Insluiten van Instagram-foto's of -video's op een website

Inhoudsopgave:

Insluiten van Instagram-foto's of -video's op een website
Insluiten van Instagram-foto's of -video's op een website
Anonim

Wat te weten

  • Zoek een bericht om in te sluiten, tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek en tik op Kopieer link. Plak de link in een e-mail aan jezelf.
  • Open de e-mail, kopieer de URL en plak deze in een webbrowser. Selecteer de drie stippen op de pagina van het bericht en tik op Embed > Copy Embed Code.
  • Plak de gekopieerde Instagram-insluitcode op de juiste locatie op uw website, sla de wijzigingen op en publiceer ze.

Het is mogelijk om inhoud van Instagram in te sluiten in de HTML van je website of blog. Hier leest u hoe u een Instagram-video of -foto op een website kunt insluiten, zodat bezoekers met de post kunnen communiceren alsof ze op Instagram zijn.

Insluiten van Instagram-video's op een website

Om de code te krijgen die je moet insluiten, moet je de post openen via de Instagram-website. Ervan uitgaande dat je begint met de Instagram-app, volg je deze stappen:

  1. Zoek het bericht dat je wilt insluiten en tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek.

    Als je het bericht dat je wilt insluiten al hebt gevonden op Instagram.com, ga je verder met stap 5.

  2. Tik op Kopieer link in het pop-upmenu.
  3. Plak de link in een e-mail en stuur hem naar jezelf.

    Image
    Image
  4. Open de e-mail op je desktop- of laptopcomputer, kopieer en plak de URL in een webbrowser om naar Instagram.com te gaan.

    Image
    Image
  5. Selecteer de drie stippen in de rechterbovenhoek van de pagina van het Instagram-bericht.

    Image
    Image
  6. Selecteer Insluiten.

    Image
    Image
  7. Selecteer Copy Embed Code.

    Image
    Image

    Als u het bijschrift wilt opnemen om op de webpagina te verschijnen, laat u het Include caption box aangevinkt.

  8. Ga naar je website of blog en plak de gekopieerde Instagram-insluitcode op de juiste locatie, sla de wijzigingen op en publiceer ze.

Invoegcode van Instagram toevoegen aan een website

De juiste plaats om de code in te voegen, hangt af van de website of het blogplatform dat je gebruikt. Als uw site bijvoorbeeld op WordPress draait, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot uw bewerkbare pagina in de tekstmodus (in plaats van in de visuele modus). Als je een site bouwt met pure HTML of een statische sitegenerator, kun je de onbewerkte HTML die je hebt gekopieerd in je site plakken en er omheen werken.

Bekijk de gepubliceerde pagina online om de nieuwe Instagram-foto of -video netjes ingesloten te zien. Je zou de foto met de link naar de naam van de Instagram-gebruiker bovenaan moeten kunnen zien, evenals het aantal vind-ik-leuks en reacties eronder. Als het een video is in plaats van een foto, kunnen bezoekers de video rechtstreeks op uw website afspelen.

Aanbevolen: