Nieuwe Moto Defy-telefoon is gebouwd voor de ruige

Nieuwe Moto Defy-telefoon is gebouwd voor de ruige
Nieuwe Moto Defy-telefoon is gebouwd voor de ruige
Anonim

Motorola heeft eindelijk het gordijn opengetrokken voor zijn nieuwste apparaat, de Moto Defy, een Android-smartphone die is ontworpen voor intensief gebruik.

Motorola heeft donderdag de Moto Defy onthuld en de verschillende functies van de telefoon op zijn website getoond. Volgens 9To5Google draagt het toestel zelf de merknaam Motorola, maar wordt het in werkelijkheid geproduceerd door Bullitt Group. Beide bedrijven beweren dat de Defy uitgebreide bescherming biedt tegen alledaagse frustraties, zoals het apparaat dat van het dak van je auto v alt of uit je zak v alt. Als je echter in de VS bent, zul je teleurgesteld zijn om te horen dat Motorola op dit moment alleen van plan is om de Moto Defy op bepaalde Europese en LATAM-markten uit te brengen.

Image
Image

Als het op specificaties aankomt, past de Moto Defy mooi in de categorie budget en middenklasse. Met een prijskaartje van € 329 / £ 279 (ongeveer $ 400 US), krijg je, afhankelijk van het model, een telefoon met Qualcomm's Snapdragon 662 en 4 GB RAM. Het 6,5-inch HD+ IPS LCD-scherm is ook krasbestendig, wat dit apparaat aantrekkelijker zou moeten maken voor diegenen die hun telefoon graag in dezelfde zak als hun autosleutels stoppen.

Motorola beweert dat de Defy bestand is tegen een val van 1,8 meter (ongeveer vijf of zes voet), en zegt dat het apparaat wordt geleverd met een MIL-STD-810H-classificatie van militaire kwaliteit. In wezen is het ontworpen om iets meer te weerstaan dan je typische Android-apparaat, mogelijk gemaakt dankzij versterkte PCB. De Defy wordt ook geleverd met een IP68-classificatie voor water- en stofbestendigheid, en Motorola heeft een draagkoord meegeleverd dat kan worden bevestigd om te voorkomen dat je de telefoon laat vallen.

De Moto Defy zal een 48-megapixelcamera aan de achterkant hebben, naast een 8-megapixel selfiecamera. De nieuwe smartphone heeft ook een vingerafdrukscanner ingebouwd in de achterkant van het apparaat, evenals een programmeerbare push-to-talk-knop aan de zijkant en een 5 mm headset-aansluiting.

9To5Google meldt dat de Defy wordt gelanceerd met Android 10 vooraf geïnstalleerd, waardoor het een stap achterloopt op verschillende andere mid-range apparaten die er zijn. Motorola heeft wel plannen om kort na de lancering een Android 11-update uit te rollen.

Het is onduidelijk of Motorola de Moto Defy in de toekomst naar de VS zal brengen. Voorlopig is het echter beschikbaar in geselecteerde markten.

Aanbevolen: