Hoe Zoom op Chromebook te updaten

Inhoudsopgave:

Hoe Zoom op Chromebook te updaten
Hoe Zoom op Chromebook te updaten
Anonim

Wat te weten

  • Installeer Zoom op uw Chromebook vanuit de Chrome Web Store om de nieuwste versie te krijgen.
  • Controleer de versie van je Zoom-app op de pagina Instellingen op het tabblad Over.
  • Update de Zoom-app automatisch door uw Chromebook opnieuw op te starten.

Dit artikel helpt je ervoor te zorgen dat je de nieuwste Zoom-versie op je Chromebook gebruikt.

Hoe download ik de nieuwste versie van Zoom op een Chromebook?

De Chromebook Zoom-app is iets anders dan de browser-add-on die je zou gebruiken in een Chrome-browser op Mac of Windows. Deze handleiding leidt je door het proces om ervoor te zorgen dat je de nieuwste versie van Zoom op je Chromebook hebt staan.

  1. Open de Chrome Web Store op uw Chromebook door het app-menupictogram linksonder te selecteren en te zoeken naar 'Web Store'. Selecteer het Web Store icoon om het te openen.

    Image
    Image
  2. Zodra de Web Store-app is geopend, typt u "Zoom" in het zoekveld. Scroll naar beneden totdat je Zoom ziet in het gedeelte Apps. Selecteer het om de Chrome Web Store-app-pagina voor Zoom te openen.

    Image
    Image
  3. Selecteer de Zoom-app en selecteer op de app-pagina de Toevoegen aan Chrome knop, waarmee de Zoom-app op uw Chromebook wordt geïnstalleerd.

    Image
    Image
  4. Voordat de Zoom-app wordt geïnstalleerd, zie je een pop-upvenster waarin je wordt gevraagd toestemming te verlenen voor de Zoom-app om toegang te krijgen tot je microfoon en camera. Selecteer App toevoegen om het installatieproces van de app te voltooien.

    Image
    Image
  5. Als je de Zoom-app al op je Chromebook hebt geïnstalleerd, zie je de knop App starten in plaats van de Toevoegen aan Chrome -knop. Als dit het geval is, moet je ervoor zorgen dat je de nieuwste versie hebt vanuit de app zelf of door je systeem opnieuw op te starten (zie hieronder).

    Image
    Image

Hoe repareer ik Zoom op mijn Chromebook?

Als je niet zeker weet of je de nieuwste versie van de Zoom-app op je Chromebook hebt staan, zijn er een aantal manieren waarop je dit automatisch kunt doen. Maar voordat je dit doet, kun je controleren welke versie van de app je al hebt geïnstalleerd.

  1. Selecteer het pictogram voor het starten van de app linksonder in het venster om te controleren welke versie van de Zoom-app je op je Chromebook hebt geïnstalleerd. Zoek naar "Zoom" en start de Zoom-app. Selecteer het tandwielpictogram rechtsboven om de instellingenpagina's te openen.

    Image
    Image
  2. Selecteer in het venster Instellingen de pagina Over. U ziet een regel met de versie van uw geïnstalleerde Zoom-app. Vergelijk dit met de versie die wordt weergegeven op de Chrome Web Store-pagina voor deze app.

    Image
    Image
  3. De eenvoudigste manier om de Zoom-app op uw Chromebook bij te werken, is door hem opnieuw op te starten. Elke keer dat u uw Chromebook opnieuw opstart, controleert het systeem automatisch op updates voor alle apps en past deze toe. Om uw Chromebook opnieuw op te starten, selecteert u de rechterkant van de werkbalk en selecteert u de aan/uit-knop om uw Chromebook af te sluiten. Start het opnieuw om alle apps bij te werken.

    Image
    Image
  4. Als je je niet kunt aanmelden bij een Zoom-vergadering met de geïnstalleerde Chrome Store-app, kun je altijd de pagina Deelnemen aan vergadering op de Zoom-website gebruiken om verbinding te maken met je vergadering. Het activeert een installatie van de Chrome-app voordat verbinding wordt gemaakt met de vergadering. Als u dit doet, weet u zeker dat u over de nieuwste versie beschikt.

    Image
    Image

Dit artikel is alleen voor Chromebooks. Zo update je Zoom op Windows of een Mac.

FAQ

    Hoe wijzig ik mijn Zoom-achtergrond op Chromebook?

    Als u uw Zoom-achtergrond wilt wijzigen vóór een vergadering, gaat u naar Instellingen > Virtuele achtergrond en selecteert u een afbeelding. Klik tijdens een vergadering op de Pijl omhoog naast Video stoppen en selecteer Kies virtuele achtergrond.

    Hoe neem ik een Zoom-vergadering op Chromebook op?

    Om Zoom-vergaderingen op te nemen, selecteert u Record in het onderste menu tijdens een vergadering. Je hebt toestemming nodig van de host. U kunt ook een schermrecorder-app van derden gebruiken.

    Hoe start ik een Zoom-vergadering op Chromebook?

    Om een Zoom-vergadering te hosten, logt u in op uw account en selecteert u Een vergadering hosten of Een nieuwe vergadering plannen SelecteerKopieer de uitnodiging en stuur de link naar de genodigden. Om deel te nemen aan een vergadering, opent u uw e-mailuitnodiging en selecteert u de verstrekte link, of voert u een vergaderings-ID in op de Zoom Deelnemen aan een vergadering-webpagina.

Aanbevolen: