The Best Halloween Live Wallpaper voor 2022

Inhoudsopgave:

The Best Halloween Live Wallpaper voor 2022
The Best Halloween Live Wallpaper voor 2022
Anonim

Met Halloween in aantocht, kun je meer doen dan je huis en tuin inrichten om je liefde voor deze tijd van het jaar te weerspiegelen. Het is ook het perfecte moment om je smartphone te versieren met wat Halloween live wallpaper.

Hier is een blik op de 3D live wallpaper die je voor je smartphone kunt hebben. Of je nu een schattig Halloween-behang of griezelige afbeeldingen wilt, er is iets voor jou.

Halloween Live Wallpaper door Wasabi

Image
Image

Een eenvoudige app en live wallpaper, Halloween Live Wallpaper biedt je vleermuizen en heksen die over het scherm van je Android-telefoon vliegen. Je kunt de achtergrondkleuren veranderen, evenals de snelheid waarmee ze vliegen.

Af en toe blikseminslagen houden de dingen ook gevarieerd, dus dit is een leuk, maar enigszins spookachtig uitziend Halloween-telefoonbehang.

Download voor:

Halloween Live Wallpaper door BlackBird Wallpapers

Image
Image

Halloween Live Wallpaper door BlackBird Wallpapers heeft twee verschillende enge achtergronden om uit te kiezen. Er is een kasteel dat geesten aanbiedt in een soort spookhuis, samen met een gotische begraafplaats met waterspuwers, schedels en grafstenen.

Het is mogelijk om het type nachtelijke hemel op de achtergrond te veranderen, meteorenregeneffecten te veroorzaken en te communiceren met een geanimeerde heks die op een bezem rondvliegt. Vuurvliegjes kunnen ook worden geactiveerd voor een iets meer nachtelijke themabenadering.

Download voor:

Halloween Live Wallpaper door Cosmic Mobile Wallpapers

Image
Image

Vleermuizen zijn het belangrijkste onderdeel van deze Halloween live wallpaper-app, dus als je van de wezens houdt, wil je deze het hele jaar door gebruiken. De achtergrond toont eenvoudig vleermuizen die over het scherm vliegen met de snelheid waarmee je ze kiest om mee te vliegen.

Onderaan zie je gloeiende pompoenen en af en toe een geest, maar de echte ster van de app hier zijn de vele vleermuizen. Ze vliegen over een achtergrond van een maan waarvan je de kleur kunt veranderen om bij je spookachtige smaak te passen.

Download voor:

Halloween 3D Live Wallpaper door Cyber Apps

Image
Image

Heb je ooit een skelet op het bureaublad van je smartphone willen hebben? Met Halloween 3D Live Wallpaper kun je precies dat doen. De live wallpaper is in wezen vrij eenvoudig, maar het is zeker sinister van aard. Activeer de achtergrond en je krijgt een skelet dat bijna over het scherm danst.

Het gaat gepaard met een pompoen en een behoorlijk griezelige achtergrond van een enorme maan, kraai en grafsteen. Vreemd genoeg is het eigenlijk best leuk om naar te staren.

Download voor:

Leuke Halloween Live Wallpaper door Live Wallpapers 3D

Image
Image

Halloween hoeft niet alleen griezelig en griezelig te zijn. Het kan ook best schattig zijn, zoals blijkt uit Cute Halloween Live Wallpaper. De live wallpaper biedt een schattig geanimeerd katje dat het gewoon heerlijk vindt om de hele dag in een pompoen te zitten.

Hij houdt in de gaten waar je vinger op het scherm dwa alt, en je kunt ook bellen voor hem laten barsten. Zie het als een soort van stressvermindering gedurende de dag. Er is ook de optie van drie pompoengezichten en zes verschillende achtergronden.

Download voor:

Live Wallpapers 3D & HD Thema's door Nguyen Luong Quan

Image
Image

Live Wallpapers 3D & HD Themes is niet exclusief voor Halloween iPhone live wallpapers, maar het heeft een aantal griezelige keuzes. Verwacht een paar gratis live wallpapers die donker en humeurig zijn met sinistere gebouwen en griezelig uitziende bomen.

Het is een subtiele verzameling Halloween-thema's, maar ideaal als je niet te gek wilt worden.

Download voor:

Live Wallpapers & Achtergrond door Space-O Digicom

Image
Image

Nog een live wallpaper-app die een beetje van alles biedt, Live Wallpapers & Background heeft een aantal spookachtige Halloween live wallpapers als je ernaar zoekt. Er is een eenvoudige, zij het sinistere pompoen, een close-up van een soort demonisch wezen en een aantal geschikte duistere landschappen om je in de Halloween-stemming te brengen.

Een beetje stijlvoller dan andere achtergronden, deze is goed voor als je wilt dat je telefoon er zowel professioneel als feestelijk uitziet.

Aanbevolen: