Hoe Minecraft's Elytra te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Minecraft's Elytra te gebruiken
Hoe Minecraft's Elytra te gebruiken
Anonim

Heb je ooit in Minecraft willen vliegen, maar kon je dat alleen in de creatieve spelmodus? Met Elytra kun je niet per se vliegen, maar je kunt aardig dichtbij komen.

Wat zijn Elytra?

Image
Image

Elytra is een item dat in de sleuf van de borstplaat wordt geplaatst waarmee je kunt glijden en lange afstanden kunt afleggen zonder de grond te raken. Om de vlucht te starten, wanneer je personage in het spel v alt, moet je springen terwijl je in de lucht bent. Elytra is te vinden in Minecraft's End Cities. Elytra is ook te vinden hangend in een itemframe op een eindschip.

Als je van een hoge richel springt en direct naar de grond gaat, zul je valschade oplopen vanwege de snelheid waarmee je reist. Als je iets naar beneden glijdt, win je snelheid en kun je langere afstanden afleggen.

Als je zweeft en omhoog gaat, blijf je staan en begin je te vallen, waardoor je afstand en lengte verliest. Je kunt niet springen en direct naar boven vliegen. De beste oefening om te vliegen is om vanaf een hoge plaats te springen om onmiddellijk afstand tussen jou en de grond te krijgen.

Proberen je personage zo lang mogelijk in de lucht te houden door je perfecte positie en richting te vinden om te vliegen is geen gemakkelijke taak, maar oefening baart kunst. Leren vliegen en in de lucht blijven is zeer nuttig bij het gebruik van uw Elytra.

Het plezier en de voordelen

Misschien verveel je je, of probeer je ergens te komen, of misschien ben je in gevaar en probeer je eruit te vliegen.

In onze Minecraft-wereld voor één speler gebruiken we over het algemeen Redstone Rails om rond te reizen. Na de toevoeging van de Elytra hebben we het gebruik van Redstone Rails bijna helemaal geëlimineerd. We hebben ontdekt dat het efficiënter is om naar de hoogste plaats te gaan en rechtstreeks naar de bestemming te reizen met een Elytra, in plaats van door tunnels te gaan met kronkels en bochten.

Hoewel een wandeling van de ene kant van je eiland naar de andere twee minuten kan duren, kun je, als je op een plek komt die hoog genoeg is en begint te glijden in de richting die je moet gaan, veel op je gewenste bestemming komen sneller.

We hebben ontdekt dat de Elytra ook een geweldige remedie is voor elke mogelijke verveling die je in Minecraft hebt. In plaats van doelloos rond te lopen in je wereld, kun je nu vliegen en doelen voor jezelf creëren. Het eerste doel dat we creëerden en dat we wilden bereiken, was om van het hoogste punt van mijn wereld naar een bijna even hoog punt te vliegen, ongeveer 150 blokken verderop. We hebben ontdekt dat het bijna onmogelijk is, maar we blijven het proberen omdat we steeds dichterbij komen.

Een ander voordeel van de Elytra is het potentieel om je leven te redden in een onverwachte situatie. Misschien loop je op een bergtop en besluit een skelet of een klimplant dat ze de koning van de heuvel willen zijn. Als een menigte je van een hoge klif zou gooien, hoef je alleen maar de glijdende monteur van de Elytra te starten, en je zou bijna gegarandeerd geen valschade oplopen.

Duurzaamheid

Zoals de meeste items die worden gebruikt, heeft Elytra duurzaamheid. Een Elytra heeft een duurzaamheid van 431 punten. De duurzaamheid van een Elytra neemt met één punt af voor elke seconde dat hij tijdens de vlucht wordt gebruikt. Wanneer de duurzaamheid van de Elytra 1 punt bereikt, stopt hij volledig met werken. In plaats van volledig kapot te gaan en niet meer te gebruiken, kan de Elytra daadwerkelijk gerepareerd worden.

Om een Elytra te repareren, plaats je twee Elytra op een Crafting Table. De gedeelde punten tussen de twee Elytra worden bij elkaar opgeteld en samengevoegd tot één Elytra.

Het kan erg pijnlijk zijn om twee Elytra's te krijgen, dus deze tweede methode is een veel betere oplossing om je kapotte flyer te repareren. Het combineren van een Elytra en leer op een aambeeld zal ook de beschadigde Elytra repareren. Elk leer dat aan de Elytra wordt toegevoegd, voegt 108 duurzaamheidspunten toe.

Om een volledig beschadigde Elytra volledig te repareren, heb je 4 Leather nodig. Het verkrijgen van leer zou veel gemakkelijker zijn dan het zou zijn om een tweede Elytra te krijgen, omdat je het van koeien in de hoofdwereld kunt krijgen in plaats van overal in de End Cities en End Ships te zoeken die tegen Enderman en andere mobs vechten. Spelers kunnen koeien fokken en doden voor leer, wat een veel gemakkelijkere en toegankelijke oplossing mogelijk maakt.

Betoveringen toevoegen

Zoals de meeste gedragen items, kun je betoveringen aan je Elytra toevoegen door een aambeeld te gebruiken met een betoveringsboek. Betoverde items krijgen extra eigenschappen die de speler bij gebruik ten goede komen. De beschikbare betoveringen die aan een elytra kunnen worden toegevoegd, zijn onbreekbaar en herstellend.

The Unbreaking Enchantment geeft het item een langere levensduur tot het breekpunt. Hoe hoger het niveau van de betovering die aan het item is gegeven, hoe langer het zal duren. De Unbreaking Betovering wordt toegepast op elk punt van duurzaamheid.

The Enchantment Mending gebruikt de eigen XP van een speler om de duurzaamheid van een item te vergroten. Een item met de Mending Enchantment gebruikt XP-bollen die zijn verzameld om een item te repareren. Voor elke bol die wordt verzameld terwijl de Elytra de herstellende betovering heeft, worden 2 duurzaamheidspunten aan de Elytra toegevoegd als het item in een pantsersleuf, in de offhand of in de hoofdhand wordt gehouden.

Hoewel deze betovering geweldig is voor het repareren van een Elytra, kan het nuttiger zijn om het leer te gebruiken om je item te repareren. Herstellen zet alle XP-bollen die je zou hebben in plaats daarvan in de richting van het niveau van je personage om je item te repareren.

Capes

Veel spelers zijn helemaal weg van het ontwerp van hun capes van MineCon of hun persoonlijke capes die Mojang hen heeft gegeven. Als je een Elytra met een cape draagt, wordt de cape van je personage verwijderd en vervangen door een gekleurde variant die is ontworpen rond de specifieke cape die je hebt gekregen. Als een speler geen cape heeft, is hun standaardkleur van Elytra een grijze variant.

Je kunt het uiterlijk van je Elytra veranderen met behulp van Minecraft resource packs of Minecraft mods.

Aanbevolen: