De 6 beste SD-kaarten voor de Nintendo Switch in 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste SD-kaarten voor de Nintendo Switch in 2022
De 6 beste SD-kaarten voor de Nintendo Switch in 2022
Anonim

De beste SD-kaarten voor de Nintendo Switch moeten voldoende opslagruimte hebben om al je games op te slaan en snel genoeg zijn om ze snel te laden.

Kijk niet naar minder dan 256 GB, hoewel hogere capaciteiten zoals 400 GB of zelfs 1 TB beschikbaar zijn als u de behoefte eraan ziet. Er zijn veel verschillende specificaties voor SD-kaarten, maar we denken dat je gewoon de Samsung Evo+ 256GB UHS-I microSDXC U3-geheugenkaart moet kopen.

Beste algemeen: Samsung EVO+ 256GB UHS-I microSDXC U3-geheugenkaart

Image
Image

Samsung staat bekend om zijn opslagmedia, en de Samsung Evo+ 256GB UHS-I microSDXC U3-geheugenkaart is daarop geen uitzondering. Deze SD-kaart is niet de snelste op deze lijst, maar het is volkomen acceptabel en degene die we het gemakkelijkst zouden vertrouwen met onze gegevens. Het is robuust, betrouwbaar en biedt een respectabele hoeveelheid opslagruimte. Het is water-, temperatuur-, röntgen- en magneetbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je je games verliest, ongeacht in welke straffende omstandigheden deze kaart wordt gebruikt.

Capaciteit: 256GB | Lees-/schrijfsnelheden: 95/90MB/s

Beste compatibiliteit: SanDisk 256GB MicroSDXC UHS-I-geheugenkaart voor Nintendo Switch

Image
Image

Deze felgele SanDisk-kaart met switch-merk onderscheidt zich echt van de rest, en met een goede reden. De SanDisk 256GB MicroSDXC UHS-I geheugenkaart is speciaal gemaakt voor de Nintendo Switch en is gecertificeerd door Nintendo. Dat is net zo'n grote garantie voor maximale compatibiliteit met uw Switch als u waarschijnlijk zult vinden, en het wordt ondersteund door een uitstekende garantie van SanDisk.

Bovendien is deze SD-kaart niet traag als het op snelheid aankomt, dus je hoeft niet te wachten tot games zijn geladen. Het enige nadeel van deze kaart is dat de Nintendo-branding gepaard gaat met een prijsstijging ten opzichte van een standaard SanDisk-kaart - en als de kaart eenmaal in je Switch zit, zie je hem toch nooit.

Capaciteit: 256GB | Lees-/schrijfsnelheden: 100/90MB/s

Beste waarde: SanDisk Ultra 400GB Micro SDXC UHS-I-kaart

Image
Image

Met een enorme capaciteit zal de SanDisk Ultra 400GB Micro SDXC UHS-I geen probleem hebben om je hele bibliotheek met games vast te houden. Bovendien biedt het snelle overdrachtssnelheden van 100 MB/s, dus laadtijden zijn geen probleem. Het is een ideale keuze voor de Nintendo Switch, een smartphone of een ander apparaat. Omdat je van SanDisk bent, weet je ook dat het gemaakt is om lang mee te gaan.

Wat verrassend is, is hoe goedkoop deze kaart is, die iets meer kost dan een kaart van 256 GB en weer de helft van de capaciteit biedt. Dit is gemakkelijk de voordeligste kaart die je voor de Switch kunt kopen.

Capaciteit: 400GB | Lees-/schrijfsnelheden: 100 MB/s lezen, schrijven niet gespecificeerd

Beste 256GB-kaart: SanDisk Ultra PLUS 256GB microSDXC UHS-I-geheugenkaart

Image
Image

Het is gemakkelijk om de SanDisk Ultra PLUS 256GB microSDXC UHS-1 geheugenkaart aan te bevelen als je op zoek bent naar dit capaciteitsniveau. SanDisk maakt geweldige, betrouwbare producten en deze SD-kaart is daarop geen uitzondering. Het wordt ondersteund door de uitstekende garantie van SanDisk en is robuust ontworpen om bestand te zijn tegen vallen, onderdompeling in water, extreme temperaturen en zelfs röntgenstralen.

Capaciteit: 256GB| Lees-/schrijfsnelheden: 90 MB/s lezen, schrijven niet gespecificeerd |

Grootste capaciteit: SanDisk 1TB Extreme MicroSDXC UHS-I-geheugenkaart

Image
Image

Als je het beste van het beste wilt en geld geen rol speelt, dan is de SanDisk 1TB Extreme MicroSDXC UHS-I-geheugenkaart de voor de hand liggende keuze. Met deze SD-kaart kun je gemakkelijk je hele Switch-gamebibliotheek erop plaatsen met ruimte voor jarenlang screenshots en videoclips van je beste gameplay-momenten. Het is ook taai, met weerstand tegen schokken, water en al het andere dat de wereld erop kan gooien.

Het enige nadeel is het oogverblindende prijskaartje. Met meer dan $ 230 is deze kaart duurder dan een gloednieuwe Nintendo Switch Lite, maar voor de toegewijde gameliefhebber met diepe zakken en een enorme gamebibliotheek is dit de voor de hand liggende keuze.

Capaciteit: 1TB | Lees-/schrijfsnelheden: 160/90MB/s | Klasse: U3

Beste budget: Lexar Professional 667x 128GB microSDHC

Image
Image

Als je een krap budget hebt, biedt de Lexar Professional 1000x microSDHC 128GB UHS-II/U3 razendsnelle prestaties tegen een zeer betaalbare prijs. Vergeleken met kaarten met een veel grotere capaciteit die in deze lijst worden genoemd, lijkt 128 GB niets, maar houd er rekening mee dat je met zoveel capaciteit de oorspronkelijke capaciteit van de Switch meer dan verdubbelt. Dat gezegd hebbende, is het de moeite waard om te overwegen dat, hoewel dit een goedkope budgetoptie is, het een slechte waarde vertegenwoordigt gezien de prijs-capaciteitsverhouding.

Wat deze SD-kaart echt speciaal maakt, is de leessnelheid van 100 MB/sec, wat geweldig is. Het vermindert de laadtijden drastisch en verhoogt de gegevensoverdrachtsnelheden om korte metten te maken met elke taak waarvoor het wordt gebruikt. Lexar biedt ook meer gemoedsrust door een uitstekende garantie en een gratis downloadbare kopie van hun Image Rescue-software aan te bieden, zodat als er iets misgaat, u uw gegevens kunt herstellen.

Capaciteit: 128GB | Lees-/schrijfsnelheden: 100/90MB/s | Klasse: 10 U3

De Samsung Evo+ 256GB UHS-I microSDXC U3 (bekijk op Amazon) verslaat snellere kaarten en kaarten met een hogere capaciteit door de perfecte middenweg te bieden tussen prijs, capaciteit en prestaties. Het merk Samsung en de bijbehorende stamboom maken van deze kaart een standaard Switch-kaart. Als u echter op zoek bent naar maximale snelheid, is de SandDisk Extreme 1TB Extreme MicroSDXC UHS-I-geheugenkaart (bekijk op Amazon) ongeëvenaard, zolang u de torenhoge prijs kunt verdragen.

Over onze vertrouwde experts

Andy Zahn schrijft sinds 2019 voor Lifewire en is een onbeschaamde gamer en tech-nerd. Als hij niet de nieuwste gaming-hardware test of de nieuwste gadgets onderzoekt, zal hij waarschijnlijk een level omhoog gaan in de nieuwste triple-A-games.

FAQ

    Hoeveel kost een microSD-kaart voor de Nintendo Switch?

    Een microSD-kaart hoeft niet duur te zijn. Als je van plan bent om voornamelijk fysieke cartridges te kopen, dan is een microSD-kaartsleuf van slechts 32 GB prima, omdat je alleen maar spelbestanden en schermafbeeldingen hoeft te bewaren. Maar als u van plan bent een combinatie van digitale download en fysieke download te doen, raden we u aan minimaal 128 GB te hebben. Onze meest betaalbare kaart op deze lijst is de 32 GB Lexar Professional, die slechts $ 40 kost.

    Hoe kan ik een microSD-kaart resetten?

    Als je een bestaande microSD-kaart op je Nintendo Switch wilt gebruiken, is het opnieuw formatteren ervan een eenvoudige zaak. Plaats uw microSD-kaart in een SD-kaartadapter (of microSD-kaartsleuf op uw laptop als die er is) en plaats deze vervolgens in uw pc. Druk op Start>Computer en klik met de rechtermuisknop op de microSD-kaart. Druk vervolgens op formatteren. Je wordt gevraagd of je opnieuw wilt formatteren, zeg gewoon ja, en alle oude gegevens op je microSD-kaart worden gewist en het zal zo goed als nieuw zijn voor je Switch.

    Waar gaat een microSD-kaart heen in de Switch?

    De microSD-kaartsleuf is verborgen achter de standaard van de Switch. Zorg ervoor dat je Nintendo Switch is uitgeschakeld, open de standaard en je zou de microSD-kaartsleuf daar onderaan moeten zien. Plaats gewoon uw kaart met het microSD-kaartlogo van de console af gericht en u bent klaar om te gaan.

Waar moet je op letten bij SD-kaarten voor Nintendo Switch

Merk

Kijk eens rond in een internetwinkel en je zult meer obscure merken SD-kaarten vinden dan waar je een stokje voor kunt steken. Het is echter altijd een goed idee om vast te houden aan een vertrouwd merk met bewezen betrouwbaarheid. Een paar dollar besparen op een schetsmatige off-brand-kaart is geen goede waarde als u al uw gegevens verliest. Koop bij twijfel van een herkenbaar merk zoals Samsung, SanDisk of PNY. Vooral Amazon staat erom bekend dat het kaarten heeft die niet legitiem zijn, dus het is altijd de moeite waard om de lees-/schrijfsnelheden te testen om er zeker van te zijn dat je de kaart krijgt waarvoor wordt geadverteerd.

Capaciteit

Je budget is eigenlijk je enige limiet voor de opslagcapaciteit op SD-kaarten. Het is echter niet altijd verstandig om honderden dollars uit te geven voor terabytes aan gegevens. Vaak gaat superhoge capaciteit ten koste van snelheid en heb je waarschijnlijk toch niet zoveel opslagruimte nodig. Een kaart van 256 GB biedt een goede balans tussen prijs, prestaties en opslagcapaciteit. Als uw behoeften bescheidener zijn, kan een kaart van 64 GB voldoende zijn. Als u van plan bent een volledig digitale bibliotheek te hebben, zou een kaart van 512 GB of zelfs 1 TB geen kwaad kunnen.

Snelheid

De meeste moderne SD-kaarten bieden voldoende snelheid, maar als vuistregel moet 90 MB/s worden beschouwd als het minimum voor lees- en schrijfsnelheden. Onthoud dat hoe sneller de kaart, hoe sneller de laadtijden en hoe beter je Switch zal functioneren. Schrijfsnelheden zijn meestal lager dan leessnelheden, maar voor gamingdoeleinden zijn de leessnelheden belangrijker. De meeste kaarten op deze lijst zijn Class 10 en vele zijn U3, wat betekent dat ze lees-/schrijfsnelheden bieden die drie keer zo snel zijn als gewone U1 Class 10-kaarten.

Aanbevolen: