Audi voegt Apple Music toe aan 'bijna alle' beschikbare modellen

Audi voegt Apple Music toe aan 'bijna alle' beschikbare modellen
Audi voegt Apple Music toe aan 'bijna alle' beschikbare modellen
Anonim

Luisteren naar muziek tijdens het rijden is een van de beste aspecten van achter het stuur zitten, maar je smartphone verbinden met de auto via Bluetooth of USB? Niet zo veel.

Gelukkig luistert autofabrikant Audi en heeft hij de noodzaak voor Bluetooth of USB geëlimineerd door de streamingdienst Apple Music rechtstreeks in een groot aantal modellen te integreren.

Image
Image

De meeste nieuw geproduceerde auto's die zijn uitgebracht in Noord-Amerika, Europa en Japan, te beginnen met modellen voor 2022, worden geleverd met Apple Music rechtstreeks geïntegreerd in het voertuig, toegankelijk via internet in de auto en bestuurbaar via de multimedia-interface of het touchscreen van de auto.

Als je al een Audi 2022 hebt gekocht en bang bent om iets te missen, maak je geen zorgen. De service wordt draadloos uitgerold naar auto's die al op de weg zijn via een firmware-update.

Natuurlijk gooit de Europese productiegigant er geen gratis abonnement op Apple Music in. Dat is aan jou, hoewel internet in de auto het proces vereenvoudigt. Details over de prijsopties voor data-abonnementen zijn nog vaag, maar de eerste 3 GB zou gratis moeten zijn voor Europese klanten, zonder dat er iets bekend is over Amerika.

De steunpilaar van luxe auto's prijst de implementatie van Apple Music en zegt dat het zijn merk transformeert in een 'concertzaal op wielen'. Daartoe beschikken Audi-voertuigen ook over premium Bang & Olufsen-geluidssystemen met tal van aanpassingsmogelijkheden.

In feite zorgt de Audi e-tron GT voor 3D-geluid via maar liefst 16 luidsprekers die zich door het hele voertuig bevinden.

Aanbevolen: