Pac-Man: hoe het online spel te spelen

Inhoudsopgave:

Pac-Man: hoe het online spel te spelen
Pac-Man: hoe het online spel te spelen
Anonim

Het originele Pac-Man-spel is online beschikbaar. U hoeft niet langer naar een speelhal te trekken wanneer u deze nu in uw browser kunt openen zonder ooit uw huis te verlaten.

We vinden deze versie van het spel leuk omdat het supereenvoudig is om te spelen en zelfs een hoge scorelijst heeft waar je naar kunt streven.

Hieronder vindt u wat meer informatie, zoals hoe u toegang krijgt tot de site, het algemene doel van Pac-Man als u nog niet bekend bent, en wat de spelbesturing is om te spelen.

Image
Image

Hoe Flash Pac-Man te spelen

Bezoek Flash Pac-Man en selecteer een willekeurige plek in het spelvenster om te starten.

De naam is overgenomen uit de tijd dat Flash werd gebruikt, maar het is eigenlijk een HTML5-versie, wat betekent dat het in de meeste webbrowsers zou moeten werken.

Er zijn verschillende andere plaatsen die een vergelijkbare versie van het spel hosten. Probeer Google's Pacman Doodle voor een groter scherm, of Pacman.live voor variaties zoals Ms Pac-Man en Cookie-Man.

Pac-Man beweegt automatisch vooruit, op welke manier hij ook kijkt, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat hij zijn snelheid onder controle houdt of dat hij stopt met bewegen terwijl je aan het spelen bent. Maar je kunt wel bepalen in welke richting hij beweegt.

Gebruik de pijltjestoetsen op je toetsenbord zodat hij over het pad beweegt volgens jouw keuzes. Hoe je dit doet spreekt voor zich: de pijl omhoog beweegt hem omhoog, omlaag beweegt hem naar beneden, rechts is rechts en links is links. Er is een verborgen pauze-optie die je kunt wisselen met de p-toets, en het volumesymbool in de game regelt het afspelen van audio.

Je voortgang wordt automatisch bijgehouden. Bezoek de eerste pagina van het spel (vernieuw de pagina als je het niet ziet) om je persoonlijke beste score te zien onder HOGE SCORE.

Wat is het doel?

Het doel van het spel is om de geesten te ontwijken, want als ze je aanraken, verlies je meteen een leven en heb je er maar drie. Om te voorkomen dat je doodgaat, moet je je een weg banen door een pad dat de geesten vermijdt, en zorg ervoor dat je niet achteruit in een hoek komt te staan!

Er is echter tegelijkertijd ook een secundair doel: kijk hoeveel punten je kunt verzamelen. Daarom moet je je best doen om zoveel mogelijk stippen tegen te komen. Elke stip die je eet, verhoogt je score.

Een andere manier om punten te krijgen, is door de kersen en de knipperende stippen te eten. De knipperende stippen geven je niet alleen punten, maar veranderen de geesten ook in je prooi, wat betekent dat je de geesten nu kunt opeten om punten te krijgen en ze uit het spel te elimineren. Wanneer je een van deze knipperende stippen opeet, veranderen de geesten van kleur in blauw en beginnen ze van je weg te rennen. Dit betekent dat je onmiddellijk van koers moet veranderen en ze moet proberen op te eten voordat ze hun oorspronkelijke kleur terugkrijgen en achter je aan komen.

Andere Retro Games

Als je houdt van de nostalgie die je krijgt door Pac-Man te spelen, vind je misschien ook de gratis online versies van Falling Sand en Zork leuk.

Aanbevolen: