Wat was Bitdefender Antivirus Free Edition?

Inhoudsopgave:

Wat was Bitdefender Antivirus Free Edition?
Wat was Bitdefender Antivirus Free Edition?
Anonim

Bitdefender Antivirus Free Edition was vroeger een van de beste gratis antivirusprogramma's, vooral vanwege het feit dat het de systeembronnen niet belastte, maar het deed nog steeds goed werk door gevaarlijke bedreigingen te blokkeren.

Bitdefender stopt met de gratis editie

Helaas is deze gratis software van Bitdefender niet langer gratis te gebruiken software. U kunt een soortgelijk programma van hetzelfde bedrijf installeren via de onderstaande link, maar het is slechts 30 dagen gratis.

Dit is de reden van het bedrijf waarom ze het programma hebben uitgetrokken:

We richten de productontwikkeling op bescherming voor meerdere platforms en daarom stoppen we met Bitdefender Antivirus Free Edition voor Windows.

Image
Image

Bitdefender Antivirus Free Edition-overzicht

Deze gratis virusscanner was gemakkelijk te gebruiken en bombardeerde je niet met een heleboel tools die de meeste antivirusprogramma's bevatten. Je hebt een schone virusscanner die voor iedereen gemakkelijk te begrijpen was, maar die ook niet beknibbelde op functies.

Het virusschild hielp zero-day exploits, spyware en andere malware te stoppen. Hoewel de scanner al uw bestanden zou controleren, leek het nooit de systeembronnen te overbelasten, wat betekent dat uw computer geen grote prestatiehit kreeg zoals vaak het geval is bij het gebruik van AV-software van andere bedrijven.

Bitdefender Antivirus Gratis Alternatieven

Wat moet je in plaats daarvan gebruiken? Bitdefender beveelt hun eigen Total Security-software aan als vervanging. Maar onthoud voordat u die weg inslaat dat er tal van andere gratis antivirusprogramma's zijn om uit te kiezen.

Avira Free Security en Adaware Antivirus Free zijn twee voorbeelden die we graag aanbevelen. Ze staan bovenaan onze lijst met de beste gratis antivirussoftware die momenteel beschikbaar is, omdat ze robuust zijn, niet ingewikkeld in gebruik en geweldige functies bevatten die je helpen veilig te zijn wanneer je online gaat.

Aanbevolen: