Hoe mensen te vinden met Zabasearch

Inhoudsopgave:

Hoe mensen te vinden met Zabasearch
Hoe mensen te vinden met Zabasearch
Anonim

Dit artikel beschrijft hoe u Zabasearch kunt gebruiken om informatie over mensen te vinden en hoe u uw gegevens uit de vermeldingen van de site kunt verwijderen.

Zabasearch en uw info

Zabasearch host eigenlijk geen van de informatie die het voor u opsomt; het verzamelt het gewoon voor je.

Veel mensen maken zich begrijpelijkerwijs zorgen over de informatie die beschikbaar is op Zabasearch en soortgelijke sites. Echter, tenzij u grote inspanningen heeft geleverd om nooit of te nimmer toe te staan dat uw persoonlijke informatie openbaar wordt, zullen deze gegevens openbaar toegankelijk worden. Als je bijvoorbeeld ooit een huis hebt gekocht, getrouwd of gescheiden bent, of hebt bijgedragen aan een politieke campagne of non-profit, staat een deel van je informatie online.

Image
Image

Zoeken op naam

Voer de voor- en achternaam in de tekstvakken op de startpagina van Zabasearch in. Als u de stad kent en/of de staat waarin de persoon woont, vult u die gegevens ook in. Selecteer anders Alle 50 staten.

Image
Image

Zoeken op telefoonnummer

Een andere manier om informatie over Zabasearch te vinden, is door de zoekopdracht uit te voeren met een telefoonnummer. Typ het nummer in de Zabasearch Reverse Phone Lookup-pagina.

Image
Image

U kunt dit doen als u niet zeker weet wie u heeft gebeld of als u wilt zien of een omgekeerd telefoonnummer zoeken van uw eigen nummer uw informatie toont.

Beperking van de resultaten

Nadat je op naam hebt gezocht, gebruik je de filters op de resultatenpagina om je te beperken tot de specifieke persoon die je zoekt. U kunt een stad en een bepaalde leeftijd definiëren.

Image
Image

Zabasearch toont niet veel informatie op zijn eigen website, meestal alleen de naam en het adres, of misschien zelfs alleen het gedeeltelijke adres. Als je meer resultaten wilt en het niet erg vindt om te betalen om iemand online te vinden, selecteer dan Volledig profiel weergeven naast de inzending van een persoon om meer over die persoon te lezen op Intelius.

Hoe u uw informatie uit Zabasearch kunt verwijderen

Alle gegevens die Zabasearch verzamelt, zijn openbaar beschikbaar via verschillende bronnen. Dit betekent dat de gegevens mogelijk onjuist of zelfs niet aanwezig zijn. U kunt uw eigen persoonsgegevens uit Zabasearch verwijderen als u niet langer wilt dat de website deze bijhoudt. Selecteer gewoon Suppress My Data onderaan hun website om naar de Intelius Information Optout-pagina te gaan en volg de aanwijzingen.

Image
Image

Houd er echter rekening mee dat hierdoor informatie alleen op Zabasearch wordt geblokkeerd, niet op de oorspronkelijke locaties waar de website de informatie heeft gevonden. U wilt uw informatie ook van andere sites verwijderen als u zich daar zorgen over maakt.

Als u uw informatie uit Zabasearch verwijdert, maar uw informatie verandert, kan de website ook uw profiel opnieuw maken. U moet het opnieuw verwijderen, omdat Zabasearch het als een afzonderlijke gegevensset zal zien.

Als u uw persoonlijke gegevens verwijdert via dat Intelius-formulier, worden deze niet alleen verwijderd van Zabasearch, maar ook van elke andere website die Intelius gebruikt, inclusief AnyWho.

Hoe vindt Zabasearch informatie?

Het vindt persoonlijke informatie via openbare middelen. Dit kunnen eigendomsgegevens, Gouden Gids, Telefoongids, marketingformulieren, deelname aan sweepstakes, sociale-mediaprofielen, persoonlijke sites, kiezersregistratiegegevens en meer zijn.

Aanbevolen: