Hoe een Chromebook te updaten

Inhoudsopgave:

Hoe een Chromebook te updaten
Hoe een Chromebook te updaten
Anonim

Wat te weten

  • Select Time > Settings > Over Chrome OS > Controleren voor Updates. Als die beschikbaar zijn, worden ze gedownload en geïnstalleerd.
  • Start uw computer opnieuw op om het installatieproces te voltooien.
  • Als uw Chromebook automatisch wordt bijgewerkt en opnieuw moet worden opgestart, ziet u een melding in de rechterbenedenhoek van het scherm.

Om het meeste uit uw Chromebook-ervaring te halen en de veiligheid van zowel uw laptop als persoonlijke informatie te garanderen, is het belangrijk om te weten hoe u Chromebook kunt updaten zodat de nieuwste versie van Chrome OS blijft werken.

Een Chromebook bijwerken

Chrome OS controleert standaard op updates en downloadt deze automatisch wanneer een wifi- of bekabelde verbinding wordt gedetecteerd. U kunt echter proactief zijn door handmatig te controleren op beschikbare updates en deze toe te passen via de volgende stappen.

Het is een goede gewoonte om uw Chromebook vaak opnieuw op te starten, zodat automatisch gedownloade updates volledig kunnen worden geïnstalleerd.

  1. Log indien nodig in op uw Chromebook.
  2. Klik op de Time indicator in de rechterbenedenhoek van het scherm.

    Image
    Image
  3. Wanneer de pop-out-interface verschijnt, klikt u op Instellingen, weergegeven door een tandwielpictogram.

    Image
    Image
  4. Chrome's instellingen zouden nu moeten worden weergegeven. Klik op Over Chrome OS in het linkermenuvenster onder aan het scherm.

    Image
    Image

    In oudere versies van Chrome OS moet u mogelijk eerst op de knop Hamburger Menu klikken in de linkerbovenhoek van het scherm Instellingen.

  5. De interface Over Chrome OS zou nu moeten verschijnen. Klik op Controleren op updates.

    Image
    Image
  6. Chrome OS zal nu controleren of er updates beschikbaar zijn voor uw specifieke Chromebook. Als die er zijn, worden ze automatisch gedownload.

    Image
    Image
  7. Als een update is gedownload, klikt u op Restart om het proces te voltooien.

    Image
    Image
  8. Uw Chromebook wordt opnieuw opgestart. Voer uw wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd en meld u opnieuw aan bij Chrome OS, dat nu volledig moet zijn bijgewerkt.

Chromebook-updatemeldingen

Zoals hierboven vermeld, downloadt Chrome OS vaak updates zonder uw medeweten, zolang er een actieve internetverbinding is. Als een van deze updates is gedownload en opnieuw moet worden opgestart om het installatieproces te voltooien, verschijnt er een melding in de rechterbenedenhoek van het scherm naast de bovengenoemde tijdsindicator. Elke keer dat je een van deze meldingen ziet, is het raadzaam om alle geopende bestanden op te slaan en op dat moment opnieuw te starten.

Aanbevolen: