Hoe vind je audioboeken en niet-muziekinhoud op Spotify

Inhoudsopgave:

Hoe vind je audioboeken en niet-muziekinhoud op Spotify
Hoe vind je audioboeken en niet-muziekinhoud op Spotify
Anonim

Wat te weten

  • Zoeken in de audioboekbibliotheek van Spotify: Open Spotify, selecteer Browse (tik in de mobiele app op Search) en selecteer deWoord categorie.
  • Meer audioboeken zoeken: Voer in het zoekvak op de startpagina audiobooks in en blader door de lijst met artiesten, albums en afspeellijsten.
  • Podcasts zoeken: Selecteer Bladeren (of tik op Zoeken) en selecteer Podcasts. Blader door podcastafleveringen, categorieën of afspeellijsten.

Spotify is een belangrijke speler op het gebied van streaming muziek. Toch is Spotify meer dan een muziekdienst. De inhoud met gesproken woord omvat audioboeken, podcasts, zelfhulpmateriaal, geleide meditaties, poëzie en meer. Hier leest u hoe u toegang krijgt tot de reeks audioboeken en andere niet-muziekinhoud van Spotify.

Spotify's audioboekbibliotheek is momenteel een uitdaging om te bladeren of te openen zonder naar specifieke titels te zoeken. Het streamingplatform is onlangs een samenwerking aangegaan met Storytel om luisterboeken te bieden aan luisteraars en abonnees. De toegang tot de Storytel-bibliotheek wordt verwacht eind 2021. We zullen deze gids updaten wanneer dat het geval is.

Spotify's woordcategorie

Het grootste deel van Spotify's niet-muziekinhoud bevindt zich in de Word-categorie, die te vinden is onder aan Spotify's Browse-pagina. De sectie Woord heeft een hele reeks afspeellijsten met poëzie, beroemde toespraken, colleges, tutorials voor het leren van talen, literatuur, geleide meditatie, zelfhulpinhoud en meer.

Voor toegang tot inhoud uit het Word-genre:

  1. Op het bureaublad, open Spotify en selecteer Browse in het menu aan de linkerkant. (Tik in de mobiele app op Zoeken.)
  2. Scroll naar beneden naar de categorie Woord.

    Image
    Image
  3. Selecteer Woord. Spotify toont populaire huidige afspeellijsten met gesproken woord.

    Image
    Image
  4. Verken om inhoud te vinden die u interesseert en geniet van uw gesproken woordkeuzes.

Meer audioboeken

Er is een Spotify-afspeellijst voor audioboeken in het gedeelte Word. Als u meer audioboekinhoud wilt vinden, zoekt u naar 'audioboeken' in het zoekvak van de startpagina. Scroll naar beneden om een hele reeks artiesten, albums en afspeellijsten te onthullen.

Image
Image

Als je een artiest, album of afspeellijst selecteert, krijg je een overvloed aan extra audioboekopties te zien.

Zoek naar een specifieke titel in de zoekbalk van Spotify om deze snel te vinden, in plaats van door de verschillende afspeellijsten te scrollen.

Podcasts

Spotify biedt duizenden podcasts, zodat je naar je favoriete podcasts op Spotify kunt luisteren of het aanbod ervan kunt verkennen om nieuwe te vinden.

Podcasts zoeken of doorbladeren in Spotify:

  1. Open Spotify op het bureaublad en selecteer Browse in het menu aan de linkerkant. (Tik in de mobiele app op Zoeken.)
  2. Selecteer Podcasts.

    Image
    Image
  3. Blader door aanbevolen podcastafleveringen of scrol omlaag om op categorie te bladeren of verschillende afspeellijsten te verkennen.
  4. Beweeg over de albumhoes en selecteer de Play-knop om te beginnen met luisteren, of selecteer de titel van de podcast om meer afleveringen te zien.

Aanbevolen: