T-Mobile introduceert een nieuw 5G-pictogram op iPhones

T-Mobile introduceert een nieuw 5G-pictogram op iPhones
T-Mobile introduceert een nieuw 5G-pictogram op iPhones
Anonim

T-Mobile probeert 5G minder verwarrend te maken door een nieuw 5G UC-pictogram toe te voegen om gebruikers te laten weten wanneer ze echte 5G gebruiken.

Hoewel veel netwerkproviders op veel van hun telefoons al 5G weergeven, is dit vaak geen "echte 5G". Op woensdag heeft T-Mobile plannen aangekondigd om een nieuw 5G UC-pictogram toe te voegen om je precies te laten weten wanneer je telefoon is verbonden met een goede 5G-verbinding.

Image
Image

Het nieuwe pictogram verschijnt wanneer gebruikers met een iPhone 13 of iPhone 13 Pro/Pro Max zijn verbonden met het 5G Ultra Capacity-netwerk van T-Mobile in plaats van het "gewone 5G-netwerk".

Het Ultra Capacity-netwerk van T-Mobile biedt de hogere snelheden die veel gebruikers van 5G gewend zijn, terwijl niet-opgesmukte 5G-pictogrammen gebruikers laten weten dat ze verbonden zijn met het eerder bestaande netwerk.

Dit andere 5G-netwerk is gewoon een andere band dan de Ultra Capacity en biedt snelheden die meer lijken op die van LTE-snelheden, die al jaren in gebruik zijn via 4G- en LTE-netwerken.

T-Mobile lijkt ook plannen te hebben om dat pictogram in de toekomst uit te rollen naar andere telefoons, maar het begint voorlopig met de iPhone 13 en iPhone 13 Pro.

Dit is vermoedelijk te wijten aan de nieuwe bandondersteuning die Apple biedt in de bijgewerkte iPhones, die naar eigen zeggen beschikbaar zal zijn voor nog meer klanten en netwerken dan ooit tevoren.

Hoewel het nieuwe pictogram 5G misschien wat verwarrender maakt voor gebruikers, in ieder geval voor een beetje, zal het onderscheiden van wanneer je bent verbonden met de snelste banden, consumenten in staat stellen ervoor te zorgen dat ze de beloofde dekking krijgen.

Aanbevolen: