Roku kondigt interactieve ervaring aan voor oudejaarsavond

Roku kondigt interactieve ervaring aan voor oudejaarsavond
Roku kondigt interactieve ervaring aan voor oudejaarsavond
Anonim

Waarom oudejaarsavond doorbrengen met vrienden en familie als je Auld Lang Syne zou kunnen zingen op je Roku-streamingapparaat?

Het bedrijf heeft zojuist het multimedia-evenement "Ring in 2022 with The Roku Channel" onthuld, zoals aangekondigd via blogpost. Deze interactieve ervaring is beschikbaar voor alle Roku-apparaatbezitters en omvat een aanpasbare aftelklok, trivia-games, gratis streaming-shows en gratis muziekkanalen geleverd door iHeartRadio en Vevo.

Image
Image

Roku kondigde ook de special "The Year in Streaming" aan die op oudejaarsavond wordt uitgezonden, met presentatoren Maria Menounos en Andrew Hawkins terwijl ze de top tien streamingprogramma's van het jaar aftellen. Roku belooft dat de special "beroemde gasten en veel gelach" bevat.

Het bedrijf heeft ook enkele vakantiethema-functies onthuld die op 27 december beschikbaar komen, waaronder de mogelijkheid om je Roku-stad aan te passen met themabehang, prijsuitreikingen en tal van $ 0,99 deals op populaire streamingkanalen zoals Starz en Showtime.

Het eigenlijke aftellen op oudejaarsavond begint op 31 december om 23:55 uur lokale tijd, maar Roku zegt dat als je heel graag 2021 naar de stoeprand wilt trappen, je op elk moment kunt beginnen met aftellen. dag.

Om toegang te krijgen tot deze inhoud, zoekt u naar "Nieuwjaar" of gebruikt u het navigatiemenu aan de linkerkant van uw Roku-apparaat.

Aanbevolen: