Adobe brengt app- en webgebaseerde Creative Cloud Express uit

Adobe brengt app- en webgebaseerde Creative Cloud Express uit
Adobe brengt app- en webgebaseerde Creative Cloud Express uit
Anonim

Als je altijd verlangend naar Adobe's suite van creatieve apps hebt gekeken, maar je werd afgeschrikt door hun steile leercurve en exorbitante kosten, dan heb je geluk.

Het bedrijf heeft zojuist Adobe Creative Cloud Express als verrassing uitgebracht, een riff op hun populaire Creative Cloud-servicepakket. Express bevat vereenvoudigde versies van de tools in Photoshop, Acrobat, Illustrator en meer.

Image
Image

Adobe Creative Cloud Express brengt een aantal nieuwe ideeën ter tafel om de workflow voor nieuwe gebruikers te verbeteren, inclusief AI-effecten, een enorme lettertypebibliotheek en aanpasbare sjablonen. De service is beschikbaar via webbrowsers of als een speciale app voor Android- en iOS-gebruikers.

"We weten allemaal dat een creatief idee elk moment kan toeslaan", zei chief product officer Scott Belsky op een virtuele persconferentie die werd bijgewoond door Lifewire. "We hebben een uniforme set gebruiksvriendelijke, maar krachtige web- en mobiele apps gemaakt die alles bieden wat je nodig hebt met slechts een paar klikken."

Express is volledig gericht op diegenen die grafische ontwerpprestaties willen leveren zonder door hoepels te springen. De software automatiseert veel voorkomende taken volledig, zoals het verwijderen van achtergronden, het vergroten of verkleinen van video's en afbeeldingen voor sociale-mediasites en het uitwisselen van middelen met behoud van de effecten en filters van een originele afbeelding.

Creative Cloud Express-gebruikers kunnen ook gemakkelijk samenwerken met hun meer geavanceerde tegenhangers, aangezien de nieuw uitgebrachte app naadloos synchroniseert met de Creative Cloud Suite. De twee delen middelen, lettertypen en ontwerpsjablonen.

De app is gratis om te starten, maar een premiumniveau van $ 10 per maand geeft toegang tot Adobe Stock-afbeeldingen en gerelateerde functies. Bestaande Creative Cloud-abonnees kunnen zonder extra kosten lid worden van de Express Premium-laag.

Aanbevolen: