Hoe het jaarlijkse Google Halloween-spel te spelen

Inhoudsopgave:

Hoe het jaarlijkse Google Halloween-spel te spelen
Hoe het jaarlijkse Google Halloween-spel te spelen
Anonim

Sinds 1999 heeft Google er een jaarlijkse traditie van gemaakt om zijn beroemde bedrijfslogo te veranderen om het Halloween-seizoen te vieren op de hoofdwebsite van Google.

Officieel aangeduid als de Google Doodle, waren deze logo's meestal gewoon een beetje artistiek plezier, met elk jaar het Google Doodle Halloween-logo met een unieke kijk op populaire esthetische afbeeldingen van Halloween, zoals zwarte katten, heksen en jack- o-lantaarns.

Image
Image

Het veranderde allemaal in 2015 toen de traditionele Google Doodle-afbeelding evolueerde naar een eigenzinnig Google Halloween-spel genaamd de Global Candy Cup 2015 met een schattig spookje. Deze gratis Halloween-videogame draaide volledig in een webbrowser op de Google-website. Het bedrijf volgde dit elk jaar met meer Google Halloween-games (hoewel het 2017 oversloeg)

De Google Doodle voor Halloween 2017 was een animatiefilm genaamd Halloween 2017 Google Doodle: Jinx's Night Out. Er was geen Google Halloween-game 2017. Deze korte cartoon focust op de kat uit de Google Doodle-game uit 2016, die je online kunt bekijken.

Hier leest u hoe u elk Google Doodle Halloween-spel speelt.

Hoe speel je de Halloween 2015-game van Google

Google's eerste Google Doodle Halloween-game, Halloween - Global Candy Cup 2015, is een leuk spelletje waarin je kunt kiezen om als een van de vier schattige cartoonheksen te spelen en door een level te vliegen om snoep te verzamelen op Halloween-avond.

Image
Image

De besturing lijkt erg op het Flappy Bird-spel, waarbij je op het scherm moet tikken om continu te vliegen. Elke tik stuwt de heks iets hoger de lucht in. Als je stopt met tikken, v alt je heks op de grond.

Vleermuizen en raven vallen de heks voortdurend aan, dus het tikken moet perfect worden getimed om over of onder ze te vliegen.

Hoe speel je het Halloween 2016-spel van Google

De tweede Google Halloween-game is Magic Cat Academy en draait om een zwarte cartoonkat genaamd Momo, die haar school moet verdedigen tegen geesten.

Image
Image

Elke aanvallende geest heeft een symbool boven zijn hoofd, zoals een horizontale of verticale lijn. Het enige dat u hoeft te doen om de geesten te verslaan, is met uw vinger over hun symbool te vegen.

Hoe speel je Google's Doodle voor Halloween 2018

De Google Halloween 2018-game heet The Great Ghoul Duel en was de eerste Google Doodle-game met online multiplayer.

Image
Image

In deze gratis online Halloween-videogame nemen twee teams van vier spelers het tegen elkaar op. Elke speler speelt als een schattige geest die zoveel mogelijk geestvlampictogrammen moet verzamelen. De gameplay lijkt erg op de klassieke Pac-Man-videogame, maar in plaats van een geesteneter te spelen, speel je als de geesten.

Als je een tegenstander tegenkomt, verlies je een deel van de geestvlammen die je hebt verzameld, terwijl je door veel te verzamelen speciale krachten ontgrendelt, zoals supersnelheid en nachtzicht.

De game gebruikt de pijltjestoetsen om door het level te navigeren en je kunt ervoor kiezen om voor elke game met andere willekeurige spelers te worden gematcht of je eigen online multiplayer-game te hosten en vrienden uit te nodigen via een unieke uitnodigingslink.

Hoe speel je Google's Halloween Doodle voor 2019

De Google Doodle van 2019 ging helemaal over de dieren.

Image
Image

Dit naamloze spel geeft je een reeks deuren om op te klikken en een trick-or-treating-beest te onthullen. Selecteer "Trick" om een schattige, griezelige animatie te zien of "Treat" om de dierenvriend blij te maken en een klein feitje te leren. Uw bezoekers zijn onder andere een spin, octopus, jaguar en vleermuis. Deze Doodle was niet alleen een leuke, leuke tijd; het was ook bedoeld om bewustzijn en steun voor de World Wildlife Foundation op te bouwen.

Hoe Google's Game voor Halloween 2020 te spelen

Voor het eerst tot nu toe was Google's Halloween-aanbod voor 2020 een vervolg op een eerdere titel. In dit vervolg op Magic Cat Academy keert de kattenheld Momo uit 2016 terug om nieuwe bedreigingen onder de zee het hoofd te bieden.

Image
Image

Net als in het vorige item komen geesten en monsters naar je toe vanaf de randen van het scherm. Om ze te verslaan, veeg of teken je de symbolen boven hun hoofd. Op vier waterniveaus die Momo steeds dieper de oceaan in leiden, zal ze het opnemen tegen vijanden zoals de onsterfelijke kwal, vampierinktvis en een angstaanjagende zeeduivel.

Aanbevolen: