Hoe de klokhelderheid op Echo Dot te veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe de klokhelderheid op Echo Dot te veranderen
Hoe de klokhelderheid op Echo Dot te veranderen
Anonim

Wat te weten

  • Alexa-app: Tik op Apparaten > Echo & Alexa > Echo Dot met klok > LED-display.
  • Schakel vervolgens Adaptive Brightness uit en pas handmatig de brightness slider. aan
  • Je kunt ook spraakopdrachten gebruiken zoals "Stel helderheid in op één", "Verander helderheid in maximum" en "Scherm uitschakelen."

Dit artikel legt uit hoe je de klokhelderheid op Echo Dot kunt wijzigen.

Hoe pas ik de helderheid van mijn Amazon Echo aan?

Je kunt de helderheid van je Echo Dot-klok aanpassen met spraakopdrachten of via de Alexa-app op je telefoon. Bij gebruik van een spraakopdracht kunt u de helderheid instellen met een numerieke waarde of het display volledig uitschakelen. Je kunt de helderheid aanpassen met een schuifregelaar; er is ook een adaptieve helderheidsinstelling in de app.

Hier zijn enkele spraakopdrachten die u kunt gebruiken om de helderheid van de klok op uw Echo Dot aan te passen:

  • "Stel helderheid in op één."
  • "Verander de helderheid naar het minimum."
  • "Stel helderheid in op tien."
  • "Verander de helderheid naar maximaal."

Deze commando's werken alleen met de Echo Dot met een klok. Als je een Echo met een scherm hebt, zoals Echo Show, moet je de helderheid instellen met touchscreenbediening.

Hier leest u hoe u de klokhelderheid op Echo Dot kunt wijzigen met behulp van de Alexa-app:

  1. Open de Alexa-app op je telefoon.
  2. Tik op Apparaten.
  3. Tik op Echo & Alexa.
  4. Tik op de Echo Dot met klok die je wilt aanpassen.

    Image
    Image
  5. Tik op het tandwielpictogram.
  6. Scroll omlaag naar het gedeelte Algemeen en tik op LED-display.

    Image
    Image
  7. Tik en sleep de schuifregelaar voor helderheid om de gewenste helderheid te selecteren.
  8. Tik op de Adaptive Brightness schakelaar om als Off in te schakelen als je wilt dat de helderheid op het door jou gekozen niveau blijft.

    Image
    Image

Hoe dim ik mijn Alexa-klok?

Als je je Echo Dot-klokdisplay snel wilt dimmen, kun je het Alexa-spraakcommando "Alexa, verander de helderheid naar het minimum" gebruiken. De klokweergave wordt onmiddellijk gedimd tot het laagst mogelijke helderheidsniveau wanneer u dat commando gebruikt.

Als je wilt dat de klok automatisch dimt, kun je de functie Adaptive Brightness in je Alexa-app inschakelen. Deze functie zorgt ervoor dat de klok op uw Echo automatisch dimt op basis van het omgevingslicht in de kamer. Wanneer je de lichten voor bed uitdoet, dimt de klok automatisch. Als de zon 's ochtends opkomt of als u de lichten aandoet, neemt de helderheid toe.

Je hebt toegang tot de functie Adaptive Brightness via de Alexa-app op hetzelfde scherm dat je gebruikt om de klokhelderheid handmatig aan te passen, zoals beschreven in de vorige sectie. Als u deze functie wilt activeren, schakelt u Adaptive Brightness in. Als je het niet meer wilt gebruiken, zet je de schakelaar uit.

Hoe verander ik de klokweergave op Echo?

De klokweergave die in sommige Echo Dots is ingebouwd, is vrij eenvoudig. Het is een LED-display dat niets ingewikkelder kan weergeven dan een paar cijfers of letters tegelijk, maar je kunt het schakelen tussen 12- en 24-uursformaten.

Als je de manier wilt veranderen waarop de klok op je Echo de tijd weergeeft, gebruik dan een van deze commando's:

  • “Wijzigen in 24-uurs klokformaat.”
  • “Wijzigen in 12-uurs klokformaat.”

Welke echopunten hebben een klokweergave?

De standaard Echo Dot heeft helemaal geen klokdisplay of een ander display. Amazon verwijst naar de versie die wel een klokweergave bevat als de Echo Dot with Clock. Deze optie werd voor het eerst beschikbaar gemaakt in de derde generatie Echo Dot, en de bolvormige vierde generatie Echo Dot heeft ook een versie met een klokweergave. Afgezien van de Echo Dots van de derde en vierde generatie, hebben de Echo Show en Echo Spot beide LED-schermen om de tijd weer te geven.

FAQ

    Hoe geef ik de klok weer op een Echo Dot?

    Als je de klok op je Echo Dot hebt uitgeschakeld, kun je deze weer inschakelen via de Alexa-app. Tik op Devices > Echo & Alexa > selecteer je Echo Dot > LED Display > en zet de schakelaar aan (naar rechts) naast Display Je zou ook kunnen zeggen: "Alexa, turn display on."

    Hoe stel ik de klok in op een Amazon Echo Dot?

    Update je locatie in de Alexa-app om ervoor te zorgen dat je Echo Dot de juiste tijd weergeeft. Ga naar Devices > Echo & Alexa > kies uw Echo Dot > Device Location > voeg uw adres > Opslaan.

    Hoe zet ik het alarm op mijn Echo Dot met klok uit?

    Gebruik de actieknop op je Echo Dot om een alarm uit te schakelen. Deze knop wordt weergegeven in de vorm van een cirkel of een punt, afhankelijk van uw model. Meer informatie over Echo Dot-knoppen en wat ze doen.

Aanbevolen: