Hoe iPhone-e-mailbijlagen in andere apps te openen

Inhoudsopgave:

Hoe iPhone-e-mailbijlagen in andere apps te openen
Hoe iPhone-e-mailbijlagen in andere apps te openen
Anonim

Wat te weten

  • Tik in de e-mail op de bijlage. Selecteer desgevraagd Tik om te downloaden.
  • Selecteer het Share icoon en kies een app om het bestand naar te kopiëren.
  • In veel gevallen opent de app de e-mail, maar niet elke app ondersteunt deze aanpak.

Dit artikel legt uit hoe je iPhone-e-mailbijlagen in andere apps kunt openen. Het bevat informatie over het vinden van een app die een specifiek bestandstype kan openen als je er geen hebt. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op iOS 12-apparaten, maar de instructies moeten ook van toepassing zijn op oudere versies van iOS.

Een app kiezen om een e-mailbijlage te openen

Als het gaat om e-mailbijlagen op de iPhone, opent de Mail-app ze, en dat is het dan ook. Om een e-mailbijlage van uw telefoon te bewerken of te kopiëren, moet deze eerst in een andere app worden geopend. Wanneer een e-mailbijlage in een andere app wordt geopend, kunt u alles doen wat de app ondersteunt, waaronder het bewerken van een foto, het opslaan van een bestand in een cloudopslagaccount of het ondertekenen van uw naam op een document.

Het kopiëren van een bijlage naar een andere app dan Mail is net zo eenvoudig als het delen van de bijlage met de app die u wilt gebruiken.

  1. Tik in de e-mail op de bijlage. Selecteer desgevraagd Tik om te downloaden.
  2. Selecteer de Share knop.

    Mail geeft een voorbeeld van de bijlage weer als het weet hoe dat bestandstype moet worden gelezen. Als dat niet het geval is, tikt u op de bijlage om het menu Delen te openen.

  3. Kies naar welke app je het bestand wilt kopiëren. Selecteer bijvoorbeeld Copy to Word om een DOCX-bestand te openen in de Microsoft Word-app, of selecteer Save to Files om de bijlage op iCloud Drive op te slaan.

    Image
    Image

    Als je de gewenste app niet ziet, selecteer je Meer om de volledige lijst met app-keuzes te zien. Als een app niet in deze lijst staat, kan deze het bestandstype niet openen of is deze niet op de iPhone geïnstalleerd.

  4. Voor een archief dat meerdere bestanden bevat (bijvoorbeeld een ZIP-bestand): Open de ZIP-bijlage, selecteer Preview Content om de lijst met bestanden weer te geven, kies een bestand, deel het bestand vervolgens met een externe app.
  5. Wacht terwijl de app de e-mailbijlage opent.

Kan je de gewenste app niet kiezen?

Niet alle apps kunnen alle bestandstypen openen. Een 7Z-bestand met vakantiefoto's kan bijvoorbeeld niet op de telefoon worden geopend en de gemiddelde foto-editor weet niet hoe hij met dit bestandstype moet omgaan.

Als de apps die op de telefoon zijn geïnstalleerd de e-mailbijlage niet openen, onderzoek dan de indeling en hoe u deze kunt openen. Mogelijk moet je het op je computer openen en het door een bestandsconverter laten lopen, zodat het een compatibel formaat heeft met een app op de iPhone.

Er zijn veel apps voor het openen van bestanden in de App Store, dus zoek daar snel. Probeer bijvoorbeeld de iZip iOS-app voor foto's die zijn opgeslagen in een 7Z-archief. iZip accepteert het 7Z-formaat en wordt vermeld bij andere apps die het formaat kunnen gebruiken, zoals Google Drive en MEGA.

Aanbevolen: