Hoe paginanummers op Kindle te krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe paginanummers op Kindle te krijgen
Hoe paginanummers op Kindle te krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Op een Kindle, een boek openen > tik bovenaan het scherm > Aa > Meer > Leesvoortgang > Pagina in boek.
  • Open een boek in de Kindle-app, tik op het midden van het scherm > Aa > Meer > Leesvoortgang > Pagina in boek.
  • Niet alle boeken hebben paginanummers, omdat het ervan afhangt of de uitgever ze verstrekt. Locaties zijn nauwkeuriger.

Dit artikel leert je hoe je ervoor kunt zorgen dat je Kindle paginanummers laat zien in plaats van de locatie van een boek dat je aan het lezen bent. Er wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen op de Kindle en de Kindle-app.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn Kindle paginanummers toont in plaats van locatie?

Standaard tonen alle Kindles locaties in plaats van paginanummers om je te vertellen waar je bent in een boek of manuscript. Kindles gebruiken een locatienummer vanwege verschillende lettergroottes, die van invloed zijn op paginanummers. Ze zijn echter niet altijd handig voor gebruikers. Hier leest u hoe u ervoor kunt zorgen dat uw Kindle in plaats daarvan paginanummers weergeeft.

  1. Tik op je Kindle op het boek dat je aan het lezen bent.

    Image
    Image
  2. Tik op het bovenste gedeelte van het scherm.
  3. Tik op Aa.

    Image
    Image
  4. Tik op Meer.

    Image
    Image
  5. Tik op Locatie in boek.

    Image
    Image

    Het kan anders worden vermeld. Tik op wat er rechts van Leesvoortgang is als dat zo is.

  6. Tik op Pagina in boek.

    Image
    Image
  7. Je Kindle laat nu zien op welk paginanummer je je bevindt.

Kun je de werkelijke paginanummers op de Kindle krijgen?

Het proces is iets anders als je paginanummers in de Kindle-app op je smartphone of tablet wilt zien. Dit is wat je moet doen.

'Echte' paginanummers die overeenkomen met een fysiek boek zijn onmogelijk omdat het afhangt van de lettergrootte die je Kindle gebruikt.

  1. Open de Kindle-app.
  2. Tik op Bibliotheek.
  3. Tik op het boek dat je wilt lezen.
  4. Tik op het midden van het scherm.

    Image
    Image
  5. Tik op Aa.
  6. Tik op Meer.
  7. Tik op Leesvoortgang.

    Image
    Image
  8. Tik om in of uit te schakelen hoe u wilt zien in welk stadium u zich bevindt in het boek, d.w.z. tik op pagina in boek om paginanummers in te schakelen.

Waarom kan ik geen paginanummers zien op mijn Kindle?

Als je de paginanummers op je Kindle niet kunt zien, kan dit verschillende redenen hebben. Hier is een blik op de belangrijkste.

  • Je hebt paginanummers niet ingeschakeld. Als u niet bent overgeschakeld naar paginanummers, moet u de bovenstaande instructies volgen om ze te zien.
  • Je Kindle is te oud. Kindle-firmware 3.1 en hoger maakt het mogelijk om paginanummers te bekijken. Als je een ouder apparaat hebt, zoals een Kindle van de eerste of tweede generatie, kun je geen paginanummers zien en is er geen optie om dit te doen.
  • Het boek ondersteunt geen paginanummers. Sommige titels ondersteunen geen paginanummers en bieden alleen locaties. Het is aan de uitgever om gebruikers paginanummers te geven.
  • Je moet je Kindle opnieuw opstarten. De meeste problemen met technologie en gadgets worden opgelost als je het apparaat opnieuw opstart. Probeer het opnieuw op te starten voordat je je teveel zorgen maakt.

FAQ

    Hoe koop ik een boek op een Kindle?

    Als je boeken voor je Kindle wilt kopen, ga je naar Amazon.com, klik je op het menu in de linkerbovenhoek en selecteer je Kindle E-Readers and Books Ga naar Kindle Store > Kindle Books, blader of zoek naar boeken en klik op degene die je wilt. Klik op het Deliver to dropdown-menu, selecteer uw apparaat en voltooi uw aankoop. Je boek zou in je Kindle-bibliotheek moeten verschijnen.

    Hoe deel ik Kindle-boeken?

    Als je Kindle-boeken wilt delen, ga je naar je Amazon-account en selecteer je Beheer je inhoud en apparatenSelecteer de knop links van het boek dat je wilt uitlenen en selecteer Deze titel uitlenen Vul het e-mailadres van de ontvanger in, voer je naam in en typ een bericht als je wilt. Als je klaar bent, selecteer je Nu verzenden om je Kindle-boek uit te lenen.

    Hoe krijg ik gratis boeken op Kindle?

    Om gratis boeken voor je Kindle te krijgen, ga je naar Amazon's Top 100 Free-sectie om alle gewenste titels te downloaden. Als je openbare bibliotheek een abonnement heeft op de e-bookservice OverDrive, kun je gratis Kindle-boeken lenen uit je bibliotheek in een proces dat vergelijkbaar is met het uitchecken van een papieren boek.

Aanbevolen: