Hoe nieuwe snelkoppelingen voor tabbladen in Google Chrome te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe nieuwe snelkoppelingen voor tabbladen in Google Chrome te verwijderen
Hoe nieuwe snelkoppelingen voor tabbladen in Google Chrome te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Om ze allemaal kwijt te raken, opent u een nieuw tabblad en klikt u op Chrome aanpassen > Snelkoppelingen en schakelt uin Snelkoppelingen verbergen.
  • Als je er een wilt verwijderen, plaats je de muisaanwijzer op een snelkoppeling op de nieuwe tabbladpagina en klik je op het menupictogram met drie stippen dat verschijnt. Selecteer Verwijderen.
  • Je kunt snelkoppelingen ook verwijderen door je Chrome-browsegeschiedenis te wissen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u snelkoppelingen op de nieuwe tabbladpagina van Chrome kunt verbergen en verwijderen en hoe u aangepaste snelkoppelingen kunt toevoegen.

Hoe nieuwe snelkoppelingen voor tabbladen te verbergen

Wanneer u een nieuw tabblad opent in Chrome, ziet u onder de zoekbalk snelkoppelingen naar websites die u vaak bezoekt. Als u niet wilt dat deze verschijnen, kunt u ze het beste verbergen. Hier is hoe.

  1. Open een nieuw tabblad in Chrome.
  2. Klik op Chrome aanpassen rechtsonder.

    Image
    Image
  3. Klik Snelkoppelingen.

    Image
    Image
  4. Aanzetten Snelkoppelingen verbergen.

    Image
    Image
  5. Klik op Klaar om op te slaan. Wanneer u vervolgens een nieuw tabblad opent, ziet u niet veel meer dan de Google-zoekbalk.

    Image
    Image

Hoe snelkoppelingen te verwijderen

Als je de snelkoppelingen op de nieuwe tabbladpagina leuk vindt, kun je alle snelkoppelingen verwijderen die je niet langer wilt laten zien. U kunt slechts één snelkoppeling tegelijk verwijderen.

  1. Open een nieuw tabblad in Chrome.
  2. Beweeg over een snelkoppeling en klik op het menupictogram met drie stippen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Verwijderen.

    Image
    Image
  4. Je ziet een melding dat de snelkoppeling is verwijderd. Klik op Ongedaan maken om het te herstellen. Klik op Standaardsnelkoppelingen herstellen om ze allemaal terug te halen.

    Image
    Image

Uw browsegeschiedenis wissen

Een andere manier om van de snelkoppelingen voor nieuwe tabbladen af te komen, is door je browsergeschiedenis te wissen.

  1. Druk op een nieuwe Chrome-tabpagina in Windows op Control + Shift + Delete om instellingen te openen. Druk op een Mac op Command + Shift + Delete.
  2. Vink Browsegeschiedenis aan als dat nog niet het geval is. Kies een tijdsperiode in het vervolgkeuzemenu; de standaardwaarde is de afgelopen 24 uur. Klik op Gegevens wissen.

    Image
    Image
  3. Als je je browsegeschiedenis wist, worden alle snelkoppelingen op de nieuwe tabbladpagina verwijderd, als je Meest bezochte sites hebt ingeschakeld In dat geval verschijnen er nieuwe terwijl je op de web. Als u echter Mijn snelkoppelingen heeft geselecteerd, worden deze snelkoppelingen niet verwijderd als u de geschiedenis verwijdert.

Aangepaste snelkoppelingen toevoegen

Chrome biedt twee opties als je snelkoppelingen op de nieuwe tabbladpagina wilt zien: Mijn snelkoppelingen en Meest bezochte sites. De laatste optie wordt automatisch bijgewerkt op basis van uw browsergeschiedenis.

U kunt zoveel aangepaste snelkoppelingen naar uw favoriete websites toevoegen aan de nieuwe tabbladpagina als u wilt. Om uw aangepaste snelkoppelingen weer te geven, opent u een nieuw tabblad en klikt u op Chrome aanpassen > Snelkoppelingen > Mijn snelkoppelingen.

  1. Klik op Snelkoppeling toevoegen op de nieuwe tabbladpagina.

    Image
    Image
  2. Voer een naam en URL in en klik vervolgens op Gereed.

    Image
    Image
  3. De snelkoppeling verschijnt nu op uw nieuwe tabbladpagina.

    Image
    Image

Aanbevolen: