Twitch introduceert nieuwe tools om verbodsontduikingen te bestrijden

Twitch introduceert nieuwe tools om verbodsontduikingen te bestrijden
Twitch introduceert nieuwe tools om verbodsontduikingen te bestrijden
Anonim

Twitch heeft nieuwe Suspicious User Detection-tools uitgerold, die machine learning gebruiken om "waarschijnlijke" en "mogelijke" accounts te markeren die een verbod omzeilen.

Plannen voor het detecteren van verbodsontduikingen werden in augustus aangekondigd en bijna zes maanden later maakt Twitch verdachte gebruikersdetectie beschikbaar voor alle kanalen. Volgens het platform moeten de nieuwe tools het voor streamers en moderators gemakkelijker maken om nieuwe accounts van eerder verbannen gebruikers te vangen en ermee om te gaan.

Image
Image

Twitch erkent dat sommige gebruikers een nieuw account aanmaken nadat ze van een kanaal zijn verbannen om weer in de chat te springen en door te gaan met beledigen.

Verdachte gebruikersdetectie maakt gebruik van machine learning om te zoeken naar 'signalen' die helpen bij het identificeren van dergelijke accounts. Waarna de mogelijke ban-ontduikende accounts worden gemarkeerd, zodat het aan streamers en hun mods wordt overgelaten om te beslissen hoe ermee om te gaan.

"Mogelijke" ban-ontduikers zullen nog steeds verschijnen in de chat, maar de vlag zal zichtbaar zijn voor de streamer en mods, zodat ze ze in de gaten kunnen houden.

"Waarschijnlijk" ontduikers worden ook gemarkeerd, maar hun berichten verschijnen niet in de openbare chat - alleen de streamer en mods kunnen ze zien. Kanalen kunnen desgewenst ook berichten van "mogelijke" overtreders verbergen.

Image
Image

Detectie van verdachte gebruikers is nu beschikbaar voor alle Twitch-kanalen en is standaard ingeschakeld. Indien gewenst kunnen streamers ervoor kiezen om de tools uit te schakelen of andere aanpassingen te maken.

Het is ook mogelijk om handmatig accounts toe te voegen om in de gaten te houden, ofwel door de verdachte gebruikers-widget te gebruiken of rechtstreeks vanaf de kijkerskaart van de gebruiker.

Aanbevolen: