Hoe een Ring Doorbell te installeren zonder een bestaande deurbel

Inhoudsopgave:

Hoe een Ring Doorbell te installeren zonder een bestaande deurbel
Hoe een Ring Doorbell te installeren zonder een bestaande deurbel
Anonim

Wat te weten

  • Installeer de Ring-app op je smartphone, tablet of computer en maak een Ring-account aan.
  • Gebruik de Ring-app om je Ring Doorbell in te stellen volgens de instructies op het scherm. Houd de oranje knop op de achterkant van de Ring ingedrukt.
  • Monteer de beugel, bevestig de deurbel en voltooi de installatie in de Ring-app.

Ring Doorbells zijn eenvoudig te installeren, zelfs als je geen bestaande deurbel hebt. Ring levert je alles wat je nodig hebt in de doos. Hier leest u hoe u een Ring Video Doorbell, Ring Video Doorbell 2 en Ring Video Doorbell 3 en 3 Plus installeert zonder een bestaande deurbel.

Installeer de Ring Video Doorbell-app

Voordat je het Ring Doorbell-apparaat gaat installeren, moet je de Ring-app op je computer, tablet of smartphone installeren. De app is in wezen het Centrale Commando, waar je het apparaat bestuurt.

Download voor:

Voordat je de beugel monteert, moet je je Ring Doorbell volledig opladen met de meegeleverde micro-USB-kabel. Sluit hem aan op een oplaadhub en wacht tot de hele ring aan de voorkant blauw wordt. Als hij volledig is opgeladen, kunt u hem aan de gemonteerde beugel bevestigen.

Maak een Ring-account

Nadat je de Ring Doorbell-app hebt geïnstalleerd die geschikt is voor je apparaat, moet je een account maken bij Ring. Het aanmaken van een account is eenvoudig. Tik gewoon op Account aanmaken de eerste keer dat u de app opent en volg de aanwijzingen.

Je wordt gevraagd om je persoonlijke gegevens in te voeren, waaronder naam, locatie en e-mailadres. Maak vervolgens een wachtwoord aan en klik op Account aanmaken Ten slotte ontvang je een bevestigingsmail en zodra je hebt bevestigd dat je inderdaad een account hebt aangemaakt, ben je klaar om je Ring-apparaat fysiek te installeren.

Als je al een Ring-app en -account hebt, zoals een die je hebt ingesteld met een Ring-beveiligingssysteem, kun je Login kiezen in plaats van Maken Account en ga dan verder naar de informatie over het aankoppelen van het apparaat.

Stel je nieuwe Ring Doorbell in

Zodra je de Ring-app op je apparaat hebt geïnstalleerd, kun je beginnen met het instellen van je nieuwe Ring Doorbell-apparaat. Net zoals het maken van een account, helpt de Ring-app je bij het toevoegen van een nieuw apparaat, maar als je verdwa alt, kunnen deze stappen helpen.

  1. Open de Ring-app en tik op Een apparaat instellen.

    Zorg ervoor dat je Ring Doorbell volledig is opgeladen voordat je met dit proces begint.

  2. Selecteer het type apparaat dat u wilt instellen. In dit geval Deurbellen.
  3. Scan de code van je nieuwe Ring Doorbell. Je vindt de code op het apparaat en op de verpakking die bij het apparaat is geleverd.

    Als u de te scannen code niet kunt vinden of als deze verloren is gegaan, kunt u de optie kiezen om Instellen zonder scannen.

  4. Je wordt gevraagd om je apparaat een naam te geven, zoals Front Door, Back Door of iets dergelijks. Er is zelfs een Custom optie, dus je kunt het je eigen naam geven, als je dat liever hebt.

    Image
    Image
  5. Vervolgens moet je je adres opgeven. Dit wordt gebruikt voor het monitoren van diensten als u ervoor kiest om deze aan te schaffen.

    Sommige gemeenten vereisen dat je een alarmbewakingsvergunning koopt als je van plan bent de Ring-bewakingsservice aan te schaffen. Zorg ervoor dat u de vereisten voor uw geografische gebied controleert, begrijpt en naleeft.

  6. Houd vervolgens de oranje knop op de achterkant van het Ring Doorbell-apparaat ingedrukt.

    Het lampje aan de voorkant van het apparaat moet wit gaan draaien om aan te geven dat het Ring-apparaat zich in de Setup-modus bevindt.

    Image
    Image
  7. De Ring-app zou automatisch het installatieproces moeten starten. Ten eerste door verbinding te maken met je nieuwe deurbel via je wifi-netwerk. Mogelijk moet je de Ring-app verlaten om deze verbinding tot stand te brengen. Navigeer in dat geval naar uw Wi-Fi-instellingen en selecteer het apparaat dat begint met Ring- verschillende cijfers zullen waarschijnlijk het streepje volgen en keer dan terug naar de Ring-app om door te gaan.

    Het apparaat waarmee je verbinding maakt, bepa alt waar en hoe je bij je wifi-instellingen komt. Meestal volgt het een pad dat lijkt op Settings > Connections > Wi-Fi.

  8. Zodra je bent verbonden met het Ring-apparaat, wordt je gevraagd om je thuisnetwerk te selecteren. Zoek dat op in Wi-Fi-instellingen en voer vervolgens uw wifi-wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd.

  9. Het lampje op je Ring-deurbel begint weer te knipperen. Wanneer het lampje vier keer blauw knippert, is je apparaat verbonden en ben je klaar om verder te gaan met het monteren van het apparaat.

Monteer de beugel en voltooi de installatie van je Ring Doorbell

De daadwerkelijke montage en installatie van de Ring Doorbell voor elk model is in wezen hetzelfde. Hier zijn de basisstappen voor het installeren van een Ring Doorbell zonder een bestaande deurbel, aangezien je dat zelf kunt doen zonder professionele hulp.

Deze montage-instructies werken ook voor Ring Video Doorbell Pro en Elite; ze vereisen echter ook een professionele installatie en moeten worden aangesloten op uw bestaande deurbel en internet.

Als je van plan bent om je Ring Doorbell vast te verbinden met een bestaand deurbelcontact, is het raadzaam om een elektricien in te huren om dat proces te voltooien, aangezien stroom onder spanning gevaarlijk kan zijn als de juiste voorzorgsmaatregelen niet worden genomen.

  1. De Ring Doorbell wordt bevestigd aan een montagebeugel en het is de montagebeugel die daadwerkelijk aan je muur wordt bevestigd. Het goede nieuws is dat er maar een paar stappen zijn om de beugel te monteren.

    Klik eerst de waterpas in de montagebeugel in de meegeleverde houder.

    Image
    Image
  2. Houd de montagebeugel ongeveer borst hoog op de plek waar u hem wilt monteren.
  3. Gebruik het niveau om ervoor te zorgen dat het gelijk is.
  4. Markeer de vier schroefgaten aan de buitenkant van je huis met een potlood of pen. Misschien wilt u kleine gaatjes boren om dingen op gang te krijgen of gewoon veel kracht gebruiken.
  5. Houd uw montagebeugel op zijn plaats en draai de vier schroeven vast. Draai ze stevig vast. Je moet misschien wat druk uitoefenen om ze op gang te krijgen.
  6. Maak de twee kleine beveiligingsschroeven aan de onderkant van de Ring Doorbell los en klik de Ring Doorbell op zijn plaats op de montagebeugel.
  7. Draai de veiligheidsschroeven aan de onderkant vast met het meegeleverde gereedschap.

    Image
    Image
  8. Druk op de Ring Doorbell-knop om te beginnen met koppelen met de app op je mobiele telefoon of tablet.

Als u op baksteen, stucwerk of beton monteert, moet u eerst gaten boren en de meegeleverde ankers gebruiken. Gebruik anders de meegeleverde schroeven.

Beëindig de installatie na installatie

Zodra je Ring met je wifi-netwerk hebt verbonden (tijdens de configuratie), kun je je Ring Doorbell gaan gebruiken. Zorg ervoor dat je de instellingen, zoals het bereik van de bewegingssensor, configureert en aanpast in de Ring Doorbell-app om aan je behoeften te voldoen. Je kunt de deurbel ook koppelen met je Google Home of Amazon Alexa smart home-apparaten voor spraakbesturing.

Aanbevolen: