Nintendo Switch Online: wat het is en hoe te spelen

Inhoudsopgave:

Nintendo Switch Online: wat het is en hoe te spelen
Nintendo Switch Online: wat het is en hoe te spelen
Anonim

Nintendo heeft enkele van de beste videogames die er zijn, maar de online service om spelers met elkaar te verbinden ontbrak vroeger. Het goede nieuws is dat dit veranderde met de release van de Nintendo Switch Online-service.

Hier is alles wat je moet weten om die competitieve races gaande te houden en alles in de cloud te bewaren.

Wat is Nintendo Switch Online?

Nintendo Switch Online is Nintendo's toepasselijke naam voor zijn Switch, Switch Lite en Switch (OLED-model) gameconsoles, die internetfuncties mogelijk maakt. Het is vergelijkbaar met Microsoft's Xbox Network-service of Sony's PlayStation Network.

Nintendo's online service is standaard niet vereist om de Switch te gebruiken; alleen als je online en tegen andere mensen wilt spelen, of als je toegang wilt tot de andere geadverteerde voordelen.

Welke functies zijn inbegrepen bij Nintendo Switch Online?

Er zijn een behoorlijk aantal voordelen verbonden aan het betalen voor de Nintendo Switch Online-service:

  • Online spelen: Dit omvat internet-multiplayer voor games zoals Splatoon 2, ARMS, Mario Kart, Mario Tennis Aces en Super Smash Bros. Ultimate.
  • Klassieke Nintendo-games: Het Nintendo Entertainment System op Switch geeft toegang tot klassieke Nintendo-games zoals Super Mario Bros, Dr. Mario, Donkey Kong, Zelda en meer. Het werd gelanceerd met 20 beschikbare games om te spelen en er zullen regelmatig nieuwe games worden toegevoegd.
Image
Image
  • Online opgeslagen gegevens: sla je spelgegevens op in de cloud. Er wordt een back-up van gemaakt voor het geval je je Switch verliest of kapot gaat en kan in de toekomst worden hersteld naar een nieuwe.
  • Verbeterde telefoon-app: met de verbeterde mobiele app van Nintendo kun je voicechatten terwijl je online games speelt, iets wat voorheen niet mogelijk was.
Image
Image

Naast deze tentpole-functies biedt het bedrijf speciale, doorlopende promoties die alleen beschikbaar zijn voor betalende abonnees. Het eerste voorbeeld hiervan was toegang tot klassieke draadloze NES-gamecontrollers.

Hoeveel kost de online service van Nintendo?

Tot september 2018 was het basisspel online voor de weinige games die de service ondersteunden gratis. Na het debuut van Switch Online waren betaalde abonnementen verplicht. Het goede nieuws is dat het scherp geprijsd is in vergelijking met de online diensten van zowel Microsoft als Sony.

Individuele abonnementstarieven

  • 1 Maand: $3.99
  • 3 Maanden: $7.99
  • 12 Maanden: $19.99

Gezinsabonnement:

12 Maanden: $34.99

Nintendo biedt een gratis proefperiode van 7 dagen als je zeker wilt weten dat dit iets voor jou is.

Aanmelden voor Nintendo Switch Online

Als je klaar bent om de sprong te wagen en een lidmaatschap te kopen, kun je je aanmelden op de Nintendo Switch Online-website. Log in op je Nintendo-account of maak er een aan als je er nog geen hebt.

Je kunt credits en games kopen via de online winkel van Nintendo met een creditcard, PayPal of eShop-cadeaubon.

Naast het rechtstreeks kopen van credits via Nintendo's eShop, kun je ook cadeaubonnen kopen op Amazon, Best Buy en Target.

Aanbevolen: