Hoe iPad-apps van iTunes op uw pc of Mac te downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe iPad-apps van iTunes op uw pc of Mac te downloaden
Hoe iPad-apps van iTunes op uw pc of Mac te downloaden
Anonim

Wat te weten

  • Om apps te downloaden, start iTunes, selecteer iTunes Store, verander de categorie in App Store, selecteer een app en selecteer vervolgens Get.
  • Het downloaden van apps werkt alleen op een oudere versie van iTunes die u kunt downloaden voor Mac en 32-bits of 64-bits pc's.
  • Verplaats apps van een computer naar een iPad door het apparaat op uw pc of Mac aan te sluiten en de apparaten te synchroniseren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u iPad-apps van iTunes op uw pc of Mac kunt downloaden. Deze methode werkt alleen op een oudere versie van iTunes die u kunt downloaden en gebruiken op uw Mac of 32-bits of 64-bits pc.

Apps downloaden naar uw computer

Apps downloaden naar uw computer:

  1. Download en start vervolgens de oudere versie van iTunes (12.6.5) op uw pc of Mac.
  2. Log in met dezelfde Apple ID die u op uw iPad gebruikt.
  3. Klik op iTunes Store bovenaan het scherm. Standaard start de iTunes Store meestal in de categorie Muziek.
  4. Verander de categorie in de App Store door op de Muziek categorie aan de rechterkant van het scherm te klikken om een vervolgkeuzemenu te maken.
  5. Kies App Store in het vervolgkeuzemenu.
  6. Blader door apps zoals u zou doen op uw iPad of iPhone. Op de eerste pagina worden de aanbevolen apps weergegeven, inclusief nieuwe apps en momenteel populaire apps. U kunt de zoekfunctie rechtsboven in het scherm gebruiken om naar een bepaalde app te zoeken of de categorie van apps wijzigen door op Alle categorieën in het menu te klikken. Hiermee kunt u kiezen uit specifieke categorieën apps, zoals productiviteits-apps of games.

  7. Klik op een app om er meer informatie over te krijgen.
  8. Klik op de prijs om de app te kopen of op Get om een gratis app te downloaden. Nadat je de app hebt gekocht, wordt deze automatisch gedownload naar je pc of Mac.
Image
Image

Hoe zet ik de app over naar een iPad?

Er zijn twee manieren om de app over te zetten van je computer naar je mobiele apparaat.

  • Sluit uw iPad aan op uw pc of Mac en synchroniseer het apparaat. Je kunt ervoor kiezen om alleen apps te synchroniseren als je het proces wilt versnellen.
  • Download de app uit de App Store op je iPad. Start hiervoor de App Store-app op uw iPad en kies het eerder gekochte tabblad. Op dit tabblad ziet u uw meest recente aankopen, ook die op een pc of Mac. Tik op de cloudknop naast het app-pictogram om de download te starten. Er worden niet opnieuw kosten in rekening gebracht voor apps die u al heeft gekocht.

Aanbevolen: