Hoe iTunes op Windows te installeren

Inhoudsopgave:

Hoe iTunes op Windows te installeren
Hoe iTunes op Windows te installeren
Anonim

Wat te weten

  • Op Windows 11 en 10, download iTunes rechtstreeks vanuit de Microsoft Store.
  • Op Windows 7 of 8, download iTunes rechtstreeks van Apple.
  • Volg de instructies op het scherm om iTunes te installeren en configureren.

Apple iTunes is de beste manier om gegevens te migreren tussen uw Apple-apparaten en uw Windows-pc. Download iTunes in Windows 10 en 11 vanuit de Microsoft Store. In Windows 8 of Windows 7 is de download beschikbaar bij Apple.

Hoe iTunes te installeren op een pc met Windows 10 of 11

Toegang tot de download vanaf uw bureaublad in Windows 10 en 11.

  1. Typ in het Windows-zoekvak itunes en kies in het gedeelte Best match iTunes Install App.

    U kunt ook online zoeken naar iTunes in de Microsoft Store.

    Image
    Image
  2. Selecteer Get om iTunes te downloaden.

    Image
    Image
  3. Wanneer het downloaden is voltooid, selecteert u Launch.

    Image
    Image
  4. In het iTunes Software License Agreement venster, selecteer Agree.

    Image
    Image
  5. In het Welkom-scherm selecteert u Akkoord als u akkoord gaat met het delen van details over uw bibliotheek met Apple of selecteert u Nee, bedankt om te weigeren.

    Image
    Image
  6. Selecteer Log in bij de iTunes Store als je een Apple ID en wachtwoord hebt. Als je geen account hebt, kies Ga naar de iTunes Store en meld je aan voor een Apple ID om iTunes te gebruiken.

    Image
    Image
  7. Importeer je cd's in je iTunes-bibliotheek. Dit converteert de nummers op de cd's naar MP3- of AAC-bestanden.
  8. Stel uw iPod, iPhone of iPad in met iTunes en begin deze te gebruiken.

Hoe iTunes te installeren op een pc met Windows 8 of 7

In Windows 8 of Windows 7 is de iTunes-softwaredownload beschikbaar bij Apple.

  1. Ga naar de Apple iTunes-downloadpagina en selecteer Download voor de versie van Windows die op de computer is geïnstalleerd.

    Image
    Image
  2. Beslis of u e-mailnieuwsbrieven van Apple wilt ontvangen en voer uw e-mailadres in en klik vervolgens op Nu downloaden.

  3. Windows vraagt u om het bestand uit te voeren of op te slaan. Voer het bestand uit om het meteen te installeren of sla het bestand op om het later te installeren. Als u het bestand opslaat, wordt het installatieprogramma opgeslagen in de standaard downloadmap (meestal Downloads in recente versies van Windows).
  4. Als je ervoor hebt gekozen om het bestand uit te voeren, start het installatieproces automatisch. Als je ervoor hebt gekozen om het bestand op te slaan, zoek dan het installatieprogramma op je computer en dubbelklik op het installatiepictogram om het installatieproces te starten.

    Als het installatieprogramma begint, ga je ermee akkoord om het uit te voeren. Ga vervolgens door de schermen en ga akkoord met de voorwaarden van de iTunes-software.

    Image
    Image
  5. Kies de installatie-opties die u wilt instellen:

    • Itunes en QuickTime-snelkoppelingen toevoegen aan mijn bureaublad: Dit plaatst de iTunes- en QuickTime-pictogrammen op het bureaublad voor gemakkelijke toegang. Als u vaak programma's start door te dubbelklikken op pictogrammen op het bureaublad, kiest u hiervoor. iTunes wordt toegevoegd aan het menu Start, ongeacht wat u hier kiest.
    • Gebruik iTunes als de standaardspeler voor audiobestanden: kies dit om iTunes audiobestanden te laten verwerken, inclusief cd's, mp3's, podcasts en downloads.
    • Standaard iTunes-taal: Kies de taal waarin u iTunes wilt hebben.
    • Bestemmingsmap: hier worden iTunes en zijn bestanden geïnstalleerd. Tenzij je weet wat je hiermee doet en een reden hebt om het te veranderen, gebruik dan de standaardinstelling.
  6. Selecteer Install wanneer je je keuzes hebt gemaakt.

    Image
    Image
  7. Terwijl iTunes het installatieproces doorloopt, laat een voortgangsbalk zien hoe dichtbij het klaar is. Wanneer de installatie is voltooid, selecteert u Finish.

    U wordt ook gevraagd om uw computer opnieuw op te starten om de installatie te voltooien. Je kunt dat nu of later doen; hoe dan ook, je kunt iTunes meteen gebruiken.

  8. Selecteer Log in bij de iTunes Store als je een Apple ID en wachtwoord hebt. Als je geen account hebt, kies Ga naar de iTunes Store en meld je aan voor een Apple ID.
  9. Als iTunes is geïnstalleerd, importeert u uw cd's in uw iTunes-bibliotheek.

Aanbevolen: