Hoe maak je een Memoji op Android

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een Memoji op Android
Hoe maak je een Memoji op Android
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik de iPhone of iPad van iemand anders om een Memoji te maken, stuur deze vervolgens naar jezelf op WhatsApp en sla hem op als sticker.
  • Of download de Bitmoji-app, maak een emoji en installeer GBoard om het in sms-berichten te gebruiken.
  • Andere persoonlijke emoji-apps voor Android zijn Samsung AR Emoji, Zepeto, Face Cam en VideoMoji.

Dit artikel legt uit hoe je een Memoji maakt op Android. De instructies zijn van toepassing op alle Android-telefoons en -tablets.

Kun je Memoji op Android krijgen?

Officieel zijn Memoji's exclusief voor de Apple Berichten-app, die niet beschikbaar is voor Android. Als je iemand kent die een iPhone of iPad heeft, vraag hem dan of je die mag lenen om je eigen Memoji te maken.

Je kunt het vervolgens in een bericht naar je Android-apparaat sturen en je Memoji opslaan voor later gebruik. Je kunt het bijvoorbeeld als sticker in WhatsApp opslaan en in je berichten gebruiken.

Je kunt je Memeoji niet bewerken op WhatsApp, dus je moet het iOS-apparaat van iemand anders gebruiken. Er is geen manier om Apple Memoji's te verzenden in de standaard Android-berichtenapp, maar met een tijdelijke oplossing kun je sms-berichten verzenden met gepersonaliseerde emoji's.

Hoe kan ik mijn eigen Emoji voor Android maken?

Hoewel je geen Memoji's kunt maken met de Apple Berichten-app op Android, zijn er veel manieren om je gepersonaliseerde emoji's op Android te gebruiken. De beste optie is Bitmoji omdat het compatibel is met de GBoard-toetsenbordapp. Volg deze stappen en gebruik Memoji's op Android:

  1. Download Bitmoji uit de Google Play Store op je Android-apparaat.
  2. Na het aanmaken en registreren van een account, tik je op de jongen of het meisje om een geslacht te kiezen (je kunt dit later wijzigen).
  3. Vervolgens zal de app je vragen om een selfie te maken om je avatar te maken. Zodra dat is gebeurd, kunt u het naar wens aanpassen met behulp van de hulpmiddelen onder aan het scherm. Tik op Opslaan om je emoji aan te kleden en tik vervolgens nogmaals op Opslaan als je klaar bent.

    Image
    Image
  4. Download GBoard uit de Google Play Store op je Android-apparaat. Open de app en volg de aanwijzingen om er je standaard Android-toetsenbord van te maken.
  5. Open een berichten-app, open het toetsenbord, tik op de komma (,)+ smiley-toets linksonder, tik vervolgens op het Smileygezicht pictogram dat erboven verschijnt.

  6. Tik op het Bitmoji pictogram onderaan om uit je Bitmoji's te kiezen.

    Image
    Image

Wat is de beste Memoji-app voor Android?

Sommige Samsung-apparaten hebben een AR Emoji-maker ingebouwd in de Camera-app. Nadat je je eigen emoji hebt gemaakt, vind je deze onder je stickers op het Samsung-toetsenbord. Je emoji's worden ook op je foto's opgeslagen.

Image
Image

Google Play heeft een paar andere apps voor het maken van gratis Memoji's op Android:

  • Zepeto: gebruik je camera om een emoji te maken op basis van je gezicht en deel deze via je berichten-apps. Zepeto is gratis, maar je moet wel een account aanmaken.
  • Face Cam: maak gratis geanimeerde emoji's met augmented reality. U kunt advertenties uit de app verwijderen en tegen betaling meer functies krijgen.
  • VideoMoji: als je een fan bent van Apple Animoji's, gebruik dan deze app om je dierenavatar te maken. Als je wilt, kun je jezelf veranderen in je favoriete fruit.

FAQ

    Hoe krijg ik iPhone-emoji's voor mijn Android?

    Als u iPhone-emoji's op Android wilt gebruiken, gaat u naar de Google Play Store en zoekt u naar Apple emoji-toetsenbord of Apple emoji-lettertype. Aanbevolen apps zijn onder meer Kika Emoji-toetsenbord, Facemoji, Emoji-toetsenbord Leuke emoticons en Emoji-lettertypen voor Flipfont 10.

    Wat zijn animoji's?

    De Animjois-functie op iOS scant je gezichtsuitdrukkingen en brengt ze in kaart op een dierenemoji. Apps vergelijkbaar met Animoji op Android bevatten Supermoji.

Aanbevolen: