HP's nieuwe laptops zijn gebouwd om gebruik in de klas te weerstaan

HP's nieuwe laptops zijn gebouwd om gebruik in de klas te weerstaan
HP's nieuwe laptops zijn gebouwd om gebruik in de klas te weerstaan
Anonim

HP's nieuwe Fortis-serie laptops is ontworpen om de ontberingen van het klaslokaal te weerstaan, zowel binnen als buiten de school.

"Terwijl hybride werken de nieuwe standaard is voor bedrijven, is blended learning de nieuwe standaard voor het onderwijs", zegt Bill Avey, General Manager en Global Head of Education, Personal Systems, HP Inc in het persbericht, " Dit vereist technologie met verhoogde duurzaamheid, verbeterde connectiviteit en grote schermen, zodat inhoud toegankelijk en boeiend kan zijn, waar er ook wordt geleerd,"

Image
Image

Elke laptop uit de Fortis-serie is zowat overal versterkt - van het frame tot de toetsen en zelfs tot de kabelpoorten. Oppervlaktestructuren maken ze gemakkelijker vast te houden, schade veroorzaakt door getrokken kabels moet worden verminderd en versterkte scharnieren moeten meerdere openingen en sluitingen doorstaan. De toetsen op de toetsenborden zijn ook verankerd, zodat studenten ze niet verstrooid kunnen losmaken.

De frames, schermen en toetsenborden kunnen ook veilig worden gereinigd met huishoudelijke ontsmettingsmiddelen en reinigingsdoekjes, zonder risico voor de interne componenten.

Momenteel omvat de line-up de Fortis 14-inch G9 en G10 Chromebooks, de HP Pro x360 Fortis 11-inch G9, G10 en de Fortis 11-inch G9 Q Chromebook. Volgens HP kan de Fortis 14-inch G10 de gebruiksgewoonten van studenten leren om het stroomverbruik te optimaliseren, terwijl de 14-inch G9 dat niet kan. En Pro x360 Fortis 11-inch G10 biedt HP Wolf Security for Business om beter te beschermen tegen malware en hacking, maar de 11-inch G9 niet.

Image
Image

Volgens HP zijn de Fortis 14-inch G10 Chromebook ($349), ProBook Fortis 14-inch G9 ($369) en Pro x360 Fortis 11-inch G9 ($399) momenteel te koop.

Prijzen en beschikbaarheid voor de andere modellen zijn nog niet aangekondigd, maar de meeste zullen naar verwachting in april van dit jaar verschijnen.

Aanbevolen: