Hoe Firefox voor Mac te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Firefox voor Mac te verwijderen
Hoe Firefox voor Mac te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Klik met de rechtermuisknop op Firefox in de map Applicaties en selecteer Verplaatsen naar prullenbak.
  • Of, open Launchpad en sleep Firefox naar Trash.
  • Ga naar Bibliotheek > Application Support. Klik met de rechtermuisknop op Firefox en selecteer Verplaatsen naar prullenbak.

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u Firefox voor Mac kunt verwijderen, inclusief Firefox-gerelateerde bestanden die mogelijk in de bibliotheek van uw Mac zijn opgeslagen.

Firefox voor Mac verwijderen

Om apps van je Mac te verwijderen, stuur je ze naar de Prullenbak van je computer. Om Firefox te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram in uw map Applicaties en selecteert u Verplaatsen naar prullenbak.

U kunt het pictogram ook rechtstreeks naar de prullenbak slepen.

Image
Image

Als rechtsklikken niet voor u beschikbaar is, klikt u gewoon op het Firefox pictogram (in de map Programma's) en gaat u naar het menu Bestand en selecteert u Verplaatsen naar Prullenbak.

Dat is het. Houd er echter rekening mee dat, nadat u Firefox naar de prullenbak hebt verplaatst, het 30 dagen in de prullenbak/map blijft staan, waarna het automatisch en permanent van uw Mac wordt verwijderd. Dus als je twijfelt, heb je de kans om Firefox snel in je applicaties te herstellen, op voorwaarde dat je natuurlijk binnen 30 dagen handelt.

Firefox verwijderen met Launchpad

U kunt Firefox voor Mac ook verwijderen door een licht gewijzigde versie van het bovenstaande proces te gebruiken. In plaats van naar de Finder te gaan, kun je in plaats daarvan Launchpad openen, waar de verschillende apps van je Mac kunnen worden geopend en geopend.

Om dit te doen, opent u Launchpad door op het pictogram in het Dock te klikken en vervolgens het pictogram van Firefox naar de prullenbak te slepen.

Image
Image

Voltooi het verwijderingsproces door Firefox-gerelateerde bestanden te verwijderen

Als u Firefox naar de prullenbak verplaatst, wordt het effectief van uw Mac verwijderd. Echter, net als bij het verwijderen van andere apps, kan het zijn dat bepaalde Firefox-gerelateerde bestanden op uw Mac blijven staan, zelfs nadat u Firefox zelf hebt weggegooid. Je hoeft deze bestanden niet te verwijderen, maar als je een completist bent, lees dan verder.

Zo verwijdert u de extra applicatiegerelateerde bestanden voor Firefox:

  1. Klik op het Go menu in Finder terwijl je de Option toets ingedrukt houdt.
  2. Klik op Bibliotheek.
  3. Select Application Support.
  4. Klik met de rechtermuisknop Firefox.
  5. Kies Verplaatsen naar prullenbak.

    U kunt deze map ook naar de Prullenmand slepen.

    Image
    Image

Over Firefox voor Mac

Firefox is een internetbrowser die is ontwikkeld door de non-profit Mozilla Foundation (en ook door haar dochteronderneming met winstoogmerk, de Mozilla Corporation). Het is over het algemeen een uitstekend alternatief voor Safari, Google Chrome, Opera en andere grote browsers,

Aanbevolen: