5 Pandora Halloween-stations voor elke enge smaak

Inhoudsopgave:

5 Pandora Halloween-stations voor elke enge smaak
5 Pandora Halloween-stations voor elke enge smaak
Anonim

Pandora staat klaar om je te helpen het juiste Halloween-gevoel te creëren met een handvol geselecteerde radiostations met Halloween-thema. Of je nu op zoek bent naar het kinderfeestje of de engste filmmuziek, de dienst heeft een station voor bijna elke muzieksmaak of elk evenement.

Wat is een Halloween-bijeenkomst zonder de klassiekers: "Monster Mash", "Ghostbusters", "Thriller" en het thema "The Munsters". Je vindt ze allemaal en meer op Pandora Halloween-stations.

Beste voor Halloween-klassiekers: Halloween-feest

Image
Image

Het Halloween Party-station bevat standaarden die iedereen zal herkennen, zoals "The Time Warp" van The Rocky Horror Picture Show, "Monster Mash" van Bobby "Boris" Pickett & the Crypt-Kickers en "Ghostbusters" van Ray Parker, Jr. Het is een uitstekende stream voor algemene Halloween-gebeurtenissen en is geschikt voor kinderen en hun ouders.

Beste voor gezinsvriendelijke muziek: Family Halloween

Image
Image

Family Halloween is een kindveilige zender met Halloween-deuntjes. Je zult ook een verscheidenheid aan gezinsvriendelijke nummers vinden die zorgen voor griezelige maar bij de leeftijd passende goede tijden met favorieten van Harry Potter, Sesamstraat en Cooltime Kids. Mis "Keep Your Head on Halloween" en "Love Potion No. 9" niet.

Voor luisteraars die van cultuur houden met hun deuntjes: Spooky Symphonies

Image
Image

Het Spooky Symphonies-station bevat Halloween-deuntjes voor de beschaafde mensen. Geniet van populaire thema's zoals "Harry Potter en de Steen der Wijzen" van John Williams, de filmmuziek uit Bram Stoker's Dracula van de Poolse componist Wojciech Kilar en de legendarische muziek van Bernard Herrmann uit Psycho. Deze stations zorgen voor een geweldig glas wijn - of je bloedkelk - ongeacht wat je drinkt (of wie je bijt).

Beste voor oudere tieners en volwassenen: Witch House

Image
Image

Welkom aan de griezeligere en meer experimentele kant. Oudere tieners en volwassenen kunnen grooven op nummers als "Devil Take You" van Zola Jesus, "Days" van Creep en "See Birds" van Balam Acab. Blijf luisteren en je zult waarschijnlijk "Black Coils" en "From Darkness" van Haarps en "Short Hour" van Survive gaan leiden.

Beste voor semi-goth-fans uit de jaren 90: Ghostly Grooves

Image
Image

Als je op zoek bent naar deuntjes met een elektronisch semi-gothisch randje, probeer dan het Ghostly Grooves-aanbod voor tieners en oudere feestgangers. Verwacht spookachtige favorieten van Depeche Mode, Tears For Fears en The Cure.

Aanbevolen: