Hoe u uw Facebook-wachtwoord kunt herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Facebook-wachtwoord kunt herstellen
Hoe u uw Facebook-wachtwoord kunt herstellen
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer Recente aanmeldingen of ga naar Facebook Vind uw account pagina en voer uw gegevens in.
  • Selecteer hoe u de wachtwoordherstelcode wilt ontvangen en kies Doorgaan.
  • Voer de beveiligingscode in die je hebt ontvangen en selecteer Doorgaan. Voer een nieuw wachtwoord in.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u het wachtwoord van uw Facebook-account opnieuw kunt instellen op een desktopcomputer. Het bevat informatie over het opnieuw instellen van het wachtwoord in de Facebook-app voor mobiele apparaten.

Hoe Facebook-wachtwoord opnieuw in te stellen op het bureaublad

Veel gebruikers kiezen ervoor om ingelogd te blijven op Facebook op hun computers en mobiele apparaten, zodat het gemakkelijk is om toegang te krijgen tot de sociale-mediasite. Als u echter per ongeluk bent uitgelogd, herinnert u zich mogelijk uw wachtwoord niet meer. Je kunt je wachtwoord niet herstellen omdat Facebook het niet kent, maar je kunt het wel opnieuw instellen.

Dit is wat je kunt doen vanaf Facebook op het bureaublad in een browser:

  1. Als je een apparaat gebruikt dat onlangs is ingelogd op je Facebook-account, kan Facebook je misschien redden door Recente aanmeldingen te tonen. Als u uw accountprofiel ziet, selecteert u dit om automatisch in te loggen op uw account.

    Image
    Image
  2. Als je een nieuw apparaat gebruikt of als Facebook je laatste login niet meer weet, ga dan naar de Facebook Vind je account-pagina.

    Image
    Image

    Selecteer op de inlogpagina Wachtwoord vergeten.

  3. Voer je e-mailadres, telefoonnummer, je volledige naam of je gebruikersnaam in. Selecteer vervolgens Zoeken.

    Facebook laat je zoeken op je naam in dit veld, wat handig is als je het e-mailadres dat je hebt gebruikt bij het instellen van je account niet meer weet.

    Image
    Image
  4. Als je een e-mailadres of telefoonnummer hebt ingevoerd en Facebook vindt een overeenkomst, selecteer dan hoe je je wachtwoordresetcode wilt ontvangen en selecteer vervolgens Doorgaan.

    Als je een telefoonnummer en e-mail hebt geregistreerd bij Facebook, zie je opties voor het ontvangen van je code per sms of e-mail. Als je alleen een e-mail hebt geregistreerd, is dit je enige optie.

    Image
    Image
  5. Als je een naam in het zoekveld hebt ingevoerd, toont Facebook je overeenkomende zoekresultaten. Selecteer Dit is mijn account als je je profielfoto ziet, of selecteer Ik sta niet in deze lijst.

    Als je Ik sta niet in deze lijst hebt geselecteerd, vraagt Facebook om de naam van een vriend om je account te identificeren.

    Image
    Image
  6. Als je je account hebt geselecteerd, kies dan hoe je de wachtwoordresetcode wilt ontvangen en selecteer vervolgens Doorgaan.

    Image
    Image
  7. Als je je account hebt gevonden maar geen toegang hebt tot het telefoonnummer en e-mailadres dat je hebt ingesteld, kan Facebook je identiteit niet verifiëren.

    Image
    Image
  8. Als je je account hebt gevonden en een methode hebt gekozen om je resetcode te ontvangen, voer dan de beveiligingscode in die je hebt ontvangen en selecteer Doorgaan.

    Image
    Image
  9. Voer een nieuw wachtwoord in en selecteer Doorgaan. U heeft uw wachtwoord met succes gewijzigd.

    Image
    Image
  10. Facebook geeft een bericht weer waarin je wordt geadviseerd uit te loggen op andere apparaten voor het geval iemand anders toegang heeft tot je oude wachtwoord. Selecteer Uitloggen op andere apparaten of Aangemeld blijven en selecteer vervolgens Doorgaan.

    Image
    Image
  11. Je bent terug in je account, klaar om te delen en leuk te vinden.

Reset Facebook-wachtwoord vanuit de Facebook-app

Als je Facebook op een iOS- of Android-apparaat gebruikt, kun je je account als volgt herstellen.

  1. Tik op het Facebook-inlogscherm op Wachtwoord vergeten.
  2. Voer een telefoonnummer, e-mailadres, naam of gebruikersnaam in.
  3. Selecteer Bevestigen via e-mail of Bevestigen via tekst, afhankelijk van uw instellingen, en tik vervolgens op Doorgaan.

    Image
    Image
  4. Voer de wachtwoordresetcode in.
  5. Kies Houd me aangemeld of Log me uit bij andere apparaten en tik op Doorgaan.
  6. Voer een nieuw wachtwoord in en tik op Doorgaan. Je bent nu terug in je Facebook-account.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe log je in op Facebook zonder wachtwoord?

    U kunt ervoor kiezen om inloggegevens op te slaan in de browsers en apparaten van uw keuze. Ga naar Menu > Instellingen en privacy > Instellingen > Beveiliging en inloggen. Selecteer Edit naast Save Your Login Info.

    Hoe krijg je een inlogcode voor Facebook?

    Als je twee-factor-authenticatie op Facebook hebt ingeschakeld, kun je een code krijgen via sms op je mobiele telefoon, met een authenticatie-app van derden zoals Google Authenticator, of door op je beveiligingssleutel op een compatibel apparaat te tikken.

    Hoe controleer je je Facebook-inloggeschiedenis?

    Ga naar Menu > Instellingen en privacy > Instellingen > Beveiliging en inloggen. Onder het gedeelte Waar u bent ingelogd zou u een lijst met apparaten moeten zien die zijn aangemeld bij uw Facebook-account.

    Waarom kan ik niet inloggen op Facebook?

    Als je problemen hebt met inloggen op Facebook, controleer dan eerst of de site niet beschikbaar is. Als het niet down is, kun je proberen in te loggen met een andere browser of proberen je internetcache en cookies te wissen. Als u uw wachtwoord niet meer weet of denkt dat u gehackt bent, herstel dan uw account en wijzig uw wachtwoord.

    Wat is mijn Spotify-wachtwoord als ik inlog met Facebook?

    Als je een Spotify-account hebt gemaakt met je Facebook-account, gebruik dan je Facebook-gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen.

Aanbevolen: