6 Geweldige kerstboodschappenlijst-apps voor iPhone en Android

Inhoudsopgave:

6 Geweldige kerstboodschappenlijst-apps voor iPhone en Android
6 Geweldige kerstboodschappenlijst-apps voor iPhone en Android
Anonim

Of je nu winkelt vanaf je bank of de winkelcentra trotseert, apps voor kerstboodschappen kunnen je georganiseerd en op het goede spoor houden. Deze apps stroomlijnen je hele winkelproces terwijl je een lijst met cadeau-ideeën maakt, de lijsten per persoon indeelt en aankopen en uitgaven bijhoudt, Hier zijn zes geweldige kerstboodschappenlijst-apps voor iOS en Android.

Apps zijn beschikbaar voor iOS- of Android-apparaten of beide, zoals aangegeven.

Cadeaulijst

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Voeg producten van elke website toe aan de app.
  • Deel de lijst met mensen die de app niet hebben.
  • Markeer items op een lijst als gekocht of gereserveerd.

Wat we niet leuk vinden

Extensie nodig om websiteproducten automatisch te importeren.

De gratis GiftList-app voor iOS en Android maakt het gemakkelijk om lijsten voor jezelf en anderen te maken. Laat je vrienden en familie weten wat je wilt voor de feestdagen, ook als ze de app niet hebben. Als ze GiftList gebruiken, controleer dan hun lijsten voordat je begint met winkelen om te weten wat ze willen.

Zoek online en voeg cadeaus toe aan je lijsten. U moet de informatie handmatig invoeren, tenzij u de Chrome-extensie heeft die het proces automatiseert. Volg aankopen op de lijsten om te zien wat je al hebt gekocht en wat je nog moet kopen.

Download voor:

Kerstlijst-app

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Leuke, gebruiksvriendelijke app.
  • Voeg items van een online winkel toe aan je lijst.
  • Samengestelde aanbevelingen van de app.

Wat we niet leuk vinden

  • Geclaimde items kunnen uit een lijst worden verwijderd.
  • Kijkers van gedeelde lijsten kunnen de geschenken zien die ze zullen ontvangen.

De gratis kerstlijst-app maakt het geven van geschenken leuk. Maak kerstcadeaulijsten voor jezelf en anderen en deel ze met je familie en vrienden. Voeg items toe uit elke online winkel, waaronder Amazon en eBay, en ontvang samengestelde cadeau-ideeën en suggesties. Gebruik de lijst om te kopen artikelen te claimen, een melding te ontvangen wanneer een nieuw product aan een lijst wordt toegevoegd en uw uitgavenbudget bij te houden. Kijk voor deal alerts om geld te besparen.

De app voor iOS en Android is vooral handig voor het maken van lijsten voor jonge kinderen die er zelf geen kunnen maken. Deel vervolgens hun lijsten met familieleden.

Download voor:

De kerstlijst

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Synchroniseer cadeaulijsten via AirDrop of e-mail.
  • Maak persoonlijke winkelbudgetten.

Wat we niet leuk vinden

Budgetweergaven per persoon, maar niet als totaal.

The Christmas List is een van de best beoordeelde en populairste apps voor kerstinkopen die er zijn. De Christmas List-app voor iOS is perfect voor iedereen die serieus aan de slag wil met het plannen, organiseren en bijhouden van hun lijst.

Gebruik het om cadeaulijsten te synchroniseren via AirDrop of e-mail, budgetten per persoon bij te houden, mensen uit je contactenlijst toe te voegen, foto's van cadeaus op te slaan en meer.

Kerstcadeaulijst Tracker

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Kan items markeren als "privé" op gedeelde lijsten.
  • Voeg grafische opties toe om info te visualiseren.
  • Hoogst gerangschikt door gebruikers.

Wat we niet leuk vinden

Ontbreekt enkele toeters en bellen van andere apps.

The Christmas Gift List Tracker is gewoon de app om je lijsten te maken en ze twee keer te controleren. Gebruik het om iedereen op uw lijst, ideeën voor geschenken en aankopen bij te houden. Probeer de grafische mogelijkheden van de app uit en vergelijk uw plannen met de realiteit door een budgetwaarde toe te wijzen aan elke persoon op uw lijst.

Gebruik deze iOS-app om je lijsten te delen en samen te werken met anderen. Markeer geheime geschenken als "privé" om te voorkomen dat de ontvangers ze zien of beveilig uw lijsten met een wachtwoord om ze supergeheim te houden.

Kerstgeschenkenlijst

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Beveiligd met wachtwoord of vingerafdruk.
  • Sorteer mensen op naam, datum, cadeau nog niet gekocht.

Wat we niet leuk vinden

  • Geen manier om afbeeldingen aan cadeaus toe te voegen.
  • Advertenties in gratis app blokkeren soms inhoud.

De gratis Xmas Gifts List-app voor Android-apparaten vereenvoudigt het plannen van feestdagen en het geven van geschenken. Maak uw lijst door mensen uit uw contacten of handmatig toe te voegen. Voer vervolgens mogelijke geschenken en de prijzen in om uw uitgaven te volgen. De app genereert totalen voor elke ontvanger afzonderlijk.

Als Kerstmis nadert, geef dan aan of elk cadeau is gekocht of afgeleverd, en zorg ervoor dat je niemand hebt gemist of je budget hebt overschreden. Er is een in-app-aankoop beschikbaar om de advertenties te verwijderen.

Kerstmantas

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Aanbevolen door veel grote nieuwssites en websites.
  • Zeer aanpasbaar.
  • Maakt cadeausuggesties en aanbevelingen.

Wat we niet leuk vinden

Twee mensen kunnen niet tegelijkertijd inloggen op dezelfde app.

Gebruik de gratis Santa's Bag-app voor iPhone om cadeaulijsten op te stellen voor elk gezinslid en houd de lijsten privé met een toegangscode of Face ID, zodat er geen kans is dat uw kinderen erachter komen wat ze krijgen.

Voeg links, foto's en notities toe voor elk cadeau om je planning te vereenvoudigen en vergeet de budgetteringsfuncties in de app niet om je vakantie-uitgaven in lijn te houden. Druk controleerbare lijsten af wanneer het tijd is om te winkelen, en u zult niets missen. Bespaar tijd en geld, en het beste van alles, vind de perfecte cadeaus.

Aanbevolen: