17 Beste gratis bonnensjablonen voor Microsoft Word

Inhoudsopgave:

17 Beste gratis bonnensjablonen voor Microsoft Word
17 Beste gratis bonnensjablonen voor Microsoft Word
Anonim

Gebruik deze gratis Microsoft Word-sjablonen om een ontvangstbewijs te maken voor uw kleine bedrijf of persoonlijke financiële transacties. Er zijn veel soorten sjablonen voor ontvangstbewijzen, waaronder sjablonen voor levering, contant geld, huur, verkoop, donaties en aankopen.

Als je geen Word hebt, kun je veel hiervan gebruiken in een gratis tekstverwerker. Een andere tijdelijke optie is om een maand lang gratis Microsoft Office te proberen, inclusief Word.

Image
Image

Sommige van deze bonsjablonen worden gedownload als een.zip-bestand en moeten worden uitgepakt voordat je ze kunt gebruiken. Hoewel ze vanzelf goed zouden moeten openen, moet je op sommige misschien een gratis bestandsextractor gebruiken.

Professioneel ontvangstbewijs

Image
Image

Dit is een professioneel ogende sjabloon met een ruimte voor een bedrijfslogo en contactgegevens, evenals klantgegevens en aankoopinformatie.

Goederenontvangstbewijs

Image
Image

Een eenvoudig blauw ontwerp met beschikbare hoeveelheid, hoeveelheid en artikelregels. Dit is een.dotx-bestand dat is opgeslagen in een ZIP-archief.

Tan afleverbon

Image
Image

Een eenvoudig, geelbruin bonsjabloon met de bedrijfsinformatie bovenaan en de ontvangerinformatie onderaan.

Kassabon

Image
Image

Dit ZIP-archief bevat drie identieke blauwe bonnensjablonen om een kleine geldopname te beschrijven met een bedrag, datum, bonnummer, beschrijving, in rekening gebracht aan, ontvangen door en goedgekeurd door sectie.

Ontvangstbewijs

Image
Image

Deze sjabloon heeft een tijdelijke aanduiding voor een afbeelding en een grote tafel in het midden om het totale bedrag van de geldopname vast te leggen.

Blauwe huurbon

Image
Image

Een beknopte sjabloon die op een kleine uitsnede past, maar ook zeer gedetailleerd is.

Aangepaste huurbonsjabloon

Image
Image

Deze sjabloon leidt u door het proces van het maken van een aangepast huurbewijs. Het bevat de datum, het ontvangstnummer, het ontvangen bedrag, het type betaling, de naam van de huurder en het adres van de huurder, samen met de persoon die het geld ontvangt.

Eenvoudig verkoopbewijs

Image
Image

Een heel eenvoudig ontwerp zonder kleur of afbeeldingen. Deze sjabloon kan worden gedownload als een PDF-, DOCX- of PPTX-bestand.

Eenvoudig blauw verkoopbewijs

Image
Image

Deze gratis sjabloon voor kassabonnen van Microsoft heeft een professioneel, eenvoudig blauw ontwerp. Het heeft ook coördinerende sjablonen voor andere zakelijke behoeften.

Blauwe gradiënt verkoopbonsjabloon

Image
Image

Nog een freebie van Microsoft, deze sjabloon heeft plaats voor een tabel met een hoeveelheid, beschrijving en totaal.

Blauwe donatiebon

Image
Image

Deze gratis sjabloon biedt volledige details over de persoon die heeft gedoneerd, samen met de beschrijving en waarde van de donatie. Het is beschikbaar als Word-, PowerPoint- en PDF-bestand.

Donatie bedankt en ontvangstsjabloon

Image
Image

Deze sjabloon is zowel een aanpasbare bedankbrief als een ontvangstbewijs. Het kan voor Word worden gedownload als een DOCX-bestand, als een ODT-bestand voor gebruik in OpenOffice of als een Google Docs-bestand.

Oranje aankoopbewijs

Image
Image

Deze oranje sjabloon zorgt voor een afbeelding in de rechterbovenhoek.

Eenvoudig aankoopbewijs

Image
Image

Gebruik deze eenvoudige bonsjabloon om te beschrijven voor welke items is betaald, samen met namen, adressen en betalingsgegevens. Het bestand kan worden geopend in Excel.

Eenvoudige pakbon

Image
Image

Gebruik deze no-nonsense sjabloon om te laten zien wat er in de huidige zending zit. Het kan worden gebruikt in Google Spreadsheets, OpenOffice of Excel.

Professionele pakbon

Image
Image

Deze sjabloon heeft een zeer professionele uitstraling en heeft een plaats waar uw bedrijfsnaam prominent kan worden weergegeven.

Groene kleurverloop pakbon

Image
Image

Een standaard pakbonsjabloon van Microsoft met alle velden die u nodig hebt. Het is zeer aanpasbaar en heeft afwisselend gekleurde tafelrijen.

Aanbevolen: