stellen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar de app Instellingen en selecteer Settings > Gestures om een groot aantal gebarengerelateerde opties te vinden.
  • Tik in het menu Gebaren op Systeemnavigatie om te kiezen tussen gebaren en een navigatiesysteem met drie knoppen.
  • Selecteer 3-Button Navigation om de knoppen Ga terug, Home en switch apps te activeren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe gebruikers van Google Pixel 6 en Pixel 6 Pro kunnen schakelen tussen op gebaren gebaseerde en op knoppen gebaseerde scherm- en menunavigatie.

Hoe stel ik de navigatieknoppen in op een Pixel 6?

Een van de grootste voordelen als het gaat om de Pixel 6, en het Android-ecosysteem als geheel, is de mogelijkheid om het precies naar wens aan te passen. Een cruciale verandering die u kunt aanbrengen, is hoe u door elk scherm navigeert, met op gebaren gebaseerde navigatie of een meer retro-navigatiestijl met drie knoppen als uw twee keuzes.

Als je de voorkeur geeft aan het klassieke gevoel van drie knoppen onder aan elk scherm, kun je het als volgt activeren via de systeemmenu's van Android.

  1. Om over te schakelen naar de navigatiemethode met drie knoppen, opent u eerst de Settings-app van uw Pixel 6.
  2. Selecteer in de app Instellingen System > Gestures > System Navigation om toegang te krijgen de navigatie-opties van de Pixel 6.

    Image
    Image
  3. Selecteer vanaf hier 3-Button Navigation om de knoppen Ga terug, Home en switch apps in te schakelen. Eenmaal gekozen, heb je nu de klassieke installatie met drie knoppen onderaan je scherm.

    Image
    Image

Wat zijn de drie navigatieknoppen?

Ondanks een korte tijd tijdens het Android Pie-tijdperk waarin Google ze uit het besturingssysteem verwijderde, heeft Android bijna altijd een navigatiesysteem met drie knoppen aangeboden in een bepaalde hoedanigheid. Deze klassieke methode om de verschillende schermen en systemen van de smartphone te omzeilen, heeft verschillende iteraties ondergaan. De meest recente versies hebben het gedegradeerd tot een optie in plaats van de systeemstandaard.

Traditioneel zijn de drie knoppen Ga terug, Home en switch apps. De drie knoppen werken als volgt:

  • Ga terug biedt een snelle optie als je wilt terugkeren naar het vorige menu of scherm, in plaats van van rechts naar links te vegen bij het gebruik van gebaren.
  • De startknop is een manier om uit de app of het menu waar je momenteel aan het browsen bent, rechtstreeks naar het startscherm van het apparaat te gaan, in plaats van omhoog te moeten vegen vanaf de onderkant van het apparaat.
  • Eenmaal aangetikt, zou de knop voor het wisselen van apps elke actieve app die je hebt geopend en ze organiseren in een trapsgewijze reeks vensters. Aangezien Android al lang in staat is om te multitasken, kun je met deze knop snel schakelen tussen apps of kiezen welke je wilt afsluiten met een snelle veegbeweging naar boven.

Eenmaal geactiveerd, blijven de drie navigatieknoppen normaal gesproken onderaan het scherm staan, ongeacht welke app actief is.

FAQ

    Hoe verberg ik de navigatieknoppen op mijn Google Pixel?

    Om de Pixel-navigatieknoppen te verwijderen, gaat u terug naar System > Gestures > System Navigationen kies Gebaarnavigatie.

    Hoe repareer ik een kapotte aan/uit-knop op mijn Google Pixel?

    Als de aan/uit-knop van uw Google Pixel kapot is, sluit u deze aan op een stroombron en drukt u erop met een tandenstoker of speld. Als je nog steeds een geldige garantie hebt, kun je een vervanging aanvragen.

Aanbevolen: