Een Nest-deurbel gebruiken

Inhoudsopgave:

Een Nest-deurbel gebruiken
Een Nest-deurbel gebruiken
Anonim

Nadat je de Nest Hello-deurbel voor je voordeur hebt geïnstalleerd, ben je klaar om hem te gaan gebruiken. De eerste stap is het verbinden van de Nest-deurbel met je Nest-app, wat onmiddellijk moet gebeuren nadat deze je oude deurbel heeft vervangen. Daarna kun je alle functies gaan gebruiken, zoals het laten lijken alsof iemand thuis is of mensen en bewegingen buiten je huis in de gaten houden. Nadat je de Hello-configuratie hebt gekregen, kun je je verdiepen in alle extra toevoegingen.

Een Nest Video Doorbell instellen

Voor het instellen van de Nest Hello-deurbel heb je de Nest-app nodig, die je kunt downloaden voor Android en iOS. Als je al een Nest-product hebt, gebruik je dezelfde app om alle Nest-apparaten te beheren.

  1. Nadat je Nest Hello met de muur is verbonden, start je de Nest-app. Er wordt gevraagd bij welke deur je deurbel zich bevindt.
  2. Als dit je eerste Nest-product is, voer je je wachtwoord in. Als je andere Nest-producten hebt, probeert de deurbel deze automatisch te ontvangen.
  3. Vervolgens zal de app de videokwaliteit testen.
  4. Druk op de deurbel om de draadloze bel te controleren. Je zou het moeten horen en een melding ontvangen.
  5. Kies ten slotte een taal die bezoekers aan de deurbel kunnen horen.

    Je wordt gevraagd om Nest Aware een beperkte tijd gratis uit te proberen. De proefperiode verloopt zonder kosten in rekening te brengen, dus er is geen reden om het niet te proberen.

Wat je gratis kunt doen met de Nest Hello-deurbel

Nest-producten die video opnemen, zoals de Hello-deurbel, hebben twee verschillende functionaliteitsniveaus. Je kunt het apparaat gratis gebruiken, maar met beperkte mogelijkheden, of je kunt betalen voor Nest Aware en je Nest-camera een productiviteitsboost geven.

Nest-producten met camera's kunnen profiteren van alle mogelijkheden als je maandelijks of jaarlijks beta alt voor de Nest Aware-service.

Niet iedereen zal de volledige mogelijkheden willen of nodig hebben die Nest Aware biedt. Dit zijn de basisfuncties die iedereen gratis krijgt:

  • 4 uur aan opnames
  • Basis bewegingsdetectie
  • Geluidsdetectie
  • Mensen gezien (versus bewegende objecten)

Wat je kunt doen met een Nest Aware-account

Als je besluit te betalen voor de volledige functieset, kun je je Nest Hello een beetje verder brengen met deze verbeteringen:

  • Tussen 5-30 dagen opnamegeschiedenis (afhankelijk van het abonnement)
  • Bekende gezichten om mensen te detecteren die je kent
  • Slimmere bewegingsdetectie
  • Mogelijkheid om bewegingsactiviteitszones in te stellen

Twee van de belangrijkste functies zijn bekende gezichten, die mensen herkennen die je kent bij je voordeur, en de functie om clips op te slaan van gebeurtenissen die de deurbel heeft opgenomen.

Bekende gezichten instellen

Bekende gezichten zullen je vragen of je mensen kent die aan je deur zijn gekomen. Zo krijg je direct vanaf de melding een idee wie er voor je deur staat. Als je dit wilt inschakelen met een abonnement op Nest Aware, heb je de Nest-app nodig.

De Nest-app vertelt je niet automatisch de naam van de persoon, alleen dat ze bekend zijn en dat je hebt aangegeven dat je ze kent. Je kunt hun naam toevoegen als je wilt.

  1. Start de Nest-app en tik vervolgens op het tandwiel pictogram in de rechterbovenhoek.
  2. Tik op Bekende gezichten en tik vervolgens op de schakelaar Bekende gezichtsdetectie om deze in te schakelen. De schakelaar zou blauw moeten worden.

    Image
    Image
  3. De app houdt nu een lijst bij met de gezichten van mensen zodat je kunt bevestigen of je de persoon al dan niet kent.

Videoclips opslaan vanuit de Nest-app

Een videoclip die is opgeslagen vanuit de Nest-app op een mobiel apparaat kan 2-5 minuten duren, terwijl een clip die is opgeslagen op een desktopcomputer maximaal 60 minuten kan zijn.

Het gebruik van een mobiel apparaat is waarschijnlijk de meest gebruikelijke manier om deze twee functies te gebruiken, maar weet dat je gedetailleerdere en aangepaste clips kunt maken met behulp van de Nest-website op een desktopcomputer, evenals een time-lapse van een hele dag.

  1. Open de Nest Hello-camera. Terwijl de videofeed wordt weergegeven, bladert u door de video naar waar u de clip wilt laten beginnen.
  2. Tik op Nieuwe clip om een nieuwe videoclip te maken.
  3. De app detecteert automatisch wanneer de activiteit in de video stopt en maakt een clip van de opgenomen gebeurtenis.
  4. Na het maken van een clip, krijg je een deelbare link voor sociale netwerken te zien, evenals een manier om de clip op te slaan in je fotobibliotheek.

Aanbevolen: