UFC-gevechten live streamen met ESPN+ (2022)

Inhoudsopgave:

UFC-gevechten live streamen met ESPN+ (2022)
UFC-gevechten live streamen met ESPN+ (2022)
Anonim

De UFC debuteerde op de ESPN+ streamingdienst met een groots evenement met een confrontatie tussen vlieggewichtkampioen Henry Cejudo en bantamgewichtkampioen TJ Dillashaw om de vlieggewichtriem te betwisten. UFC op ESPN+ heeft een hele reeks andere fantastische evenementen, en de enige manier om ze te streamen is via de ESPN+-service.

Andere gevechten, inclusief voorrondes, worden het hele jaar door uitgezonden op ESPN en ESPN2. Blijf op de hoogte en mis geen seconde van de bloedige actie.

Bottom Line

De UFC heeft wekelijkse evenementen op zondag over de hele wereld. Bekijk het UFC-evenementschema om te zien wat de toekomst biedt.

UFC-gevechten live streamen op ESPN

Alle UFC op ESPN+-evenementen worden gestreamd op de ESPN+-service. U hebt geen kabel nodig om u aan te melden voor ESPN+, en het hebben van een kabel geeft u geen toegang tot ESPN+. Dat betekent dat je een ESPN+-account nodig hebt als je UFC live wilt streamen op ESPN+-gevechten.

UFC op ESPN en UFC op ESPN 2-evenementen worden uitgezonden op ESPN en ESPN 2, en deze gevechten zijn beschikbaar via een paar verschillende streamingmethoden, afhankelijk van het specifieke evenement. Sommige zijn ingesteld als PPV-wedstrijden, maar andere zijn beschikbaar via ESPN+ of de reguliere ESPN-website en -app.

UFC op ESPN is te vinden op deze officiële bronnen:

  • ESPN+
  • ESPN
  • ESPN2
  • ESPN.com
  • De ESPN-app

Naast deze officiële bronnen, kun je ook enkele UFC-evenementen streamen via kabelvervangende streamingdiensten die het relevante ESPN-kanaal bevatten. Sommige UFC op ESPN en UFC op ESPN 2-evenementen en prelims kunnen bijvoorbeeld worden gestreamd op ESPN.com of een streamingdienst zoals Hulu With Live TV of Sling TV.

Fight Night vangen met een ESPN+ gratis proefversie

ESPN biedt een gratis proefversie van de ESPN+-service, dus het is mogelijk om UFC gratis op ESPN+ te streamen. De proef duurt maar een week, maar als je maar op één gevecht uit bent, heb je het alleen voor de nacht nodig.

Het maandelijkse abonnement voor ESPN+ is redelijk goedkoop, vooral in vergelijking met de kosten van een regulier PPV UFC-evenement, dus het is de moeite waard om te behouden als je van plan bent meer dan één gevecht te bekijken.

U moet uw factuurgegevens invoeren wanneer u zich aanmeldt. Als je niet annuleert tijdens de proefperiode, worden er kosten in rekening gebracht voor het abonnement dat je hebt gekozen tijdens het aanmeldingsproces.

UFC-gevechten live streamen op ESPN+

Sommige van de meest opwindende gevechten zijn op ESPN+, wat geweldig nieuws is als je het beu bent om enorme bedragen te betalen voor PPV-evenementen.

Het is iets ingewikkelder dan alleen naar het gevecht op ESPN te kijken, en als je een kabelabonnement hebt dat ESPN of ESPN2 omvat, heb je geen toegang tot ESPN+. Toch is het goedkoper dan PPV, zelfs met het extra ESPN+ abonnement.

  1. Ga met uw favoriete webbrowser naar ESPN.com.
  2. Beweeg uw muis over het silhouette pictogram in de rechterbovenhoek van de pagina en selecteer Log In.

    Image
    Image
  3. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw ESPN+-account in en selecteer Log In.

    Image
    Image

    U moet hier uw ESPN+-inloggegevens gebruiken. Als u geen ESPN+-abonnement heeft, moet u zich er wel voor aanmelden. Een kabelabonnement bij ESPN geeft je geen toegang tot ESPN+ streams.

  4. Selecteer de UFC-vechtstream.

    Image
    Image

    Als het gevecht momenteel gaande is of gaat plaatsvinden, zou het vooraan en in het midden moeten verschijnen. Als je het niet ziet, zoek het dan verder op de pagina, of gebruik de zoekfunctie om naar UFC te zoeken.

UFC live streamen op ESPN en UFC op ESPN2 Vecht via EPSN.com

Sommige UFC-wedstrijden, inclusief voorrondes, worden uitgezonden op ESPN of ESPN2 en gestreamd via ESPN.com en de ESPN-app. Hiervoor is een kabelabonnement of een abonnement op een in aanmerking komende streamingdienst (zoals Hulu) vereist. Als je een ESPN+ abonnement hebt, heb je geen toegang tot ESPN- en ESPN2-streams op ESPN.com.

ESPN en ESPN2 zenden en streamen enkele UFC-evenementen uit die niet op ESPN+ staan, maar dat betekent niet dat ze allemaal gratis kunnen worden gestreamd. Voor sommige UFC-streams op ESPN.com moet u een extra pay-per-view (PPV)-aankoop doen.

Hier leest u hoe u UFC-gevechten kunt streamen die worden uitgezonden op ESPN en ESPN2:

  1. Navigeer naar ESPN.com/watch en selecteer de livestream die je wilt bekijken.

    Image
    Image

    Als het gevecht nog niet is begonnen, selecteer dan de hoofdoptie voor livestreaming zoals hierboven aangegeven. Je kunt je instellen voor streaming, zodat je klaar bent wanneer het evenement begint.

  2. Selecteer uw kabelaanbieder.

    Image
    Image
  3. Voer de inloggegevens van uw kabelaanbieder in en selecteer Aanmelden.

    Image
    Image
  4. Kijk in de rechterbovenhoek van de ESPN-website. Als je je kabelaanbieder ziet, ben je klaar om ESPN en ESPN2 te streamen.

    Image
    Image
  5. Keer terug naar ESPN.com/watch wanneer het gevecht dat je wilt streamen live is.

Live Stream UFC op ESPN naar uw telefoon, tablet of streamingapparaat

Als je UFC-evenementen op je mobiele apparaat, settopbox of gameconsole wilt bekijken, zijn hier de apps die je nodig hebt:

  • Android: ESPN
  • iOS: ESPN
  • Amazon-apparaten: ESPN
  • Roku: ESPN
  • Xbox One: ESPN

Bevatten alle online streamingdiensten UFC op ESPN?

Als je een snoersnijder bent zonder televisieabonnement, kun je enkele UFC-evenementen op ESPN bekijken via een streamingdienst voor kabelvervanging. Deze diensten zijn als kabelpakketten in die zin dat ze veel live televisiestreams bundelen, inclusief lokale en kabelzenders. Ze bieden allemaal gratis proefversies.

Hier zijn de beste streamingdiensten om UFC-evenementen te bekijken:

  • Sling TV: Het Sling Orange-abonnement en het Sling Orange + Blue-abonnement omvatten ESPN en ESPN2. Het Sling Blue-abonnement heeft geen ESPN-kanalen.
  • DirecTV Stream: Inclusief ESPN en ESPN2.
  • Hulu met Live TV: Bevat zowel ESPN als ESPN2.
  • YouTube TV: Bevat zowel ESPN als ESPN2.

Streamingservices geven je geen toegang tot UFC-gevechten die worden gestreamd op ESPN+. De enige manier om UFC op ESPN+ te streamen is met een ESPN+ abonnement.

Aanbevolen: