Hoe vooruit te spoelen op Hulu

Inhoudsopgave:

Hoe vooruit te spoelen op Hulu
Hoe vooruit te spoelen op Hulu
Anonim

Wat te weten

  • Druk op de afstandsbediening van een tv op de richtingsknop fast-forward of right. Sleep op Hulu de voortgangsbalk of tik op het pictogram 10 seconden vooruit.
  • Als u reclames over opgenomen inhoud wilt overslaan, meldt u zich aan voor de Enhanced DVR add-on van Account > Beheren Add-ons.
  • Je kunt live tv niet vooruitspoelen.

Dit artikel laat je zien hoe je snel vooruit kunt spoelen op Hulu. Ontdek hoe u deze functie kunt gebruiken bij het bekijken van opgenomen en on-demand inhoud.

Hoe spoel je vooruit op Hulu?

Gebruik de richtingstoetsen of snel vooruitspoelen op de afstandsbediening van een tv of de afspeelopties in de mobiele of desktop-apps van Hulu om vooruit te spoelen.

Snel vooruitspoelen vanuit de Hulu TV-app

Naast de knop voor snel vooruitspoelen, kun je de richtingsknop op de afstandsbediening van je tv gebruiken om snel vooruit te spoelen op Hulu.

  1. Druk eenmaal op de vooruitspoelknop op uw afstandsbediening om het standaard aantal seconden vooruit te gaan.
  2. Druk nog een keer op vooruitspoelen om de vooruitspoelsnelheid te verhogen.

    Hulu op Roku wordt bijvoorbeeld standaard ingesteld op x4 (vier seconden) bij de eerste tik en neemt toe tot x32 (32 seconden) als u nogmaals op de snel vooruitspoelknop drukt.

    Image
    Image
  3. Gebruik de rechterknop op het richtingspad van uw tv-afstandsbediening om in vaste stappen vooruit te spoelen. De standaardsnelheid is doorgaans 10 tot 15 seconden vooruit.

    Image
    Image
  4. Je kunt ook de rechterknop op het navigatiepad ingedrukt houden om snel vooruit te springen in bursts van 10 tot 15 seconden.

Fast Forward op Hulu Mobile en Desktop

Snel doorsturen vanuit de Hulu mobiele of web-apps biedt minder controle over tijdsstappen, maar kan gemakkelijker en sneller te gebruiken zijn.

  1. Klik of tik en sleep de indicator op de voortgangsbalk naar rechts totdat u uw gewenste stoppunt bereikt.

    Image
    Image
  2. Als u in kleinere tijdsblokken vooruit wilt gaan, selecteert u het 10-seconden vooruit pictogram onder de afspeelbalk.

    Image
    Image
  3. Als je een computer gebruikt, selecteer je de afspeelbalk en druk je op de pijl vooruit op je toetsenbord om telkens 10 seconden vooruit te gaan.

Als je Hulu hebt ingesteld met Google Home of Alexa, kun je een spraakopdracht geven zoals "Alexa, 20 seconden vooruit springen" of "OK Google, 2 minuten vooruitspoelen."

Kan Hulu vooruitspoelen?

Hulu staat fast-forward toe voor al zijn plannen, hoewel de vrijheid van wat je kunt overslaan afhankelijk is van je abonnement. Met een Hulu-abonnement (geen advertenties) kun je alles in de streamingbibliotheek vooruitspoelen omdat er geen advertenties zijn.

Als je een Hulu (No Ads) + Live TV-abonnement hebt, kun je veel on-demand series en films vooruitspoelen. De meeste inhoud van add-on-services zoals HBO Max of Showtime bevat geen advertenties. Sommige inhoud buiten de Hulu-bibliotheek wordt echter geleverd met advertentie-onderbrekingen vanwege beperkingen op streamingrechten.

Hoe komt het dat ik niet vooruit kan spoelen op Hulu?

Bepaalde inhoud op Hulu wordt geleverd met advertentie-onderbrekingen die niet kunnen worden overgeslagen, ongeacht of je een Hulu (geen advertenties) of Hulu (geen advertenties) + Live TV-abonnement hebt. De advertenties kunnen verschijnen aan het begin van het afspelen of met specifieke tussenpozen in de inhoud.

Hoewel je niet altijd kunt zien of een programma advertenties bevat door door de titel te bladeren, kunnen deze handige aanwijzingen je erop wijzen dat je advertentiepauzes en limieten voor snel vooruitspoelen kunt verwachten:

  • Alle shows op de Hulu No Ads-uitzonderingenlijst bevatten commercials die je niet snel vooruit kunt spoelen.
  • Afleveringen die die dag werden uitgezonden, zijn mogelijk nog niet beschikbaar voor on-demand streaming zonder advertenties.
  • Live TV is verboden voor snel vooruitspoelen, ongeacht uw abonnementsniveau.

Kun je vooruitspoelen tijdens het streamen?

Je kunt vooruitspoelen terwijl je recent uitgezonden afleveringen streamt (meestal de dag erna) en veel reclamevrije films uit de Hulu-bibliotheek. U kunt ook genieten van streaming zonder onderbrekingen met een abonnement zonder advertenties.

Hoewel je niet vooruit kunt gaan bij het streamen van live-inhoud, is een manier om de limieten voor snel vooruitspoelen op live tv te omzeilen, te upgraden naar de verbeterde DVR-functie bovenop je live tv-abonnement. Om dat te doen:

  1. Log in op Hulu vanuit een webbrowser en ga naar Account.

    Image
    Image
  2. Ga naar Uw abonnement > Invoegtoepassingen beheren.

    Image
    Image
  3. Selecteer de + (Plus) naast Enhanced Cloud DVR om dit te veranderen in een vinkje.

    Image
    Image
  4. Klik op Review Changes > Submit om de DVR op uw Hulu-abonnement te upgraden. Nu kun je naar wens vooruitspoelen langs alle opgenomen commercials.

    Nieuw bij Hulu DVR? Blader door onze handleiding voor het gebruik van Hulu DVR om te leren hoe u live inhoud kunt opnemen.

FAQ

    Hoe download ik op Hulu?

    Als je een Hulu- of Hulu + Live TV-abonnement hebt zonder advertenties, kun je content downloaden op ondersteunde mobiele apparaten, waaronder iPhones en Android-telefoons. Om een film of aflevering te downloaden via wifi of met een mobiele verbinding, ga je naar Zoeken, tik je op Downloadbaar en selecteer je je inhoud. Als het een film is, tik je op de Download-knop op de Details-pagina. Als het een aflevering is, selecteert u het tabblad Episode en tikt u op Download op beschikbare inhoud.

    Hoe verwijder ik advertenties op Hulu?

    Om over te schakelen naar een abonnement zonder advertenties, start u Hulu, selecteert u uw profielpictogram > Account In de Abonnementen sectie, kies Beheren en scrol naar Switch Plans Selecteer de Geen commercials schakelaar en selecteer Review Changes om de prijswijzigingen te bekijken. Selecteer Bevestigen

    Hoe log ik uit bij Hulu op tv?

    Om uit te loggen bij Hulu op een smart-tv, start u de Hulu-app, selecteert u uw accountpictogram, scrolt u omlaag en drukt u op UitloggenSelecteer Uitloggen bij Hulu om te bevestigen. Als je problemen hebt om uit te loggen bij de app, kun je naar het Instellingen menu van je tv gaan en een optie zoeken om app-gegevens te wissen.

Aanbevolen: