Anker's nieuwe opladers werken sneller, verbruiken minder stroom

Anker's nieuwe opladers werken sneller, verbruiken minder stroom
Anker's nieuwe opladers werken sneller, verbruiken minder stroom
Anonim

Er zijn verschillende nieuwe opladers onderweg vanuit Anker, die snellere oplaadtijden claimen ondanks het feit dat er minder energie wordt verbruikt tijdens het proces.

Deze nieuwe generatie Gallium Nitride (GaN)-laders maakt gebruik van een bijgewerkte versie van de technologie, die Anker GaNPrime noemt. In het persbericht zei Steven Yang, CEO van Innovations van Anker: "GaNPrime vertegenwoordigt een nieuw tijdperk in opladen. Naast het leveren van een snellere en veiligere laadervaring, bieden onze nieuwe GaNPrime-laders aanzienlijke besparingen in energieverbruik, wat Anker's toewijding aan een duurzamere toekomst."

Image
Image

De nieuwe GaNPrime-opladers behouden het compacte ontwerp van andere Anker-opladers en bieden tegelijkertijd meerdere poorten voor zowel USB-A- als USB-C-kabels, in sommige gevallen zelfs AC-poorten. De verwachting is dat dit aanpassingsvermogen in de toekomst de noodzaak zal verminderen om meerdere soorten opladers voor apparaten te gebruiken of aan te schaffen.

Maar het is de verbeterde energie-efficiëntie van deze nieuwe GaNPrime-laders waar Anker zich echt op richt. Niet-gespecificeerde "groene technologie" verbeteringen aan het basis GaN-systeem claimen energiebesparing op een kleiner formaat in vergelijking met op silicium gebaseerde opladers. Elke GaNPrime-oplader maakt ook gebruik van slim opladen dat zowel de temperatuur kan bewaken om oververhitting te voorkomen als te bepalen hoe de stroom het beste kan worden geleid wanneer meerdere apparaten tegelijkertijd worden opgeladen.

Image
Image

De meeste nieuwe opladers van Anker zullen later vandaag beschikbaar zijn, hoewel op het moment van schrijven niet alle bijbehorende productpagina's worden geladen. De 615 Power Strip ($ 69,99), 727 laadstation ($ 94,99) en 65 W 735 Charger ($ 59,99) zijn verkrijgbaar via de websites van zowel Amazon als Anker. Terwijl zowel de 733 Power Bank ($ 99.99) en 120 W 737-oplader ($ 94,99) zijn rechtstreeks verkrijgbaar bij Anker, met pre-orders voor een Q3-release op Amazon. Ten slotte zijn er binnenkort pre-orders beschikbaar voor de 150W 747-oplader ($ 109,99) die in het derde kwartaal wordt uitgebracht.

Aanbevolen: