Hoe een HomePod Mini te updaten

Inhoudsopgave:

Hoe een HomePod Mini te updaten
Hoe een HomePod Mini te updaten
Anonim

Wat te weten

  • Open de Home-app op je iPhone, iPad of Mac. Selecteer Update beschikbaar bovenaan het tabblad Start.
  • Selecteer als alternatief Home > Home Settings en kies Software Update.
  • Tik op Update All of Update.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw HomePod mini handmatig kunt updaten. Als u de automatische updatefunctie niet hebt ingeschakeld of niet wilt wachten tot de volgende update plaatsvindt, kunt u uw apparaat handmatig bijwerken. We leggen ook uit hoe je automatische updates inschakelt als je dat nog niet hebt gedaan.

Hoe update ik HomePod Mini op iPhone?

Eerst eerst, zorg ervoor dat u iOS op uw iPhone bijwerkt. Updates voor de HomePod mini zijn afhankelijk van de meest recente versie van iOS van uw iPhone.

  1. Open de Woning-app en tik onderaan op het tabblad Home. Als er een software-update beschikbaar is, zie je deze bovenaan het startscherm. Tik op Update beschikbaar.
  2. Tik ook op het Home-pictogram in de linkerbovenhoek. U kunt dit doen via het tabblad Thuis of Kamers onderaan. Kies Begininstellingen.
  3. Scroll naar beneden en selecteer Software-update.

    Image
    Image
  4. Als je meer dan één HomePod hebt, kun je zien welke de update zal ontvangen door op More te tikken. Alle HomePods in de lijst ontvangen de update tegelijkertijd.
  5. Tik op Update All naast Update beschikbaar of Update naast de HomePod onderaan.

  6. Na het lezen van de Algemene voorwaarden, tik je op Akkoord. Uw HomePod mini zou het updateproces moeten starten.

    Image
    Image

Hoe update ik HomePod Mini op iPad of Mac?

Je kunt je HomePod mini ook updaten naar de nieuwste versie met de Home-app op je iPad of je Mac.

  1. Open de Woning-app en selecteer Home aan de linkerkant. Als er een software-update beschikbaar is, zie je deze bovenaan het startscherm. Selecteer Update beschikbaar.

    Image
    Image
  2. Je kunt ook op het Home icoon bovenaan tikken of klikken en Home Settings. selecteren

    Image
    Image
  3. Kies vervolgens Software-update.

    Image
    Image
  4. Wanneer het scherm Software-update wordt weergegeven, kunt u alle HomePods bekijken die de update ontvangen als u er meer dan één bezit. Selecteer Meer rechtsonder. Alle HomePods in de lijst ontvangen de update tegelijkertijd.

    Image
    Image
  5. Druk op Update All naast Update beschikbaar of Update naast de HomePod onderaan als je klaar bent. Lees de Algemene voorwaarden en tik op Akkoord. Uw HomePod zou het updateproces moeten starten.

    Image
    Image

Hoe lang duurt het voordat een HomePod Mini is bijgewerkt?

Afhankelijk van hoe belangrijk de update is, kan het enkele minuten duren om de HomePod mini bij te werken. Je ziet een ronddraaiend wit licht op de bovenkant van de HomePod mini terwijl de update wordt toegepast.

Belangrijk

Zorg ervoor dat je HomePod mini aangesloten blijft tijdens het updaten.

Als de update is voltooid, zie je een bericht in het gedeelte Software-update van de Home-app. Tik op Recent bijgewerkt om de details te bekijken.

Image
Image

Hoe update ik HomePod Mini automatisch?

Het is essentieel om je HomePod mini up-to-date te houden naar de nieuwste versie van iOS, net als je iPhone of iPad. Als u automatische updates voor uw HomePod mini instelt, hoeft u zich nooit zorgen te maken over het handmatig bijwerken.

  1. Open de Home-app op je iPhone, iPad of Mac. Ga naar hetzelfde gebied waar u bent geweest om de HomePod mini handmatig bij te werken zoals hierboven beschreven, Huis pictogram > Home Settings.
  2. Selecteer Software-update.
  3. Schakel onder Automatische updates bovenaan de schakelaar naast HomePod. in

    Image
    Image

Als automatische updates zijn ingeschakeld, ontvangt je HomePod mini de updates wanneer ze beschikbaar zijn.

FAQ

    Hoe reset ik een HomePod mini?

    Om een HomePod mini opnieuw in te stellen, opent u de Home-app, houdt u het HomePod-pictogram ingedrukt, scrolt u omlaag en tikt u op Instellingen (tandwiel icoon). Tik op Reset HomePod > Remove Accessory > Remove Of koppel de HomePod mini los, wacht 10 seconden en sluit hem weer aan.

    Hoe verbind ik een HomePod mini met een iPhone?

    Zorg ervoor dat je iPhone is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk dat het deelt met de HomePod, en zorg ervoor dat de Google Home-app is geïnstalleerd. Sluit de HomePod aan en houd je iPhone er dichtbij. Er verschijnt een venster op je iPhone; tik op Instellen Volg de aanwijzingen om uw HomePod te configureren.

Aanbevolen: