Amazon lanceert op abonnementen gebaseerde zorgservice

Amazon lanceert op abonnementen gebaseerde zorgservice
Amazon lanceert op abonnementen gebaseerde zorgservice
Anonim

Alexa-producten zijn altijd een geweldige manier geweest om in contact te komen met ouder wordende dierbaren, maar Amazon gaat nu een aantal stappen verder.

Op dinsdag kondigde Amazon een op abonnementen gebaseerd programma voor zorgverleners en hun dierbaren aan, genaamd Alexa Together. De service vervangt Care Hub, de eerdere (en gratis) poging van het bedrijf om een soortgelijk doel te bereiken.

Image
Image

Wat doet Alexa Together? Het maakt gebruik van Echo-apparaten om mensen in de gaten te houden en biedt valdetectieservices, drop-in videogesprekken en activiteitswaarschuwingen. Het zal zelfs de autoriteiten bellen als u denkt dat uw geliefde gewond is of hulp nodig heeft. Er is ook een functie genaamd "Remote Assist" waarmee geliefden van veraf toegang hebben tot Alexa om herinneringen in te stellen, boodschappenlijstjes te maken en meer.

De service werkt met Amazon Echo-, Echo Dot- en Echo Show-apparaten. Het is gebaseerd op een abonnement, waarmee u $ 20 per maand of $ 199 per jaar krijgt met een gratis proefperiode van zes maanden. Huidige Care Hub-leden krijgen een gratis jaar voordat ze zich moeten aanmelden.

Voor het valdetectiegedeelte van het programma is echter een apparaat van derden vereist, zoals de Vayyar Care-sensor aan de muur of de ATS SkyAngelCare-hanger, die om de nek wordt gedragen.

Image
Image

De verzorger heeft geen Alexa-apparaat nodig om wijzigingen aan te brengen of opdrachten uit te voeren, alleen een smartphone, en ze kunnen zelfs het apparaat van hun geliefde op afstand instellen, verbinden met wifi en functies instellen.

Alexa Together is momenteel beschikbaar voor aanmeldingen.

Aanbevolen: