LG introduceert nieuw S95QR-soundbarsysteem voor meeslepende audio

LG introduceert nieuw S95QR-soundbarsysteem voor meeslepende audio
LG introduceert nieuw S95QR-soundbarsysteem voor meeslepende audio
Anonim

Vooruitlopend op CES 2022 introduceert LG Electronics zijn nieuwe premium soundbar-luidsprekersysteem, de S95QR, die naar verluidt een meeslepende audio-ervaring biedt voor films, muziek en gaming.

Volgens LG levert deze nieuwe soundbar 810W en levert hij 9,1.5 kanalen surround sound met zijn up-firing luidsprekers. Het bedrijf stelt dat deze opwaartse kanalen helpen om realistische geluiden en duidelijkere dialogen te bieden om de thuisbioscoopervaring naar een hoger niveau te tillen.

Image
Image

LG's nieuwe product is verdeeld over vier componenten: de belangrijkste soundbar, twee achterluidsprekers en een grote subwoofer. De soundbar ondersteunt Dolby Atmos en DTS:X audiocodec voor die realistische audio-ervaring. Het ondersteunt ook IMAX Enhanced voor multidimensionale audio, maar alleen voor compatibele films.

De achterluidsprekers hebben elk zes ingebouwde drivers en leveren geluid gelijkmatig over een groothoekruimte van 135 graden, waardoor de plaatsing van de luidsprekers vrij flexibel is. De subwoofer voert een diepe en weergalmende bas uit om een bioscoop na te bootsen.

Gamers en muziekfans in het bijzonder zullen dol zijn op de variabele verversingssnelheid en lage latentiemodus van de soundbar, ideaal om het geluid perfect gesynchroniseerd te houden. Het ondersteunt ook veel AI-assistenten die het volume, de modi en meer kunnen regelen.

Image
Image

Als het systeem is aangesloten op een compatibele LG-tv, zullen de luidsprekers optimaal profiteren van de AI Sound Pro van het scherm voor een nog betere audio-ervaring en AI Room Calibration om de audio dienovereenkomstig aan te passen aan elke ruimte.

Ondanks zoveel details weten we niet wanneer het S95QR-model beschikbaar zal worden gesteld voor aankoop of tegen welke prijs. Er zal waarschijnlijk meer worden onthuld tijdens de CES 2022-presentatie van LG.

Aanbevolen: