Hoe iemand anders een presentator te maken in een Microsoft Teams-vergadering

Inhoudsopgave:

Hoe iemand anders een presentator te maken in een Microsoft Teams-vergadering
Hoe iemand anders een presentator te maken in een Microsoft Teams-vergadering
Anonim

Wat te weten

  • Klik op de gebruikersnaam van een deelnemer onder recente chats. Selecteer een presentatormodus en klik op Presenter Options.
  • De presentatormodi zijn: Opvallend (kleine videofeed onder gedeelde inhoud), Alleen inhoud, Naast elkaar en Verslaggever (opstelling nieuwsanker.)

  • De deelnemer moet een Microsoft Teams-account hebben om te presenteren.

Dit artikel behandelt hoe je iemand een presentator maakt in Microsoft Teams Meeting. We gebruiken de Windows-versie van Microsoft Teams voor deze demonstratie.

Hoe maak ik iemand een presentator in een live-evenement van teams?

Microsoft Teams laat je meerdere presentatoren in één vergadering plaatsen met verschillende rechten. De presentatoren hebben dezelfde rechten als de organisator, dus het is verstandig om het aantal presentatoren in de vergadering te beperken. Dit zijn de stappen om iemand presentator te maken in een Microsoft Teams-vergadering.

  1. Er zijn vier presentatormodi in Microsoft Teams:

    • Standout: de videofeed verschijnt in de rechterbenedenhoek van het scherm terwijl de gedeelde inhoud op het scherm wordt weergegeven.
    • Alleen inhoud: geeft de inhoud of het scherm dat u deelt op het volledige scherm weer.
    • Side-by-side: geeft de gedeelde inhoud en uw videofeed weer tegen een schermbrede achtergrond.
    • Reporter: geeft de gedeelde inhoud weer alsof u een nieuwsuitzending verankert, ook met een schermbrede achtergrondafbeelding.

  2. Open het chatvenster met een andere deelnemer door op de gebruikersnaam van de deelnemer te klikken onder recente chats.

    Opmerking

    Als er geen deelnemers zijn onder de eerste chatlijst, moet u op "uitnodigen" klikken om deelnemers voor de vergadering uit te nodigen.

  3. Microsoft Teams biedt je nu opties om te presenteren.

    Image
    Image
  4. Je kunt het scherm, video's en bestanden delen.

    Image
    Image
  5. Om van presentator te wisselen, klikt u op Presenter Options.
  6. De geselecteerde deelnemer is nu de presentator.

    Opmerking

    Je kunt op elk moment afstand doen van de controle over de presentator om jezelf of iemand anders de presentator te maken.

  7. Er is nu een presentatorbalk die boven de vergadering zweeft. U kunt deze balk gebruiken om direct video's, PowerPoint-bestanden en documenten te delen.

Bottom Line

Je kunt alleen een deelnemer met een Microsoft Teams-account aanwijzen als presentator in een vergadering. U kunt een vervolgkeuzemenu gebruiken om presentatoren te selecteren tijdens een vergadering. Tijdens de vergadering kan er slechts één presentator tegelijk zijn.

Hoe maak je van een deelnemer een presentator?

Nogmaals, het proces om iemand een presentator te maken in een vergadering is relatief eenvoudig. Herhaal de bovenstaande stappen om het proces te voltooien. Houd er rekening mee dat u een gast niet als presentator kunt aanwijzen. Een presentator moet een deelnemer zijn met een Microsoft Teams-account.

FAQ

    Hoe deel je wanneer je wordt gepromoot als presentator in een live vergadering?

    Als je presenteert in Microsoft Teams, kun je je desktop, een app, een whiteboard of een presentatie in een vergadering delen. Selecteer Inhoud delen en kies wat je wilt delen. Wat u deelt, wordt omgeven door een rode rand en u kunt op elk moment Stop selecteren om uw scherm niet meer weer te geven.

    Hoe neem je als presentator deel aan een live vergadering?

    Als de organisator Iedereen of Mensen in mijn organisatie heeft geselecteerd onder Wie kan presenteren, kun je inloggen bij Teams enkiezen Doe mee om als presentator deel te nemen aan het evenement. Als de organisator echter Specifieke personen of Alleen ik heeft geselecteerd, moet je als presentator worden aangewezen nadat je je hebt aangemeld.

Aanbevolen: