Wat is Samsung Pay?

Inhoudsopgave:

Wat is Samsung Pay?
Wat is Samsung Pay?
Anonim

Samsung Pay is de mobiele betalingsapp en digitale portemonneeservice van Samsung. Het stelt gebruikers in staat hun contant geld en creditcards thuis te laten en toch toegang te hebben tot verschillende betaalmethoden en beloningskaarten op te slaan. Het is vergelijkbaar met Apple Pay en Google Pay, maar ontworpen om te werken met Samsung-telefoons. Hier ziet u hoe Samsung Pay werkt.

Samsung Pay werkt in de winkel, vanuit de Samsung Pay-app en online. Laad uw kaarten op uw apparaten en reken af met slechts een tik.

Image
Image

Waarom betalen met je telefoon?

Eenvoud en veiligheid zijn de twee belangrijkste redenen.

Met een mobiele betaalapp zoals Samsung Pay hoef je je geen zorgen te maken dat je je portemonnee kwijtraakt. Omdat het systeem ten minste één beveiligingsmethode vereist, zoals een pincode of biometrische scan, heeft niemand anders toegang tot uw betaalmethoden, zelfs niet als u uw apparaat verliest of het onbeheerd achterlaat.

Als extra beveiligingslaag kunt u, als u Zoek mijn mobiel op uw apparaat inschakelt en het apparaat is kwijtgeraakt of gestolen, op afstand alle gegevens wissen uit de Samsung Pay-app.

Aan de slag

Samsung Pay is voorgeladen op beschikbare mobiele apparaten, waaronder de meeste Galaxy-, Galaxy Edge- en Galaxy Note-apparaten. Als er een probleem is met Samsung Pay, kun je het altijd opnieuw installeren vanuit de Google Play Store.

Voordat u Samsung Pay gebruikt, moet u een Samsung-account maken. Open de app op uw mobiele apparaat en tik op Aan de slag Voer een nieuwe pincode in voor Samsung Pay en voer deze nogmaals in om te bevestigen. Als u Samsung Pay voor het eerst gebruikt, voegt u betaalkaarten toe om met de service te gebruiken.

Als u beveiliging wilt toevoegen aan uw Samsung Pay-account, schakelt u biometrische beveiliging in, zoals vingerafdruk- of irisverificatie.

Als u een creditcard of betaalpas aan Samsung Pay wilt toevoegen, opent u de app en tikt u op Toevoegen in de rechterbovenhoek. Tik op Voeg creditcard of betaalpas toe, scan de kaart met de camera van je telefoon of voer de informatie handmatig in. Je kunt op dezelfde manier een cadeaubon of beloningskaart toevoegen.

Samsung Pay Cash is een ander kenmerk van het Samsung Pay-systeem. U maakt een digitale betaalpas aan binnen Samsung Pay en voegt geld toe vanaf een bankrekening of een andere creditcard of betaalpas in de app.

Een aankoop doen met Samsung Pay

Als je eenmaal bent ingesteld en betaalmethoden hebt toegevoegd, is het gebruik van Samsung Pay eenvoudig. Houd de achterkant van de telefoon tegen de contactloze lezer van de winkel en volg de aanwijzingen om uw aankoop te voltooien. Afhankelijk van de beveiliging die u instelt, plaatst u uw vinger op de vingerafdrukscanner van de telefoon, voert u een pincode in of gebruikt u irisscantechnologie.

Stel je favoriete kaarten in zodat je gemakkelijk toegang hebt tot een betaalmethode, zelfs vanuit de vergrendel- en startschermen.

Aanbevolen: