Bethesda kondigt vertragingen aan voor Starfield en Redfall

Bethesda kondigt vertragingen aan voor Starfield en Redfall
Bethesda kondigt vertragingen aan voor Starfield en Redfall
Anonim

Bethesda heeft aangekondigd dat twee grote titels, Redfall en Starfield, worden uitgesteld om ze meer tijd te geven voor verfijning.

Via tweet werd onthuld dat de releases van zowel Bethesda's Starfield als Arkane Studios' Redfall met enkele maanden worden uitgesteld. Volgens Bethesda en Arkane hebben beide games extra ontwikkeltijd nodig om de ambities van de teams beter te realiseren.

Image
Image

Arkane's (Dishonored, Prey) Redfall wil een coöperatieve open-wereld shooter zijn die zich afspeelt in een stad die volledig wordt overspoeld door vampiers. Vier verschillende speelbare personages bieden elk verschillende vaardigheden en specialiteiten, die andere squadronleden in coöp kunnen aanvullen of voor enige variatie voor één speler kunnen zorgen.

Bethesda's (Skyrim, Oblivion) Starfield is het eerste rollenspel van het bedrijf in jaren dat zich niet in een fantasiewereld afspeelt. In plaats daarvan omarmt het sterk sciencefiction met een ruimtereis over "het beantwoorden van het grootste mysterie van de mensheid".

Image
Image

Hoewel de vertragingen voor velen een teleurstelling waren, hebben we de games niet in actie kunnen zien, dus het is redelijk om aan te nemen dat ze gewoon nog niet klaar zijn. Redfall had oorspronkelijk een releasedatum voor de zomer van 2022, maar tot nu toe hebben we alleen de eerste lanceringstrailer en wat informatie over het personage van de speler getoond. Evenzo zou Starfield in november 2022 uitkomen, maar Bethesda heeft niet veel van de eigenlijke game zelf laten zien. Een korte clip van wat lijkt op in-game beelden werd getoond in een vijf minuten durend interview met de ontwikkelaar, maar dat is alles wat we tot nu toe hebben gezien.

Zowel Redfall als Starfield worden nu naar verwachting ergens in de eerste helft van 2023 gelanceerd en komen naar pc en de Xbox Series X/S.

Aanbevolen: