AirTags werken mogelijk niet met batterijen met bitterstof

AirTags werken mogelijk niet met batterijen met bitterstof
AirTags werken mogelijk niet met batterijen met bitterstof
Anonim

Apple heeft verklaard dat het proberen om batterijen te gebruiken die zijn gecoat in een bitterstof met AirTags, mogelijk niet werken, omdat de coating de contactpunten zou kunnen blokkeren en voorkomen dat ze werken.

Dit klinkt misschien als een willekeurig probleem om te specificeren, maar het volgt op een recente verklaring van de Australian Competition & Consumer Commission (ACCC) met betrekking tot Apple AirTags. Volgens de ACCC is er bezorgdheid over hoe gemakkelijk het is om toegang te krijgen tot het batterijcompartiment van een AirTag, waarin een kleine batterij zit die door een kind kan worden ingeslikt.

Image
Image

Een veelgebruikte manier voor productmakers om kinderen te ontmoedigen om kleine componenten zoals knoopbatterijen of Nintendo Switch-spellen in te slikken, is door het stuk in een bitter middel te coaten. De niet-giftige coating zorgt ervoor dat het item slecht smaakt, wat kinderen ontmoedigt om het in hun mond te stoppen. Apple waarschuwt echter dat de coating de contactpunten van de batterij in het compartiment van de AirTag zou kunnen belemmeren, waardoor deze niet goed zou werken.

Image
Image

Apple heeft zijn AirTag-batterijvervangingspagina bijgewerkt met deze informatie en een waarschuwing voor verstikkingsgevaar toegevoegd. Het is ook aan te raden om bij het vervangen van de batterij van een AirTag ervoor te zorgen dat het compartiment volledig gesloten is. De ACCC wijst erop dat hoewel AirTags een toon spelen wanneer het deksel van het compartiment contact maakt met de batterij, dit niet aangeeft dat het compartiment goed is vergrendeld. Om er zeker van te zijn dat het compartiment goed vastzit, zegt Apple dat je het deksel moet draaien totdat het stopt.

Het is vermeldenswaard dat onverenigbaarheid met batterijen gecoat in een bitterstof niet universeel lijkt te zijn, dus het is mogelijk dat een gecoate batterij nog steeds zou kunnen werken - nadruk op "zou kunnen". Als u zich zorgen maakt over het verstikkingsgevaar en het niet erg vindt om geld uit te geven aan een batterij die mogelijk niet werkt met uw apparaat, is dit een optie.

Aanbevolen: