De beste Google Pixel-apps van 2022

Inhoudsopgave:

De beste Google Pixel-apps van 2022
De beste Google Pixel-apps van 2022
Anonim

De Google Pixel toont stock-Android-software zonder de toeters en bellen die door andere smartphonemakers zijn toegevoegd. Er bestaat niet zoiets als een Pixel-only app; alle Android-apps werken op Pixel-hardware net zoals op hardware van andere fabrikanten. Toch geven de superieure specificaties van Pixel-apparaten het een prestatievoordeel waardoor zelfs resource-intensieve Android-apps gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd.

Onthoud je nummers op Google Pixel: speel nu geschiedenis

Image
Image

Wat we leuk vinden

Verbind je favoriete muziekspeler met de app en stuur door wanneer je een nummer wilt afspelen.

Wat we niet leuk vinden

Het duurt even voordat nummers zijn opgeslagen in de app.

Als aanvulling op de standaard Now Playing-functie op Pixel-apparaten waarmee gebruikers een nummer kunnen identificeren dat in de buurt wordt afgespeeld, houdt de Now Playing History-app die nummers bij op één locatie.

In plaats van een schermafbeelding van de functie 'Nu afspelen' te maken of de details van het nummer op te schrijven met pen en papier, houdt de geschiedenis van 'Nu afspelen' het nummer bij, evenals de tijd en locatie waar het werd geïdentificeerd. Deze betaalde app kan worden gebruikt in combinatie met verschillende muziekspelers om over te schakelen naar die apps om nieuw ontdekte muziek af te spelen.

Krachtige foto-editor voor Google Pixel: Snapseed

Image
Image

Wat we leuk vinden

Professionele borstels en filters.

Wat we niet leuk vinden

Geen autosave-functie.

Google Pixel-apparaten hebben enkele van de krachtigste camera's op de markt. Zelfs met ingebouwde fotobewerkingsfuncties tillen andere apps het bewerken van foto's op Pixel-apparaten naar een hoger niveau. Een van die apps is Snapseed, dat ook door Google is ontwikkeld, maar niet op Pixel-apparaten wordt geïnstalleerd.

Snapseed is een gratis app. Het is vergelijkbaar met Photoshop of Lightroom in termen van bewerkingskwaliteit, maar is speciaal ontwikkeld voor mobiele bewerking. Snapseed bevat tools zoals een DNG Raw-afbeeldingseditor, genezing om ongewenste aspecten in een foto te verwijderen en dubbele belichting om twee foto's samen te voegen.

Photoshop voor Google Pixel: Adobe Photoshop Express

Image
Image

Wat we leuk vinden

Eenvoudig delen in de cloud tussen Adobe-programma's en apps.

Wat we niet leuk vinden

Ontbreekt veel functies van standaard Photoshop.

Sommige mensen hebben professionele fotobewerkingssoftware nodig als ze onderweg zijn. Voor deze behoefte is er Adobe Photoshop Express, dat de krachtige bewerkingservaring van Photoshop naar smartphones brengt.

Tools in deze gratis app zijn onder meer autocorrectie voor vlekken, watermerken, fotolijsten, ondersteuning voor onbewerkte afbeeldingen, collagemakers en eenvoudig delen met standaard apps voor sociale media. Adobe Photoshop Express werkt in combinatie met andere Adobe-apps, zoals Photoshop Mix, Photoshop Fix en Lightroom. Mensen met een Adobe Premium-lidmaatschap kunnen inloggen op hun account om toegang te krijgen tot meer functies.

De meest efficiënte app voor het maken van notities voor Google Pixel: Simplenote

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Lettertypen en opmaak wijzigen.
  • Deel notities met anderen.

Wat we niet leuk vinden

Accountregistratie is vereist.

Smartphones zijn geweldig voor het maken van aantekeningen, maar veel notitie-apps zijn over het algemeen vrij eenvoudig en houden mensen niet zo georganiseerd als ze zouden willen. Simplenote probeert deze tendens te doorbreken.

Je hoeft notities niet handmatig op te slaan als je Simplenote gebruikt, omdat alle ingevoerde informatie automatisch wordt opgeslagen. De app wordt efficiënter naarmate u meer notities toevoegt, omdat u uw gedachten ordent met doorzoekbare tags en pinnen. Een van de beste eigenschappen van Simplenote is dat het automatisch notities synchroniseert op alle geïnstalleerde apparaten, inclusief andere Android-apparaten, iOS- en Mac-, Windows- en Linux-computers.

Fine Art Wallpaper-opties: Muzei Live Wallpaper

Image
Image

Wat we leuk vinden

Toegang tot details over de kunstwerken die op je startscherm worden getoond.

Wat we niet leuk vinden

Sommige apparaten kunnen afbeeldingen mogelijk niet goed centreren.

Als je niet kunt beslissen welke afbeelding je als achtergrond op je Pixel-smartphone wilt selecteren, kan de Muzei Live Wallpaper-app helpen. Deze gratis app roteert door afbeeldingen van beeldende kunst om als achtergrond te gebruiken. Het ene moment kan je behang Van Gogh zijn; nog een moment, het kan Gaudi zijn.

Je stelt de snelheid in waarmee achtergronden roteren, van elke 15 minuten tot elke drie dagen. Het vervaagt en verduistert optioneel de illustraties, zodat de pictogrammen prominenter zijn. Er is ook een optie om foto's te selecteren en te roteren.

Meer Aanpassing van uiterlijk en geluid voor Google Pixel: Zedge

Image
Image

Wat we leuk vinden

Verschillende opties voor apparaataanpassing.

Wat we niet leuk vinden

Ringtones kunnen prijzig zijn.

Zedge is een goede optie voor aanpassing in het algemeen, omdat het miljoenen achtergronden, beltonen, meldingsgeluiden en alarmgeluiden biedt die kunnen worden bekeken voordat ze worden gedownload. Met deze gratis app kun je veel van deze achtergronden en geluidsthema's aanpassen aan je smaak, door bij te snijden of stickers toe te voegen voor een persoonlijk tintje.

Planningssnelkoppeling voor Google Pixel: Agenda Widget Agenda

Image
Image

Wat we leuk vinden

Eenvoudige lay-out maar toch aanpasbaar.

Wat we niet leuk vinden

Beperkt aantal gratis thema's.

Calendar Widget Agenda geeft een widget weer op het Pixel-startscherm, zodat u uw agenda-app niet regelmatig hoeft te controleren. Bovendien geeft deze gratis app belangrijke datums weer, zoals verjaardagen en feestdagen, en aankomende weersvoorspellingen. Het synchroniseert ook met Google Agenda.

Organizational Workspace-app voor Google Pixel: Trello

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Ondersteunt veel gebruikers.
  • Werkt goed met veel apps en extensies voor extra functies.

Wat we niet leuk vinden

Houdt geen rekening met deadlines.

Trello is een van de beste organisatorische hulpmiddelen voor grote bedrijven. Hoewel veel mensen op kantoor kiezen voor de desktopversie, is er ook een mobiele versie die goed werkt op de Pixel-smartphone. De app is gratis te downloaden en te gebruiken, maar biedt ook betaalde opties voor Gold, Business en Enterprise.

Trello's lay-out is eenvoudig. Gebruik Trello om werkborden te maken voor verschillende taken, zoals het organiseren van projecten en ideeën, het volgen van huidige en voltooide projecten en het geven van feedback. Foto's, video's en andere bestandstypen worden geüpload of toegevoegd vanuit Google Drive en Dropbox. Profiteer van Trello voor uw werkprojecten of voeg andere mensen toe voor teamprojecten.

Maak kwaliteitsmemes op uw Google Pixel: PicsArt Photo Studio

Image
Image

Wat we leuk vinden

Veel creatieve bewerkingsopties.

Wat we niet leuk vinden

Projecten kunnen gemakkelijk door anderen worden genomen als ze niet als privé worden bestempeld.

PicsArt Photo Studio biedt eenvoudige maar hoogwaardige opties om afbeeldingen op een leuke manier te bewerken. Krijg toegang tot verschillende tools voor snelle bewerking om foto's snel bij te werken, vooraf ingestelde filters van hoge kwaliteit om tijd te besparen bij het aanpassen van individuele filters, stickerborstels voor grillige effecten, een collage-builder om meerdere foto's samen te rangschikken en sjablonen om memes te maken. De app is gratis te downloaden en te gebruiken, maar is ook beschikbaar in maandelijkse en jaarlijkse betaalde abonnementen.

Aanbevolen: