Hoe de Franse Open Live Stream te bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe de Franse Open Live Stream te bekijken
Hoe de Franse Open Live Stream te bekijken
Anonim

NBC en het Tennis Channel hebben de uitzendrechten voor de French Open in de Verenigde Staten, dus kabel- en satellietabonnees kunnen streamen via de officiële NBC Sports-site en alle anderen kunnen meedoen aan de actie via een streamingdienst zoals Hulu With Live TV of YouTube TV.

Wedstrijddetails

Controleer uw lokale vermeldingen voor tijden bij u in de buurt; de hier getoonde tijden zijn Midden-Europese zomertijd.

Eerste ronde: 28 mei om 11.00 uur CEST

Vrouwenfinale: 10 juni om 15.00 uur CEST

Herenfinale: 11 juni om 15.00 uur CEST

Locatie: Stade Roland Garros, Parijs, Frankrijk

Stream: NBC, Tennis Channel

Welke streamingdiensten omvatten de French Open?

Kabel- en satellietabonnees kunnen de French Open streamen via NBC Sports en het Tennis Channel, maar snoersnijders hebben die optie niet. Voor snoersnijders is de beste manier om de Franse Open te streamen het gebruik van een televisiestreamingservice.

Televisiestreamingdiensten lijken veel op kabel- en satelliettelevisie, en je kunt ze gebruiken om live televisie te kijken, net als kabel en satelliet. Het verschil is dat je in plaats van op je televisie te kijken via een kabel- of satellietaanbieder, de content via internet streamt. Je kunt streamen naar je computer of laptop, tablet, telefoon of zelfs je televisie als je het juiste apparaat hebt.

Aangezien de French Open zowel op NBC als op het Tennis Channel uitzendt, is het belangrijk om een dienst te selecteren die zowel je lokale NBC-station als het Tennis Channel omvat.

Dit zijn de populairste streamingdiensten die je toegang geven tot de French Open:

  • YouTube TV: deze service heeft de op een na grootste dekking voor NBC en omvat het tenniskanaal zonder extra kosten.
  • Sling TV: NBC is via deze service beschikbaar in een handvol grote markten. U kunt Tennis Channel ook krijgen met Sling Orange of Sling Blue, maar alleen als u beta alt voor het Sports Extra-pakket. De prijs is nog steeds goed, dus het is de moeite waard om te kijken of jouw regio is inbegrepen.
  • fuboTV: deze service is gericht op sportgerelateerde zenders, maar NBC is alleen beschikbaar in bepaalde markten. Je moet ook betalen voor het Sports Plus-pakket om het Tennis Channel te krijgen, wat dit een dure optie maakt. Je kunt hier een gratis proefversie van fuboTV krijgen.

  • DirecTV Nu: je hebt DirecTV niet nodig om deze service te gebruiken, ondanks de naam. Het is voor iedereen in de Verenigde Staten beschikbaar, maar het biedt niet in elke markt NBC. Het biedt ook niet het Tennis Channel.
  • Hulu met live-tv: NBC is via deze service in de meeste markten beschikbaar, maar het tenniskanaal is er niet bij. Als je elke wedstrijd wilt bekijken, is dit geen goede optie.

Elk van deze services biedt een soort gratis proefversie, dus dit is een goede manier om de French Open gratis te streamen.

Hoe de Franse Open van NBC te streamen

Als je een kabel- of satellietabonnement hebt, maar je streamt liever naar je computer of laptop in plaats van op je televisie te kijken, kun je de livestreamingwebsite van NBC Sports gebruiken. Deze site biedt gratis toegang tot sportevenementen waar NBC de rechten op heeft.

Je kunt de NBC Sports-website voor livestreaming gebruiken op je Windows-, macOS- of Linux-computer of laptop, met elke moderne webbrowser, zolang je maar een snelle internetverbinding hebt en een kabel- of satellietabonnement.

Als je tijdens het toernooi de officiële NBC Sports-site bezoekt, zie je mogelijk een gratis livestream van de huidige wedstrijd. Dit is slechts een gratis voorbeeld en duurt maar een paar minuten. Als je de videobeperking voor gratis proefversies wilt opheffen, moet je inloggen via je kabel- of satellietprovider of iemand zoeken die je zijn wachtwoord wil lenen.

Zo stream je de French Open via NBC Sports:

  1. Navigeer naar de NBC Sports French Open-site. De speler wordt geladen en vervolgens wordt de livestream van de Franse Open geactiveerd zodra de even live gaat. Wanneer uw gratis voorbeeld op is, klikt u op DOORGAAN.

    Image
    Image
  2. Selecteer uw kabel- of satellietaanbieder.

    Image
    Image
  3. Log in op uw kabel- of satellietaccount.

    Image
    Image
  4. De limiet voor livevoorbeelden wordt verwijderd en je kunt de hele wedstrijd streamen.

Hoe de French Open te streamen via het tenniskanaal

Naast de wedstrijden die worden uitgezonden door NBC, wordt een deel van de French Open uitgezonden door het Tennis Channel. Dit is een kabelzender die op grote schaal beschikbaar is in standaard kabel- en satellietpakketten, dus als je voor televisie beta alt, heb je er mogelijk toegang toe.

Als je de French Open wilt streamen vanaf het Tennis Channel, doe je dat als volgt:

  1. Navigeer naar Tennischanneleverywhere.com/watchnow en klik op Aanmelden bij tv-aanbieder.

    Image
    Image
  2. Selecteer uw kabel- of satellietaanbieder.

    Image
    Image
  3. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw kabel- of satellietaccount in en klik op Aanmelden of Inloggen.

    Image
    Image

    Uw inlogpagina kan er iets anders uitzien als u een andere televisieaanbieder heeft. Ongeacht hoe de pagina is opgezet, u moet uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren en inloggen.

  4. Keer terug naar de Tennis Channel-site tijdens het toernooi en je kunt live verslaggeving van de French Open bekijken.

Streaming the French Open op mobiel, streaming-apparaten en consoles

Naast streamen op je desktopcomputer of laptop, kun je dezelfde methoden ook gebruiken om de French Open te streamen op mobiele apparaten, zoals telefoons en tablets. Je kunt ook op je televisie kijken via streaming-apparaten, zoals de Roku of Apple TV, evenals gameconsoles.

Als je een kabelabonnement hebt, kun je de French Open streamen via de NBC Sports-app. Als u zich abonneert op een streamingdienst of zich aanmeldt voor een gratis proefperiode, moet u de app voor die specifieke dienst downloaden.

Dit zijn de apps die je nodig hebt om de French Open te streamen via NBC Sports of het Tennis Channel:

  • Android: NBC Sports, Tennis Channel
  • iOS: NBC Sports, Tennis Channel
  • Amazon-apparaten: NBC Sports, Tennis Channel
  • Roku: NBC Sports, Tennis Channel
  • PS4: NBC Sports
  • Xbox One: NBC Sports

Elk van de streamingdiensten die in het vorige gedeelte zijn genoemd, biedt ook een selectie van apps voor smartphones en streamingapparaten.

Aanbevolen: