5 Beste tips om mensen te vinden met Google

Inhoudsopgave:

5 Beste tips om mensen te vinden met Google
5 Beste tips om mensen te vinden met Google
Anonim

Google is een van de vele manieren om mensen online te vinden. In feite is een gewone Google-zoekopdracht slechts één methode om mensen te zoeken op Google.

Als je Google gebruikt om mensen te vinden, kun je dat doen met beperkte informatie, zoals alleen hun naam, telefoonnummer, adres, e-mailadres, enz. Je kunt Google zelfs gebruiken om mensen te vinden met slechts één foto!

Image
Image

Elke bron die op deze pagina wordt vermeld, is helemaal gratis. Als u iets tegenkomt dat u vraagt om geld te betalen voor informatie, heeft u hoogstwaarschijnlijk een bron ontdekt die we niet aanbevelen. Moet je betalen om mensen online te vinden? Bekijk een lijst met de beste gratis websites voor mensen die zoeken naar aanvullende bronnen.

Gebruik Google Zoeken om een telefoonnummer te vinden

Image
Image

U kunt Google gebruiken om telefoonnummers te vinden, zowel zakelijke als particuliere nummers. Ga naar Google en typ de naam van de persoon of het bedrijf in, samen met andere informatie die nuttig kan zijn, en blader door de resultaten om te zien of het telefoonnummer ergens op internet is vermeld.

Een omgekeerd telefoonnummer opzoeken is ook mogelijk. Het gebruik van Google als hulpmiddel voor het zoeken naar omgekeerde nummers is handig als u het telefoonnummer al kent, maar niet zeker weet wie de eigenaar is. U kunt een omgekeerd nummer opzoeken op Google als u een beller niet herkent.

Het is het beste om deze tips te voltooien zonder ingelogd te zijn op je Google-account. Door uitgelogd te blijven, zorgt u ervoor dat de resultaten niet specifiek op u zijn afgestemd, maar onbewerkte resultaten van de zoekmachine zijn.

Zet aanhalingstekens rond iemands naam

Image
Image

Met aanhalingstekens kunt u zoeken naar een specifieke zin op Google, dus als u ze rond een voor- en achternaam gebruikt, kunt u uw zoekopdracht naar personen verfijnen.

Als u bijvoorbeeld de naam John Smith opzoekt, worden meer dan 2 miljard resultaten weergegeven, maar de naam wordt tussen aanhalingstekens geplaatst, zoals "John Smith", toont slechts 32 miljoen. Het is duidelijk dat enkele miljoenen resultaten niet ideaal zijn, maar het is zeker beter dan miljarden resultaten.

De reden dat dit werkt, is dat bij het zoeken naar John Smith zonder aanhalingstekens, Google alle resultaten vindt die beide namen bevatten. Door aanhalingstekens te gebruiken, wordt de zoekopdracht één item, wat betekent dat Google alleen resultaten toont met de naam John naast Smith.

Als je bovendien weet waar de persoon woont of werkt, of met welke clubs/organisaties, enz., verbonden is, kun je verschillende combinaties proberen:

Volg iemand met Google Alerts

Image
Image

Als je op de hoogte wilt blijven van iemands activiteiten via internet, is Google Alerts een geweldige plek om te beginnen. Het enige wat u hoeft te doen is de zoekterm in te voeren waarover u gewaarschuwd wilt worden, te beschrijven hoe vaak u de e-mails wilt ontvangen en vervolgens op een bericht te wachten.

Misschien wilt u bijvoorbeeld het hele internet controleren op nieuwe exemplaren van iemands e-mailadres, adres of een combinatie van meerdere zoektermen, zoals deze:

Deze "people finder"-methode is super handig, maar werkt helaas alleen als de persoon of het bedrijf online aanwezig is. Met andere woorden, u kunt Google Alerts niet gebruiken om te weten wanneer uw dochter iets op haar Twitter- of Facebook-pagina plaatst.

Zoeken naar mensen met Google Afbeeldingen

Image
Image

Een andere manier om mensen te vinden met een Google-zoekopdracht, is door Google Afbeeldingen te gebruiken. Veel mensen uploaden foto's en andere afbeeldingen naar internet, waarvan de meeste worden geïndexeerd door Google en kunnen worden bekeken via een zoekopdracht op Google Afbeeldingen.

Als je iemand op Google Afbeeldingen wilt vinden, typ je gewoon hun naam als startpunt. Met de Tools optie kun je de resultaten filteren op grootte, kleur, type en uploadtijd, dus als je een van die details kent, heb je meer geluk om de persoon te vinden.

Een andere manier om Google Afbeeldingen te gebruiken om gratis naar mensen te zoeken, is door te beginnen met een afbeelding die je al van de persoon hebt. Misschien is het hun profielfoto op sociale media of iets dat ze je hebben ge-sms't.

Bezoek Google Afbeeldingen en selecteer het camerapictogram om aan de slag te gaan met omgekeerd zoeken naar afbeeldingen. Een omgekeerde afbeelding zoeken op Google werkt ook vanaf mobiele apparaten.

Een locatie lokaliseren met Google Maps

Image
Image

Misschien is het iemands fysieke adres waarin u geïnteresseerd bent. Google Maps is de gemakkelijkste manier om Google te gebruiken om te achterhalen waar iemand woont.

Als je iemand zoekt op zijn adres, kun je veel nuttige informatie vinden:

  • Gebruik Street View om iemands huis te zien
  • Bekijk een hele buurt
  • Bekijk bedrijfsvermeldingen
  • Zoek namen, adressen en telefoonnummers die aan een bedrijf zijn gekoppeld
  • Routebeschrijving naar elke locatie
  • Bekijk satelliet-, luchtfoto- of hybride weergaven van een locatie

Zodra je hier informatie hebt gevonden, kun je deze afdrukken, e-mailen of een link naar de kaart zelf delen. U kunt ook beoordelingen van bedrijven in Google Maps bekijken door simpelweg op hun kaartvermelding te klikken, evenals websites, adressen of bijbehorende telefoonnummers.

Google Person Finder - een manier waarop mensen na natuurrampen opnieuw contact kunnen maken - is een ander onderwerp.

Aanbevolen: