Hoe Twitter te gebruiken om naar mensen te zoeken

Inhoudsopgave:

Hoe Twitter te gebruiken om naar mensen te zoeken
Hoe Twitter te gebruiken om naar mensen te zoeken
Anonim

Wat te weten

  • De naam van een persoon gebruiken: voer de naam in het zoekvak van Twitter (web) in of tik op het vergrootglas en voer de naam in (app).
  • Als u de persoon niet in de zoekresultaten ziet, drukt u op Enter (web) of het vergrootglas om te openen een toetsenbord en tik op het Enter icoon (app).
  • Selecteer op de uitgebreide pagina met zoekresultaten het tabblad Mensen om de resultaten te filteren. Als je de persoon ziet, selecteer je Volg om hem of haar te volgen op Twitter.

Dit artikel legt uit hoe je naar mensen kunt zoeken met hun naam of Twitter-gebruikersnamen, hetzij op een website of in de mobiele Twitter-app. Het bevat ook informatie over het zoeken naar mensen met behulp van hun e-mailadres of telefoonnummer en over het gebruik van de functie Wie te volgen op de website.

Hoe vind je iemand op Twitter met behulp van hun naam

Of je nu je vrienden wilt vinden of mensen die je net op Twitter hebt ontmoet, er zijn verschillende manieren om ze te vinden, ongeacht welk apparaat je hebt. Je hebt toegang tot Twitter via een desktopwebsite of de Twitter-app voor Android- of iOS-apparaten.

Als je de naam van een persoon of diens Twitter-gebruikersnaam hebt, kun je die persoon als volgt zoeken op Twitter.

  1. Log in op Twitter via een webbrowser of op uw mobiele Twitter-app.
  2. Op de Twitter-website: voer de naam of gebruikersnaam in van de persoon of het account waarnaar je zoekt in het zoekvak van Twitter en selecteer vervolgens de naam om hun Twitter-pagina te bekijken.

    In de Twitter-app: Tik op het vergrootglas, voer de naam of gebruikersnaam in van de persoon die je zoekt in het zoekvak en tik vervolgens op het zoekresultaat.

    Image
    Image

    Als u op de Twitter-website de gebruiker die u zoekt niet ziet, drukt u op Enter om een meer volledige pagina met zoekresultaten te bekijken. Tik in de app nogmaals op het zoekvak om het toetsenbord van uw apparaat te openen en tik vervolgens op het pictogram Enter om een meer complete pagina met zoekresultaten weer te geven.

  3. Op de volledige pagina met zoekresultaten selecteert u het tabblad Mensen om uw resultaten te verfijnen tot alleen Twitter-accounts die uw zoekterm bevatten.

    Image
    Image
  4. Zodra je je persoon hebt gevonden, selecteer je Follow naast hun naam of selecteer je hun resultaat om hun Twitter-accountpagina te bekijken.

Hoe vind je iemand op Twitter met behulp van een e-mail of telefoonnummer

Zelfs als je de telefoonnummers of e-mailadressen van je vrienden uploadt naar de app, kun je ze mogelijk nog steeds niet vinden als de privacyinstellingen van hun Twitter-account niet toestaan dat hun accounts worden gevonden door hun contactgegevens.

  1. Tik vanuit een willekeurig tabblad op de knop Menu linksboven.
  2. Tik op Instellingen en privacy > Privacy en veiligheid.
  3. Scroll naar beneden en tik op Vindbaarheid en contacten.

  4. Tik op Synchroniseer adresboekcontacten om het in te schakelen.

    Image
    Image
  5. De Twitter-app toont je dan de Twitter-accounts die aan je contacten zijn gekoppeld.

Wie je moet volgen van Twitter gebruiken

Als je de Twitter.com-website gebruikt om suggesties te vinden voor Twitter-accounts om te volgen, gebruik je de functie Wie te volgen op de Twitter-desktopwebsite:

  1. Navigeer naar de Twitter-website en log in op je account als je dat nog niet hebt gedaan.
  2. Zoek op de startpagina van je Twitter-account Wie te volgen aan de rechterkant van het scherm.
  3. Je kunt een account kiezen uit de beperkte lijst met suggesties in deze sectie, Meer weergeven selecteren om verschillende accounts weer te geven, of Alles weergeven selecterenom een volledige pagina met suggesties te bekijken.
  4. Zodra je een account hebt gevonden dat je leuk vindt, selecteer je Volgen naast hun naam om hun tweets te volgen.

    Image
    Image

Aanbevolen: