Google Voice biedt nu aangepaste regels voor inkomende oproepen

Google Voice biedt nu aangepaste regels voor inkomende oproepen
Google Voice biedt nu aangepaste regels voor inkomende oproepen
Anonim

Google Voice maakt aangepaste regels beschikbaar voor inkomende oproepen, zodat gebruikers kunnen beslissen hoe ze met groepen of zelfs specifieke individuele contacten moeten omgaan.

Er zijn nieuwe tools beschikbaar voor Google Voice-gebruikers die meer directe controle geven over hoe inkomende oproepen van contacten worden ontvangen. Het doel van Google is om een betere workflow te bieden en de productiviteit te verhogen door mogelijke afleiding te verminderen. In wezen kun je oproepen van niet-essentiële contacten omleiden, terwijl je nog steeds oproepen doorlaat die waarschijnlijk belangrijker zijn.

Image
Image

Als je Google Voice gebruikt, heb je nu verschillende nieuwe opties voor het afhandelen van oproepen van je contacten. Je kunt het instellen om specifieke contactoproepen door te sturen naar de voicemail of naar een ander gekoppeld telefoonnummer.

Je kunt ook aangepaste voicemails instellen voor individuele contacten. En u kunt ook oproepen van individuele contacten screenen. Of je kunt de regels die je hebt gemaakt toepassen op alle contacten of aangewezen groepen binnen je contacten.

Image
Image

Dit alles kan worden beheerd in het menu Oproepen in Google Voice, waar u twee nieuwe knoppen vindt onder Oproepdoorschakeling: Een regel maken en Regels beheren. Van daaruit kunt u instellingen aanpassen voor individuele contacten of groepen, specifieke voicemails of doorschakelnummers toewijzen, enz.

De nieuwe functie voor aangepaste regels is nu beschikbaar voor alle Google Voice-gebruikers. Het is standaard uitgeschakeld, maar je kunt het activeren in de Google Voice-instellingen.

Aanbevolen: