Nieuwe iFIT-h alters werken met Alexa-opdrachten

Nieuwe iFIT-h alters werken met Alexa-opdrachten
Nieuwe iFIT-h alters werken met Alexa-opdrachten
Anonim

iFIT heeft zijn nieuwe Alexa-compatibele verstelbare vrije gewichten gelanceerd, de NordicTrack iSelect Dumbbells, die je kunt aanpassen via spraakopdrachten.

Als je ooit losse gewichten hebt gebruikt en ze wilt vertellen hoeveel gewicht je wilt (in plaats van ze handmatig aan te passen), heeft iFIT misschien een oplossing. De nieuwe NordicTrack iSelect verstelbare h alters kunnen met Alexa werken, zodat u uw gewicht kunt wijzigen met eenvoudige spraakopdrachten. Op voorwaarde dat je in de eerste plaats een Alexa-apparaat hebt om verbinding mee te maken, aangezien de iSelect-h alters geen stand-alone spraakopdrachtfunctie hebben.

Image
Image

Functioneel lijken de iSelect-h alters redelijk op andere verstelbare vrije gewichten. Een assortiment gewichten (allemaal in stappen van vijf pond) kan aan de grepen worden toegevoegd, tot een totaal van 50 pond per h alter. U kunt het gewicht handmatig aanpassen met behulp van een draaiknop in het midden van de selector, en een digitale uitlezing laat u weten hoeveel gewicht u gebruikt.

Image
Image

Door de iSelect Dumbbells aan Alexa te koppelen, kun je de handmatige aanpassingen overslaan door de dumbbells terug te zetten naar de selector en Alexa te vertellen hoeveel gewicht je wilt gebruiken. Je kunt een specifiek gewicht aanvragen, Alexa vragen om het gewicht met een bepaald bedrag te verminderen of te verhogen, of presets gebruiken zoals 'bicep curls'. Eenmaal op zijn plaats, zal de gemotoriseerde gewichtsselectie zich aanpassen aan de hoeveelheid gewicht die je wilt, dan verwijder je gewoon de dumbbells en ga je verder met je training.

De NordicTrack iSelect verstelbare h alters zijn nu verkrijgbaar bij Amazon voor $ 429,00, inclusief gewichten, gewichtskiezer en een iFIT-lidmaatschap van 30 dagen. Volgens iFIT is een lidmaatschap niet vereist voor Alexa-functionaliteit. Hoewel de set uit de doos met Alexa-apparaten werkt, wordt er geen Alexa-apparaat meegeleverd.

Aanbevolen: